3410
SlipKnoT
  • utgyuru
    a kliphez meg annyit, hogy érdemes megnézni, hogy youtube-on a Psychosocialt 4 hét alatt megnézték 3,463,220-en. Ennyien sztem semelyik másikat nem nézték meg, főleg nem ennyi idő alatt
  • utgyuru
    márcsak 3
  • kakaoskalacs
    4 nap :O ohahoohahoo
  • kisfigi
    Mondomén:))
  • 5c0rp330n
    "Japan August 20, 2008[2] Roadrunner Records Digipak"

Japánban jön 20-án, Digipak-ban, ebben tudtommal benne lesznek a bónusz számok is. az már csak 4 nap!
  • kisfigi
    Nemrég írták hogy wikipedian a release date 26-a, az angol wiki 20-át ír és sztem azon frissebbek az adatok:) Szóval jövhét szerdán van a rls date sztem.
  • moralosan
    Na jah, valószínű kitalálták ezt rendesen a marketingnél :).
  • 5c0rp330n
    jaja, sztem is az a legnagyobb esélyes, qrvajó szám, és szerintem népszerűbb, mint a Knot, márcsak a stílusa miatt is, populárisabb. viszont a klipet egyszer végignézve azt mondom, hogy semmi különös nincs benne, és itt elvileg a klipet osztályozzák. a Shadow of the Day pedig az LP-nek olyan száma, amire a rock kategóriát igencsak nehezen lehet ráhúzni, a klipje pedig szerintem saját magukat ismétli (From the Inside). nem rossz szám egyébként, csak mint legjobb rock video, kétlem hogy megállja a helyét. arról nem is beszélve, hogy a szám szövege alapján egy teljesen más stílusú klipet vártam volna tőlük. az a crushcrushcrush szerintem eléggé amatőr dolog így első ránézésre, semmi extra. a fall out boy-t meg inkább hagyjuk, eléggé no comment kategória számomra. főleg egy ilyen régi klasszikus számot elővenni és bemocskolni a hülyeségeikkel. én drukkolok a Psychosocial-nak, csak az a gond vele, hogy a refrént kivéve (ami az egész számnak eléggé kis részét fedi csak le) nem túl populáris, mondhatni kicsit headbang jellegű, így elég nehéz megfelelnie a nép tetszésének. viszont meglepően sokan írták még a megjelenésekor alattam, hogy sosem szerette a Knot-ot, de ez a videó nagyon bejött neki, szóval lehet itt még bármi.
  • moralosan
    Ezek közül még jó zene szvsz a Pretender, azt ennyi .
  • utgyuru
    azért erős a felhozatal... de én az itt felsoroltak közül legtöbbször a psychosocial-t hallgattam meg, szal én arra voksolok
  • 5c0rp330n
    Psychosocial a legjobb rock klip címére jelölve
  • 5c0rp330n
    itt regisztrálva hétfőtől elméletileg 90 másodpercet meg lehet hallgatni a számokból. ezt mondjuk én személyszerint már kihagyom, a 30 másodperceket is csak egyszer hallgattam meg, legyen inkább meglepetés, majd ha egyben meglesz az egész gyönyörű minőségben, akkor kezdek neki, addig itt van nekem a Stone Sour, a Special Edition számok még nincsenek is meg :)
  • 5c0rp330n
    csak nem b@sznak azért át. különben rájuk küldöt az apeh-ot aztán végük van :D
  • kakaoskalacs
    én headbangernel lattam de nemtom menynire megbizhato mert itt olvastam rola egyet'smást :D
  • kisfigi
    Én szeretném, csak nem tudok semmi jó oldalt ahonnan rendelhetném:)
  • kakaoskalacs
    Én filozok rajta hogy elörendelem (nemtudom, vki rendelte elö már?) :D
  • stonesour
    Innen le lehet kaparni a 30 mp-s részeket, ha valaki nem halotta még:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.mininova.org/tor/1686303
  • stonesour
    Netre nem tolják már fel?

Belehallgattam az összes számba , 30 mpig, NAGYON TETSZIK! Gehenna, Sulfur, Snuff, Dead Memories, VEndetta, ezek nagyon fahinak lesznek!!
  • kisfigi
    ilyen sose szurja a szemünk:)
  • kakaoskalacs
    OPIUMOFTHEPEOPLE.NET
  • utgyuru
    honnan?
  • kakaoskalacs

Ez elég eredetinek tunik Bocs a dupla postért meg a képekért ha vkinek szurná a szemét
  • kakaoskalacs

• CUCLI
    nemjó kurvák. kérek link
  • 5c0rp330n
    Majdnem naprakesz hir :)
  • utgyuru
    na, pedig máshol is 11-et írnak
    Akkor bocs mindenkitől, pedig én is úgy beleéltem magam
  • lpmaskmancick
    kóri is elmondta az idei első koncertjükön hogy aug 26.
  • kakaoskalacs
    Wikipedia-nak hiszek :D 26
  • Vegas
    Release Date: August 26th, 2008
  • KILLER2
    Az.
  • kakaoskalacs
    Érdekes
  • KILLER2
    Akkor jó, nem csak én tudtam így. Pedig már tisztára beleéltem magam :S Viszont furcsálltam a dolgot, mivel 26 rémlett.
  • 5c0rp330n
    fogalmazzunk ugy finoman :)
    26-an jon.
  • utgyuru
    nem tom melyik rajongói oldalon én úgy olvastam h aug 11.-én jelenik meg az új album. téves infóm van?
  • kakaoskalacs
    Mivan? :DDD
  • KILLER2
    Holnap utazok el :(
    Bár csak délután, szóval lehet, hogy sikerül még indulás előtt megszerezni.
  • utgyuru
    hivatalosan hnap jön az új album
  • Dahmer213
    Őszintén szólva ez az album szerintem még dallamosabb is lesz mint a Vol. 3. The Subliminal Verses volt, de ugyanakkor keményebb is. Az, hogy nem nonstop zúzás, annak örülök. Az IOWA például pont azért nem a kedvencem:P
  • kakaoskalacs
    Szerintem is jo mert nem az a megszokott tudnak "ujat" mutatni .
  • KILLER2
    Nekem tetszik ez az új album. Nem mindegyik szám, de többségben jók. Viszont szerintem nagyon megváltozott a SlipKnoT stílusa. Ezek a számok sokkal dallamosabbak, mint a régiek.