2153
-
#112 Bannernek:
1.
2. -
#111 Megis van egy kis gond az ejszakai palya eleg furan nez ki nalam, de azon kivul minden tokeletes -
#110 hat anno az nfsu ban is en voltam az elso.. akkor most itt is:)
az elso juiced mad max karika:)))
-
#109 Nekem is kilepked, elindul, par mp es desktop ....
gef4ti4200 43.45os driver -
#108 Az tuti hogy az iranyitas mar jobban bejon mint az NFSU.. itt azert lehet erezni a lovakat.. kanyarban nyomtamneki egy kicsit egybol kibaszta a segget.. JUHUUUUUUUUUUUUU NAGYON ZSIIIR:) -
#107 nalam ment gef4ti4200 52.16, folyamatos 1024x768 32bitben -
Horci #106 Velem van a baj, vagy a játék nem szereti az nVidiát? :) Másnak ment Geforce-al? Azon kívül nemtom' mi leht a baj. DirectX 9b is van .... :( -
#105 nemsok kulonbseget latok -
#104 nekem jobban teccik mint az nfsu ^.^ utáltam hogy mindig vizes volt a pálya ^^ meg az a sok kib*szott fényreklám a szemem majd kifolyt az tutkós hogy a tuningolás nagyon széleskörű lesz rengeteg variáció ^^főleg felni meg rugószettek stb ^^ -
#103 DEMO DEMO DEMO SUPRA SUPRA SUPRA!!!!!! AARGH IMADNAK A FEJLESZTOOOK!!!!!! -
#102 nyomjátok már azt az auto mod-ot akkora shirály ^.^ (page down billentyű) -
#101 loál ^.^ -
#100 -
#99 pl dx9 támogatás:))) -
Horci #98 Van a grafikának valami titka amit én nem tudok? :) Nekem így néz ki a játék: http://homes.puskas.hu/safpers/images/juiced.jpg
(Geforce 2 GTS 64 MB, legújabb detonátorral, DirectX 9. Mi kell még? :) ) -
#97 jah és előbb volt olyan hogy nekimentem vminek elég erősen és csippantott 1-et hogy az alváznál a világítás szarakszik egy ideig pislogott majd bemondta az uncsit de volt olyan is hogy ugyancsak nekimentem vminek és elfolyt a nitrom...... -
#96 vágom, már az 576-nál is, én onnan szedem -
#95 *autot -
#94 sztem jó kis gém lesz ez nincs olyan csillivilli az auto mint nfsu-ban mondjuk én nem is bánom^.^ az a sok világító reklámfény mindig baszta a szemem. amikor autit választotok azért nem árt párszor megnyomni azt a page down billentyűt. hát ugy látom tuningcucc lesz bőven. a régi fajta celica-ra vannak olyan tuningok hogy csak néztem^.^ azért rakhattak volna bele régebbi verdát is ^^ mondjuk azt a honda crx-et amit láttam képeken vagy mittom én 2-es golfot ^^ sztem jó játék. itt (hál isten) nem a csillivillire mentek. -
Gear #93 A 4.5 caty nálam belassított néhány gamát de fagyás nem volt . -
Gear #92 a gs-en má lokálba vala :) -
#91 na, kíváncsi vagyok a gammára, elkezdtem én is lecibálni a demót -
davos80 #90 Hol a francba kell beállítani az irányítást?
Hol kell kilépni a gémből?
Nekem egyik sem sikerült, alt+esc-el léptem ki. -
#89 Felnyomtam minden szűrőt, hogy lássam a gépigényt. Hát a verseny első másodpercében hozta a fagyit. Grebber, milyen catalysted van? Itt 4.5, lehet hogy nem komálja. Persze nem ir ki semmit, tehát bármire háklis lehet. -
#88 Ez már látszik -
#87 Vagy fél éve nem látott dolgot sikerült előhozni a játéknak. Kékhalált. Sőt, olyan kékhalált, hogy ki sem irt semmit.
NFSU szebb volt. Viszont itt kipördültem a kanyarban a Suprával. Hoppá. -
#86 Remélem bejön a kép ha nem nem tom mér -
#85 Az NFSU szerintem szebb.Ebben DX9-es kártyával mintha bagyon csillognának a kocsik túl szépek. -
#84 itt meg van par -
#83 dx9 es kártyával jobb a helyzet , nekem is mindjárt lejön és kipróbálom. de a 78 as kép szerintem nem olyan rossz -
#82 Szebb,mint az nfsu ???? -
#81 mondjuk a start-rol, arrol van nekem is, ossze lehetne hasonlitani -
#80 rakj mar be kepet kivancsi vagyok -
#79 Nekem tetszik a game 9600por-val valamivel szebb azért. -
#78 -
#77 mert szar?
-
#76 hopp, kicsit atarhelyem lekell torolnom par dolgot -
#75 :D ez aztán a grafika -
#74 kepek
ugylatom nehol bugos a screenshot, majd mindjart kitorlom az elejerol a szarokat -
#73 htx