3410
SlipKnoT
-
Vegas #1413 csakmerúgygondolom:() -
#1412 Már miért lenne erőltetett?-.- -
Vegas #1411 nekem olyan erőltetettnek tűnik :/ -
#1410 Én örülök neki hogy nem az a nonstop zuzas :) -
Vegas #1409 érdekes egy album lesz -.- -
#1408 én itt halgattam bele -
#1407 hool? :O Linkt -
#1406 Van neten az összes számból 30 másodperc prewiev, ha valakit érdekel:) -
#1405 Jól hangzik. -
#1404 Jajj gyerekek,ne lamaskodjunk mar :)
Az meg oke,h mindenfele fake szart leszedegettek,ti bajotok. Tenyleg nem orulnek neki,h majd ha kint lenne az igazi valtozat, wareztopikka alakulna a topic. Aki nem lama, ugy is meg fogja talalni. Egy szolid jelzes boven eleg lesz,ha kint lesz,aztan aki akarja,megtalalja majd.Killer:az,h Clown kilep, vszinuleg fake. Azota sztem nyilatkozott is ahol nem is emlitett hasonlot. Vegsoron pedig ha Clown kilepne,ott lenne vege az egesz knotnak. Ok a kilenc, ha barmelyik tag kilepne, az a Slipknot veget jelentene.
Egyebkent kint van a teljes valtozata a Psychosocial klipjenek, kint van az egesz album dalszovege es par uj erdekesseg korabbi szamokbol (visszafele lejatszasbol kijott szovegek), es elvileg 15-en meg lehet vhol hallgatni az egesz albumot. ootp-t csekkoljatok surun. -
#1403 :O tenyleg! Meg hát magárol a cd-rol nincs kép .. -
#1402 látni a borító szélén olyan fehér izét, mintha rosszul lett volna kivágva a kinyomtatott kép -
#1401 :D -
Vegas #1400 ha tudnék engpls akkor tudnám :D -
Szal ez akkor Fake? :S -
Vegas #1398 én csak akkor rendelem meg ha lesz készleten, de előtte leszedem ^.- -
#1397 Hat igen az volna am inimum :D
ÉS ez vajon? :C -
Vegas #1396 de nem is az, csak legalább egy baszott mailt dobtak volna hogy nem küldjük te gyökér.. -
Vegas #1395 sima kötött sapka elején S logó :D -
#1394 Igen ezt halottam már :DD Ritka sapka lehetett -
Vegas #1393 bízni lehet bennük, de nem éri meg. 1-2 éve hogy rendeltem egy kibaszott sapkát és azóta se jött meg :D -
#1392 Ha nemharagszol én nemnagyon bizom bennük :D
-
Vegas #1391 bár utálom őket :D -
Vegas #1390 talán -
#1389 Viszont ha vki tudja hol lehet elörendelni megkoszonnem :) -
#1388 Nos leszedtem egy rakas FAKE verziot :DD 20 nap kb aztan kiadjak ugyis -
#1387 Fú, hát ez tényleg olyan, mintha be lenne szívva :)
Beteg ez a maszk, az a szemöldök nagyon odabasz. Bár nekem jobban tetszettek a régi sufni maszkok. Meg hát Corey mostani maszkja, hátőőő. Nem is tudom. Nem rossz az, de az előző szerintem sokkal jobb volt. Meg szöges barátunk maszkja is jobb volt szerintem régebben, akárcsak Joey-é. A többi nem változott lényegesen, az jók, viszont bohóc maszkja nagyon állat lett, kár, hogy pont most lép ki, szerintem ez az eddigi legjobb maszkja. -
#1386 Amugy Pm-nekem :D ha van valahol torrenten ·· -
#1385 valószínűleg kész az új album... de akkor miért nincs még fennt neten?:(( -
#1384 :D kicsit be van lassulva sztem veletlenszeruen megmozdul neki :D -
Vegas #1383 meg ahogy beszél, mintha be lenne szívvá :D -
Vegas #1382 külön mozgatják neki vagy mi a f? -
#1381 Háát érdekes neha olyan mintha mérges lenne ahogy osszehuzza a szemoldokét :D -
Vegas #1380 http://www.youtube.com/watch?v=AKdHlMOQ084
sid maszk milyen már LOL? :DDD Mozog a szemöldöke, mit egy transf... AS:DA:SD -
#1379 :DDD hat mindenesetre elég érdekes dolog ^^ -
Vegas #1378 egy kettőn van fent de az fake :D -
#1377 Lehet vmi profi Fake gyartmany :D
DE én elkepzehetonek tartom hogy mintapeldany :D Torrentoldalakat figyelnikell -
Vegas #1376 akkor biza kurva anyjukat :D -
#1375 Megjenet volna lehet csak egy "Minta példany" :DD -
Vegas #1374 HEJJ OPIUMON MIAZA HÍR HEJJ HEJJ?? D:D megjelent vagy mi a geci HEJ EHEJJJD A:SD