3410
SlipKnoT
  • lpmaskmancick
    az álarcot mióta írják 2 l-lel?
  • Slipknot
    Maszkok vegulis idealisak mivel civilen nem keltenek magukra annyi figyelmet:) ebbol a szempontbol jo, viszont elkepesztoen meleguk van benne pl sid mikor meg anno teljes gaz maszkot hordott koncerten nem egyszer elajult mert nem kapott levegot a nagy porgesbe hehe :))
  • Qwerty4
    Ma hallgattam pár számot tőlük legelőször és bejött.
    Ami nem tetszik, ezek a maszkok.Minek kellenek?Én fölöslegesnek tartom, akárcsak a Lordi-nál.Mutassák a saját arcukat és ne állarc mögé bújjanak!De azért a zene a lényeg, videóklippeket úgyis ritkán nézek...
  • CUCLI
    Corey kopasz O_o
  • csoola
    detto
  • Doomista
    dede,én abba is hagytam az offot !
  • CUCLI
    srácok ezt nemlehetne valami WW2 topicban? :]
  • csoola
    mi találtunk itt már szoviet PPS-t (amiböl csak nagy része maradt meg, elég szar állapotu szegény) egy pisztolyt, német kézigránátot, töltényeket (hüvelyeket többet), fateromnak volt 2 MP40-ese, kiherélt állapotu az 1ik, a másiknak a csöve be volt heggesztve (ugyanis kiskorában volt megcsinálva játéknak...), találtunk kulacsot is meg sokmindent még:D de ez naon nem slipknot:D
  • Doomista
    énis gyüjtö vok [ II. világháborus cuccokat gyüjtök ]
    már van mg42-s löszertáram,benne friss még nem rozsdás tölténylyukakkal.van repülös sisakom 2 db,van egy bombám,pár db töltény,stb...
  • csoola
    nekem is nagyon hasonlo van, de talán az állánál nem annyira hosszu az a cucc:D de mingyá megnézem: dede, pont ugyanolyan van nekem is:D
  • lpmaskmancick
    nekem van ilyen maszkom,meg az rendes orosz is,mert ez egy magyar 70M katonasági maszk,az orosz meg a PMG,de van pár gázmaszkom nekem (össz vissz 19,gyűjtő vok!)
  • CUCLI
    jim szvsz a beceneve
  • csoola
    jaja, kár ha nem lesz, de amugy egy lehetséges hiba: james root gitáros, nem jim root, vagy igen?
  • Doomista
    ez azért nagyon nagy kár !
  • CUCLI
    nemhiszem.

"Corey szerint nem lesz SlipKnoT 2008. előtt
    SlipKnoT A Stone Sour/SlipKnoT frontembere, Corey Taylor elmondta az MTV.com-nak, hogy a Stone Sour jelenlegi sikerei miatt Jim Root gitárosnak és neki nem lesz rá ideje, hogy a SlipKnoTtal foglalkozzon teljes erőbedobással 2008. elejéig. Annak ellenére hogy M. Shawn Crahan (Clown) szerint a 'Knot már nyár elején nekiállhatna írni az új anyagot, Taylor elmondása szerint ő sosem tervezte hogy túl sok mindent fognak csinálni a bandával 2007-ben.

"Én úgy látom hogy nem fog történni semmi komolyabb 2008. elejéig." - ismételte meg - "A Vol. 3: The Subliminal Verses felvételével és turnéjával két és fél évet töltöttünk el, ami kibaszottul őrült időszak volt, ennek pedig le kell ülepednie és vissza kell hogy jöjjön az érdeklődésünk."

A Stone Sour egyébként ehéten filmezi az új kislemez, a Sillyworld videóját, amelyhez Taylor elmondása szerint fel fognak fogadni egy animátort, akivel Corey reméli hogy kb meg lehet találni majd a középutat Pink Floyd: The Wall és a Queens of the Stone Age: Go With the Flow videója között.

A csapat egyébként nem fog megállni a Sillyworld után, mert miközben a kislemez terjedhet az Egyesült Államokban, a banda ki fogja adni a Socio kislemezét Európában (amelyhez ugyancsak készítenek egy videót), ha pedig elég sikeres lesz, akkor kiadják az USA-ban is. Taylor továbbá még szeretné a Come What(ever) Mayt feldobni a Zzyzx Rd. kislemezével, amely várhatóan 2007. végén kezdheti meg hódítását.

A teljes interjút az MTV.com-on találod."

nameless.hu
  • csoola
    idén lesz uj album?
  • Doomista
    jah,de akkoris pontosan ilyen gázmaszkom van :D
    egy német gázmaszk,csak fekete szénnel töltött szürövel van meg nekem,nemrég vetem :) lál
  • CUCLI
    ez valami magyar fan csapat ^^
    nema knot
  • Doomista

Ha hiszitek ha nem,pont ilyen gázmaszkom van,mint a jobb oldalon lévö slipknot egyik emberke fején ^^
  • bauer15
    http://isohunt.com/torrents/?ihq=slipknot
    innen szedem az új dvd-t és az első cd már meg is van 15 napig töltöttem:)
    és megnéztem és nagyon baro az első cd csak nekem olyan "csicsás"
  • lpmaskmancick
    szerintem naon baró lett a új logó!
  • bauer15
    jó de nem inkább a mostani maszkjukkal kellene
  • flippy
    Sztem nagyon jó lett
  • HunnernesKonge
    Csináltam egy bannert Ezt ni! Amennyiben tetszik a topiklakoknak, akkor lecserélhetnénk a mostanit.
    Ha nem tetszik az se baj, csak volt egy kis fölösleges időm...
  • bauer15
    valakinek sikerült már letölteni?az újd dvd-t
  • stream man
    666. üzenetet én irtam :D
  • stream man
    a SCream az jo szám :D
  • bauer15
    amúgy mit jelent a logojúk?
    ameik olyan mint egy nomfiguratív
  • Doomista
    hurrá google.nemcsak headbanger.
  • Vegas
    annyira nem drága... headbanger-nél a dizászterpísz drágább... D:::
  • Doomista
    wáá jee !! megveszem nem töltöm,értitek ? hanem megveszem ! :D
    én innen rendeltem meg ! :)
  • lpmaskmancick
    énis tervezem lehet hogy megvezsem,letölteni azért nemfogom mert kurva hosszú idő kb. 11 gigát lehúzni,úgysenincsen egy eredeti sk cuccom se :),dvd-ből meg csak bootleg dvd-im vannak
  • CUCLI
    nyah megvettem -.-
  • Vegas
    nyah megrendeltem -.-
  • CUCLI
    hol lehet kapni? headbangernél néztem. de ott mégcsak előjegyezhető.
  • Atees1987
    ma jelent meg végre :D
  • MaggotCorpse
    hi!reméljük a voliminal megüti majd a disasterpice szintjét mert az qurva jo volt!Scissors forever:)
  • Doomista
    a helyet ismerem:)
    az infot köszi !:)

most iowa album megy
  • CUCLI
    voliminal dvdn lesz.
    itt: nameless.uw.hu megtudod nézni
  • Doomista
    há ez kqajó !
    teljes szám , avagy album miko jön ?