2153
  • Valen
    főleg hogy max felbontás az 800x600 32 bit :))))

igaz így gyors volt :))
  • Johnny23
    Sziasztok skacok! Most néztem meg ezt a demmot....hááát.....sztem azért még az nfsu szebb is meg jobb is,neeeem? (PIV2.8,ATI9800pro,1Gb RAM)
  • Eisenhower
    és akkor mivan hogyha egyik gombal se mükszik se n-el se a-val?
  • Pyx #149
    fxen, és ati9800on is ugyanojjan volt... mindegy, megvárom a fullt.... jöhetne már! :o)
  • Eisenhower
    hm vga milyen? mondom én hogy ez vmi nagyon régi verzio lehet.... mert sok a bug különböző vga-knál de nekem akkor is bejön főleg hogy van csomo tuningolási lehetőség (mármint a fullba) vannak klafa felnik na meg nem elhanyagolando a sok jó verda ^>^ NSX honda pölö ^.^
  • Pyx #147
    én is kikapcsoltam, de itt mintha szét akarna esni az aszfalt
  • DJ Skyline
    látom a karton emberek itt is megvannak!:)
  • Eisenhower
    azért egy multidemot kiadhattak volna :/
  • Eisenhower
    More than 50 licensed vehicles, including Toyota, Honda, Nissan, Dodge, Ford, Mazda Mitsubishi, Pontiac, Holden, Volkswagen, Fiat, Renault, Subaru, Peugeot and Chevrolet shirály^^
  • Eisenhower
    szvsz azért mert nem csillog villog mint pl nfsu..... de nem is baj nfsu-ban is levettem ezt a vizesaszfalt effektust is a francba mert idegesített....
  • Eisenhower
    öö izé jó multkorában a worthplayingen voltak juiced képek. ott megakadt a szemem egy olyan képen ahol egy ALPINE fejegység volt a képen... lehet hogy audio-t is leeht majd venni gépbe? ^.^ mert akármilyen hangosra nyomom a zenét alig hallani.... nem lenne hülyeség sztem hifiberendezés vásárlás sem^.^jót lehetne döngetni főleg itt a házimozimon ^.^ viszont én ugy vettem észre hoyg ez a demo sztem vmi qrva kezdetleges verzio lehet....
  • Pyx #141
    amugy nemtudom, nekem nemtetszik a zut.. full detailon is ojjan izééééé :P
  • Eisenhower
    a régi celica ^.^ a supra-t még nem tudtam betörni
  • Pyx #139
    supraaaa :)
  • CSOCSO
    :)
    amugy nektek melyik auto tetszik?
  • ranGer2
    ha valkinek még mindeig nem menne... :)
  • ranGer2
    http://twister16.atw.hu/elemek/letoltes/juiced_demo.zip
  • toMpEr
    vagyis az AA-t lehet ott allitani
  • toMpEr
    AF-et a jatek setupjabol is tudod allitani, probald ott
  • ranGer2
    n vagy a...
  • Eisenhower
    ez a nitro gomb engem is érdekelne
  • CSOCSO
    hardwireden szidjak a demot mint a bokrot.. sok idiota.... nemtom mi a szarral jatszanak ezek de mostansag nincs ilyen fizikaju gamez a piacon.. csak az lfs ek.. de azt ne vessuk mar egy ilyennel ossze...
    ja meg valami.. MELYIK A NITRO GOMB???????????
  • pluhi
    Akkor eddig itt a leggázabb a csontrafagyival...
  • Csacsi
    Nekem kiírja, hogy loading...már a versenynél, és hibaüzenet nélkül kilép. :))
  • Eisenhower
    területenként változott a széria ^.^ máshogy van ami amerikai piacra ment és más ami europába....
  • ScoobyDoo
    Nálam hibát okoz és leáll..... :(
  • pluhi
    Nálam látszott szépen a különbség. R3DTweakkel állitgatom.
  • grebber
    Lehet hogy a game nem támogatja az élsimitást és az anisotropicus szűrést mert feltettem mindent fullra és semmi változás ugyanaz a kép és a sebesség.
  • grebber
    Én 4.3-as catalyst-el nyomom semmi gondom vele.
  • Csacsi
    Hát én nem tudom, hogy mennyire licencelték az autókat, de az ilyen celicának gyárilag a másik oldalon van a kipufogó végződése. Tudom, hogy szőrszálhasogatás, de engem zavar. Főleg azért, mert ilyen autóm van, úgyhogy nálam ez a gém viszi a toppot.
  • Smuggler
    Nagyon király lesz ez a game, grafika télleg jó, egyedül az irányítás amit meg kell szokni, NFS után nagyon furcsa de észrevehetően jobbnak tapasztaltam. Azért ennyire nem kellett volna demot lebutitani , hogy még egy exit gomb se férjen bele De amugy összességébe nagyon eltalálták, várom a teljeset!
  • toMpEr
    alt+f4, kilepes gomb csak a full verziohoz jar majd
  • CSOCSO
    en se tom egyiketse....
  • davos80
    Hol a francba kell beállítani az irányítást?
    Hol kell kilépni a gémből?
    Nekem egyik sem sikerült, alt+esc-el léptem ki.
  • Szabyka
    Mikor jelenik meg a teljes ?
  • Horci
    Remélem majd a teljessel nem lesznek bajok :) Ez a játék jobban bejön mint az NFS:U, bár mig mindig nincs meg az a Gran Turismo-s feeling :) Meg kéne bele még pár száz verda :) mondjuk kezdhetnék egy hamradik generációs Prelude-al (kb '88 - '89) :)
  • CSOCSO
    supranal azert gyakorolni kell hogy megtarst a kanyar utan:)
  • toMpEr
    amugy a felulet eleg igenytelenul pixelezodik, remelem ezen meg allitanak, meg a menu is eleg bena
  • hykao
    Kevés az anyag sajna, még rendes oldala sincs...egyelőre
  • toMpEr
    masik nincs?