2153
-
főleg hogy max felbontás az 800x600 32 bit :))))
igaz így gyors volt :)) -
Sziasztok skacok! Most néztem meg ezt a demmot....hááát.....sztem azért még az nfsu szebb is meg jobb is,neeeem? (PIV2.8,ATI9800pro,1Gb RAM) -
és akkor mivan hogyha egyik gombal se mükszik se n-el se a-val? -
fxen, és ati9800on is ugyanojjan volt... mindegy, megvárom a fullt.... jöhetne már! :o) -
hm vga milyen? mondom én hogy ez vmi nagyon régi verzio lehet.... mert sok a bug különböző vga-knál de nekem akkor is bejön főleg hogy van csomo tuningolási lehetőség (mármint a fullba) vannak klafa felnik na meg nem elhanyagolando a sok jó verda ^>^ NSX honda pölö ^.^ -
én is kikapcsoltam, de itt mintha szét akarna esni az aszfalt
-
látom a karton emberek itt is megvannak!:) -
azért egy multidemot kiadhattak volna :/ -
More than 50 licensed vehicles, including Toyota, Honda, Nissan, Dodge, Ford, Mazda Mitsubishi, Pontiac, Holden, Volkswagen, Fiat, Renault, Subaru, Peugeot and Chevrolet shirály^^ -
szvsz azért mert nem csillog villog mint pl nfsu..... de nem is baj nfsu-ban is levettem ezt a vizesaszfalt effektust is a francba mert idegesített.... -
öö izé jó multkorában a worthplayingen voltak juiced képek. ott megakadt a szemem egy olyan képen ahol egy ALPINE fejegység volt a képen... lehet hogy audio-t is leeht majd venni gépbe? ^.^ mert akármilyen hangosra nyomom a zenét alig hallani.... nem lenne hülyeség sztem hifiberendezés vásárlás sem^.^jót lehetne döngetni főleg itt a házimozimon ^.^ viszont én ugy vettem észre hoyg ez a demo sztem vmi qrva kezdetleges verzio lehet.... -
amugy nemtudom, nekem nemtetszik a zut.. full detailon is ojjan izééééé :P -
a régi celica ^.^ a supra-t még nem tudtam betörni 

-
supraaaa :) -
:)
amugy nektek melyik auto tetszik? -
ha valkinek még mindeig nem menne... :) -
http://twister16.atw.hu/elemek/letoltes/juiced_demo.zip -
vagyis az AA-t lehet ott allitani -
AF-et a jatek setupjabol is tudod allitani, probald ott -
n vagy a... -
ez a nitro gomb engem is érdekelne 

-
hardwireden szidjak a demot mint a bokrot.. sok idiota.... nemtom mi a szarral jatszanak ezek de mostansag nincs ilyen fizikaju gamez a piacon.. csak az lfs ek.. de azt ne vessuk mar egy ilyennel ossze...
ja meg valami.. MELYIK A NITRO GOMB??????????? -
Akkor eddig itt a leggázabb a csontrafagyival... -
Nekem kiírja, hogy loading...már a versenynél, és hibaüzenet nélkül kilép. :)) -
területenként változott a széria ^.^ máshogy van ami amerikai piacra ment és más ami europába.... -
Nálam hibát okoz és leáll..... :( -
Nálam látszott szépen a különbség. R3DTweakkel állitgatom. -
Lehet hogy a game nem támogatja az élsimitást és az anisotropicus szűrést mert feltettem mindent fullra és semmi változás ugyanaz a kép és a sebesség. -
Én 4.3-as catalyst-el nyomom semmi gondom vele. -
Hát én nem tudom, hogy mennyire licencelték az autókat, de az ilyen celicának gyárilag a másik oldalon van a kipufogó végződése. Tudom, hogy szőrszálhasogatás, de engem zavar. Főleg azért, mert ilyen autóm van, úgyhogy nálam ez a gém viszi a toppot. -
Nagyon király lesz ez a game, grafika télleg jó, egyedül az irányítás amit meg kell szokni, NFS után nagyon furcsa de észrevehetően jobbnak tapasztaltam. Azért ennyire nem kellett volna demot lebutitani , hogy még egy exit gomb se férjen bele
De amugy összességébe nagyon eltalálták, várom a teljeset!
-
alt+f4, kilepes gomb csak a full verziohoz jar majd -
en se tom egyiketse.... -
davos80 #119 Hol a francba kell beállítani az irányítást?
Hol kell kilépni a gémből?
Nekem egyik sem sikerült, alt+esc-el léptem ki. -
Szabyka #118 Mikor jelenik meg a teljes ? -
Horci #117 Remélem majd a teljessel nem lesznek bajok :) Ez a játék jobban bejön mint az NFS:U, bár mig mindig nincs meg az a Gran Turismo-s feeling :) Meg kéne bele még pár száz verda :) mondjuk kezdhetnék egy hamradik generációs Prelude-al (kb '88 - '89) :) -
supranal azert gyakorolni kell hogy megtarst a kanyar utan:) -
amugy a felulet eleg igenytelenul pixelezodik, remelem ezen meg allitanak, meg a menu is eleg bena -
Kevés az anyag sajna, még rendes oldala sincs...egyelőre -
masik nincs?