235
unalmassá váltak a mai gyönyörű játékok
  • edikee
    kalandokkal jáccok de ez a nyomozosdi nagyon bejött :P
  • Csuhai G
    Kalandjátékra gondolsz? Nyomozósdira? Vagy mind1 csak kaland legyen?
    Krimi kalandok:
    -Agatha Christie: And Then There Were None
    -Sherlock Holmes The Silver Earring
    -Post Mortem

Hirtelen ezek jutottak eszembe ilyen témában!
    Életem legjobb kalandjátéka a Syberia 1 volt, de az nem krimi. :)
  • edikee
    hello van valami olyasmi játék mint a StillLife ?? az nekem nagyon bejött
  • csgj
    hát, valóban sok mai játék van, amit letöltök, mert szép meg minden... de aztán kiderül, hogy egy jó nagy sz*r... :O De az Oblivion akármilyen új is, a kedvenceim közé tartozik. :)))
  • Lyan Kyj
    ha tudsz angolul, akkor Psychonautsot ajánlom..azon garantáltan nem fogsz unatkozni:)
  • edikee
    :):) a singles 2 már megvolt :P most a Beyond Good & Evil-t töltöm :P jah és a true crime-t is :P:P ;) köszy mind a 2töktöl
  • Indigo
    Inkább rám halgass :::)))
    A Singles dögunalom, True Crime és SRS szintén...
  • NEOreg3
    sims 2->singles 1-2
    gta ->true crime city new york
    need for speed->street racing syndicate, flatout 2
    worms-re nincs alternatíva, de ne is a gép ellen játssz, hanem haverok, emberek ellen:)
  • Indigo
    A GTA és a Worms megunhatatlan :))
    Keress valami jó kalandjátékot, mondjuk Gothic vagy Morrowind, de ajánlom a Beyond Good & Evil-t is. Vagy ha stratégiára vágysz, akkor SWINE. Ha akcióra, akkor XIII.
  • edikee
    sziasztok!! vki léccy mondjon vmi jóó játékot !! vmi olyasmit mint a sims2 , gta ,worms ,need for speed .. meg az ilyenek mert már nagyon unom ezeket .. :S
  • BBird
    Nekem a Blood1 és Blood2 is... akkor most 2xBÍBÍÍ? ;-))
  • ranGer2
    Nekem megvan a blood! BÍBÍÍ! elég sokat kellett kutatni utánna de megtaláltam! iszonyat nagyot nosztalgiáztam!
  • BBird
    Rám majd a Grim Fandango vár hamarosan. Bár még van előttem pár félig végigvitt mű... :-)
  • CarajoEsp
    Jah és van mégegy amit abbahagytam és ez épp egy kalandgamma mégpedig a Black Mirror ,ha jól emlékszem akkor a Broken Sword 3 miatt hagytam aba ,de ebbe nem vagyok biztos:D
  • CarajoEsp
    Lehet majd egyszer nekiugrok ,de tényleg nemsok játék an ami kiakasztott. Én vagyok az aki mindent megeszik, legfeljebb reggel hosszabb időn keresztül vagyok az illemhelyen.:D
    Szó szerint mindent végigviszek ha van rá időm.(Ez persze nem igaz, nagyon sok olyan van amit le se töltök. Kis utánajárás és ha érdekel uzsgyi neki)
  • BBird
    Postal 2? Én is első pálya után feladtam az állandó loading témát, de aztán máskor unatkoztam, és mérges időszakom is volt... gondoltam loadingnál mégmérgesebb leszek, és akkor könnyedén, lelkiismeretfurdalás nélkül lecsapom majd a tüntetők körméről a piszkot egy lapáttal... :-))
    Egyszer érdemes végig vinni, elég érdekes küldetések vannak. :-D
  • CarajoEsp
    Gabriel Knight1-2-3, Longest Journey:D
    Sose unnám meg:D
  • BBird
    de amúgy kalandok, akkor még: discworld, gobliiins :-))
  • CarajoEsp
    :D
    Én nekem 1 azaz egy játék van amit le kellett tennem ,mert az hittem meghalok. Postal 2.
    Ez annyira szar volt ,hogy majd megöngyilkoltam magam.
  • BBird
    biztos van már ilyesmi topik... ide írjuk inkább az unalom játékokat... mint pl.: will rock. Első pár pálya után enyhe monotonság és unalom lepte el a menetet... :-)
  • CarajoEsp
    Annyira éreztem ,hogy vaaki ezt fogja mondani:D
    Apropó ,ha elkezdenénk felsorolni azokat a játékokat amik nagyon tetszettek szerintem kijönne egy 1000-es lista.
  • BBird
    Fúj perverz! :-DD
  • CarajoEsp
    Loom. Óhistenem. Azzal mennyit játszotta. Volt ,hogy egymás után 5x végigvittem márcsak a 8bites zenéje miatt is. Az egyik legjobb játék amivel valaha is játszottam.
    Hihetetlenül szép volt a maga idejében és engem nagyon megfogott. Lehet ,hogy elő is veszem.
  • BBird
    Larry, Police Quest, King's Quest, Space Quest, Future Wars, Loom, Monkey Island 1,2, (najó a 3 is), Lure of the Temptress, Beneath a Steel Sky,... stb.
    Azoknak az időknek is meg volt a hangulata. Manapság kijött a King's Quest remake, de valahogy már nem volt nekem a régi.
  • CarajoEsp
    Hmm. Syberia 2.......
    A 2d-s kaland akkor azt mondom Leamortizálódott.
    Amúgy a Syberia szép gém ,de nekem valahogy nem tetszett olyan nagyon.
    + Régi kalandok: Broken Sword1-2, Sanitarium, Indiana, Simon, Kyrandia, Larry,Police Quest stbb.... kell még soroljam? Ilyen játékok ma nincsenek. És ne jöjjön senki a "egyszervégignyomod megunoddal",mert míg egyszer végignyomom szeretem meg annyira ,hogy örökre emlékezes legyen.
  • Roll
    2d-s kaland megszűnt?
    Mit szólsz a Syberia II-höz?
  • Braveheart
    A gotnic 1 és 2 igen jó game :)
  • CarajoEsp
    + amióta megszünt a 2d-s kaland ,azóta nincs kész játék.
    Minden csak félig kiadott , esetenként hibás Betaverzió.
  • CarajoEsp
    Mondok 3 játékot ,amit mindenki végignyomhat és an bennük ötlet.
    Gothic
    Beyond Good&Evil
    Broken Sword
    Aki ezeket végignyomja az elmondhatja ,hogy minden idők 3 legjobb gaméjéval játszott.
    Amúgy én mindent! végignyomok ami a kezem ügyébe kerül és sokkal több jó játék jelenik meg ,mint amennyit szidnak.
    Csak az én hozzáállásom is más. A Broken Swrdban mikor megláttam az Intrót kb.10évesen ugrálva futottam ki anyámhoz és mondtam neki ,hogy "HÚÚÚÚÚÚÚÚ nézd meg milyen szép és milyen jó és nagyon köszi,hogy megvettük 3ezer forintért."
    És minden percét élveztem megfelelő angol tudás nélkül.
    Most leszedek egy játékot végigtolom és egy hónap múlva már nehezemre esik felidézni.
    Ellenben amikor játszok velük nagyon! kikapcsolnak.
    És megjegyzem nagyonsok olyan játék is megjelenik ami nagyon jó és nagyon tetszik. Szóval pozitívankell hozzáálni és kicsit többet játszani a játékkal ,hogy belejöjj. nincsenek már Broken Sword szerű intrók.
    Ellenben van egy csomó más ami majdnem helyettesíteni tudja.
  • HuAn82
    Esetleg ha a régebbieket is végigjátszanád?
  • skorpio7
    Ha gondolog van eladó kötelem erős hurokkal a végén... és gondjaid semmivé válnak egy pillanat alatt (na némi szenvedés árán, de végleges megoldás lesz az tuti).
  • Kandurex
    Elunom magam...semmi jó...uborkaszezon
  • bazza
    Hol lehet letölteni a Hitman 2-t ??????
    NAgyon kéne!!!!!!!!!!!!!!!
  • Árnyvadász
    Igen igazad van. Annak idején már elkövettem azt a hibát, hogy a Diót RPG-nek neveztem. DS meg egykaptafa a Dióval, szóval teljesen érthető.

