3410
SlipKnoT
-
Vegas #1093 nem fog sokat változni szvsz, vagyis remélem.. vissza az iowa-s maszkokat (Y) -
Vegas #1092 vista háttér -
#1091 semmit nem változott vagy ez még a régi változat? -
CUCLI #1090 Mick myspace oldalán volt
-
#1089 Psychosocial kislemez lesz 2 nap múlva. -
#1088 üdv :) Kislemez is lessz ? vagy az nem? -
#1087 középcső tuti corey -
#1086 jah, kb ennyit hámoztam ki én is belőle. illetve sztem a középső alak lesz Corey, neki szokott ott lenni a helye :)
de mostár úgyis pár nap és kiderül :) -
CUCLI #1085 craig egyértelmű, mick is jobb oldalon. baloldal szvsz paul.
középen már nem ilyen egyszerű a dolog :) -
#1084 hehe, kis ps utómunka után vmit azért látni belőle:
-
CUCLI #1083 majd kedden :P -
#1082 főoldal: levették a nagy maszkokat, de sokat még nem látni belőlük :) -
#1081 hát igen, kicsit teljesebb és kicsit jobb minőségű :) -
#1080 ez 1 kicsit másabb mint a | #1074 -
#1079 -
#1078 Psychosocial 256kbps -
Eddig ez a két szám nagyon bejött. -
#1076 baszki 1 hetet kihagyok a cyberkockaságokból, visszatérek és mik történtek itt azóta :o
na, most a minimum, hogy ronggyá hallgatom a Psychosocial-t. viszont kifejezetten rossz minőségűnek tűnik a több helyről leszedhető 3 megás változat, majdnemhogy hallgathatatlan. egyelőre nincs jobb, ugye? na majd júli 1-én :) -
CUCLI #1075 megint bünti :P
"WORLD PREMIER OF NEW SLIPKNOT PHOTOS ON SPINNER.COM AT 12:01am JULY 1ST!
To kick start things before the release of their long awaited new album All Hope Is Gone which hits stores August 26th, Slipknot have partnered up with AOL Music and Spinner.com for an exclusive world premiere of the band's new masks. For 24 hours starting on July 1st you will be able to get your first look at all new pictures of Slipknot exclusively at Spinner.com. The site will also be featuring a retrospective showing each member's masks throughout the years.
Be sure to mark your calendars for this Tuesday July 1st at 12:01am so you can be one of the first to get a glimpse at the new faces of Slipknot! And don't forget that on August 26th Slipknot will be unleashing All Hope is Gone on the world!!!" -
#1074 remelem muxik -
#1073 igen :D "a refrén akár egy stone sour számba is beleillene :-D" énis igy gondolom , elvegre az énekes ugyanaz -
#1072 na meghallgattam:)
a refrén akár egy stone sour számba is beleillene :-D
kurvajóa -
#1071 picsába a bennti gépemen nem lehet flasht rárakni (nincs jogosultság)
keresek vmi letölthető verziót -
#1070 max hangerovel megy ! -
#1069 hat eleg pszihoo :DD -
CUCLI #1068 -
CUCLI #1067 dehogy. lesz jobb is -
#1066 kiraly :DDD ez nem vegleges minoseg ugye? -
CUCLI #1065 ide katt gyorsba -
#1064 hmm nemrosz de all hope is gone jobban bejön -
CUCLI #1063 !!! -
#1062 az lesz az:)
köcce szépen, bye^^ -
#1061 duality -
#1060 Sziasztok!!!
Nem vagyok oda a Slipknotért, de van egy számuk ami megtetszett:)
Csak a klippet láttam és a szám címét pedig elfelejtettem:( kéne egy kis segítség...
A klippben egy házban is énekelnek és a rejongók meg szaladnak oda és verekednek meg törnek zúznak...meg asszem olyan is volt a klippben(de nem bizti), hogy a levegőeb emelkedtek az énekesek és ott zúzták...
Csak a szám címe kéne, remélem tudjátok miről van szóXD
Előre is köszi^^ -
#1059 :) nem hittem volna de most aztkivanom legyen minnel hamarabb vege a szunetnek KELL AZ ALBUM :D -
#1058 hohha 65 nap...
ez tuti az album mostmár -
#1057 uj visszaszamlalas -
CUCLI #1056 ÚJ MASZKOK, ÚJ MASZKOK!
[fohászkodik] -
Vegas #1055 roadrunneren mit számolnak vissza? D:: -
#1054 hivatalos oldal: lejárt az idő, tölthető ingyenesen, hivatalosan, vszínűleg jóval jobb minőségben, mint eddig az All Hope Is Gone szám.