91
  • Sephi
    Ez a gama 1000 szer jobb mint a Railroad Tycoon 3.

Nekem nagyon bejonn egy csomot nyomtam a tegnap :)
  • robotnyk
    far west? hát akkor nagy reményeket nem fűzök hozzá, azt valami 70 százalék körül büntettem a Guruban :)
  • Tom3 #9
    sms-ben
  • Tom3 #8
    warezcenterrol mar le is lehet tolteni.
  • Tom3 #7
    USA-ban mar kint is van?
  • a.carkey
    OLYAN, mint a Far West. Mintha a második része lenne ...
  • SSS
    A demó már kint van, de az alapján nem egy nagy szám. A Heroes-t összekombinálták a Railroad Tycoon-al a végeredmény pedig elég érdekes lett. A terepet lovasokkal kell felderíteni (a New Yorkban lakó emgerek nyilván nem néztek még a szomszéd domb mögé...), ezekből 3 van. Az első felderít, a másodikat a terepen lévő épületekhez(=gyárkhoz) kell küldeni, a harmadik (az a Rettegett Iván fejű) pedig a pályán lévő ellenséges csapatokat (amiket néhány remekbeszabott szögletes ikon jelképez) veszi kezelésbe. Ez úgy néz ki hogy Ivánt odaküldöd a legnagyobb ikonoz és akkor mindketten eltűnnek. Szóval nekem nem jött be. Tipikusan olyan mint a Jowood játékok 90%-a, amelyek úgy nézek ki hogy vesznek egy csomó jó ötletet, meg pár rosszat és az egészet nyakonvágják az elbaszott kezelőfelülettel. Az 1994ös Transport Tycoon sokkal átláthatóbb volt és kezelhetőbb volt. Ja, de legalább vannak RPG (!) elemek. (Ez olyan debil ötlet egy gazdasági-stratégiai játékban hogy már tetszik!) Ha egy vonatod csinál valami "nagy dolgot" (első vonat a városban, megtett 200 mérföldet, stb.) akkor kap egy pontot, amivel 3 tulajdonságát lehet fejleszteni, mindegyiket 5 szinten. Na, nagyjából ennyi, azért a teljesnek még adok egy esélyt!
  • Tom3 #4
    meg 1kis info
  • zaki
    jól néz ki... kedden akkor már elvileg jön? az király, majd biztos ki fogom próbálni
  • Tom3 #2
    nehany kep:

• Tom3 #1
    Meg jelenes:

England, Scandinavia, Benelux, Australia
    Feb 04
    USA
    27 Jan 04
    France
    Q1 04
    Japan
    Q1 04