KOTOR? Valamit akartál mondani az istenről? :) Nyugi tudom, hogy te a KOTOR szobában írsz és honosítassz is. Én nem szoktam oda írni, mert inkább játszom csak simán a játékot. Eredetiben persze. Ez a program megéri az árát. Ilyenre pedig rég volt példa.
  • Árnyvadász
    Mondjuk attól, hogy némely játékban, amelyik RPG is, van olyan is, hogy menj el kaszálni, meg hozd vissza az elveszett kutyát, vagy rohanj ide, mert ez kell és aztán oda, mert azután meg az is kéne és ehhez hasonlók... azért olyan HŰDENAGY különbség nincs, mint azokban amikben ugyanez megvan, csak több az akció és max. kevesebb az a fajta NPC akivel lehet beszélgetni is. Max elhiteti veled, hogy ÁÁÁÁÁÁÁ ez mennyire más, mint a többi, de a lényeg itt is ugyanazon van. Te vagy a világmegváltó, a rosszak pedig pusztuljanak.
  • Hmuda
    Na azért. :DDDD

Amúgy ne érts félre, voltam olyan elvetemült, hogy megvettem annó a dio2-t szóval a kategóriával nincs bajom, csak ne keverjük az RPG-kkel (pl a kotor, az aztán az RPG).
  • Árnyvadász
    bazza: Dungeon Siege, mint Üsd és Vágd kategória tagja egy kimagasló pont. Nem RPG! Szóval ha nem erre vágysz akkor tárgytalan.

• Hmuda
    Hát én egy Hack 'n Slasht nem neveznék RPG-nek csakmert van benne karakterfejlődés.
  • Árnyvadász
    bazza: Hátha! Na...szóval volt egyszer réges régen egy...várj ez még nem az ami már evidens lenne. Tehát: Dungeon Siege. Ezt ha valahol felleled, egészen kellemes szórakozásban lesz részed. Ehhez is van 100% honosítás és ha szereted az RPG-t, de a gyakósabb fajtát és a Diablo mondjuk úgy bejött, akkor az isten sem szedhet le a monitorrol ha a DS bevan töltve. Go!
  • Seth
    Ja hogy már végigvitted, azt hittem azt is elkezdted letölteni...nem szóltam