2153
  • ranGer2
    Insert,Home,PageUp,Delete,End,PageDown közül valmelyik!
  • Mr.Macho
    már kijött vagy csak demo?
  • CSOCSO
    melyik alukverc?:)
  • CSOCSO
    nah vegre feldugtam a joy-t a gepre es kiprobaltam a cuccost.. hat azt kell mondanom hogy kisse lehidaltam!:)
    az elso megfigyelheto dolog hogy sajnos forditva van a gaz es a fek:) de mindegy:) aztan pedig az hogy sokkal jobba kordaban tarthato a tuning supra. igy is kifordul neha.. de jobban lehet iranyitani azert! nagyon zsir. volt egy kat kanyar ahol a szivem kiugrott hogy gecc hogy csapatom:)
    csak az a baj sajna hogy a kormany az analog.. a gazt es a feket meg nemtom adagolni:( de remelem kijon az a demo ahol lehet a controls-t is allitani es majd beallithatom hogy a gaz es a fek is analog legyen...
    koridomrol annyit hogy szerintem elneztem.. es megis 1.6.4x volt a koridom...
    de most 1.5.3x et tudtam menni joy al!.. es az elso kort 1.9.xx altt tudom futni:) no mindegy./.zsir lesz egy nagyon
  • ranGer2
    Én meg kézifék be, kipördül.. lükverc egy kicsit aztán visszarántom.. ezt boomerang nak hívják.. ha jó láttam a videóban... :D
  • ranGer2
    #259 GeForce 4 Ti 4200 8x háát szerintem ez a fajta Geforce már tudja azokat az effecteket amit kell.. de meglehet hogy nem :( DE nem kell aggódni biztos vagyok benne hogy nem érné meg nekik ha csak jobb kártyákra adnák ki.. pl mit csinál valaki ha gef2 ese van? semmit! :D
  • Eisenhower
    én most azzal szorakozok hogy hátramenetbe nyomatom majd rögtön 1-es utána annyira pörög hogy ha auto sebváltoval tolom akkor feltolja 6.-ig ^.^ majd megint vissza hátramenet. elég jo kis füstfelhő jön össze ^>^
  • CSOCSO
    most mentem vele.. nekem szarazon is alig akar elindulni.. nem gaz annyira...
  • CSOCSO
  • Eisenhower
    juiced honlap
    sztem tök jó az oldal^.^ főleg sötétben a villogo neon ^>^
  • Eisenhower
    csaj
    és most bejön?
  • Bucser
    nya nállam ilyen a grafika:) 1024x768 csak a képekt összenyomtam, hogy a modemesek is örüljenek:)

• Bucser
    Próbáltad már a tuningolt Suprát esőben???? Alig akar elindulni úgy pörög neki a kereke:)
  • DJ Skyline
    szerinted #237?megy az enyémen?
  • ranGer2
    Csak DX9 alapu kártyákon megy szépen..

nah nállam ilyen!
  • DJ Skyline
    tettem be 3 képet.
    nagyon még nem tudtam élvezni a dolgokat!
  • CSOCSO
    dehogy csuszkal...egyszeruen csak ne nyomd neki annyira a gazt.. kene hozza egy kormany hogy tudd adagolni a gazt.. de igy csak max gazt adsz.. es kanyarban eleg faszan ki tudsz csuszni. nektek mennyi akor idotok??? leirom meg1 szer: supraval 1:04
  • DJ Skyline
    nem jön be semmi...
  • CSOCSO
    en nem ezt mondtam?:)
  • Eisenhower
    na remélem sikerül a kép link berakása ma melóztam és közbe kattintottam ^.^ érdemes megnézni ^>^
    csaj
  • DJ Skyline
    azt tudom megnéztem...
  • DJ Skyline
    lol...nyaló vella....supra télleg nagyon csúszkál...
  • Eisenhower
    ez a supra egy vadállat ^^ vhogy az istennek nem akar kezesbárányként viselkedni^.^ majd mingyá hívom a csabát a nyaló világból hogy törje be
  • Eisenhower
    hát a nitro elvileg az A vagy az N de nekem egyikse mükszik. jah és pár oldallal visszább van ingame kép
  • Bucser
    Valószínűleg a videó kártya szar ami a gépben van.. DX compatibilis Vid kártya kell neki a rendes kinézethez.. mInsdjárt csinálok pár képet én is..
  • DJ Skyline
    és a nitró??a csík megy lefele ha kilyukad a nos...már végig püföltem a billentyűt de semmi...
  • Eisenhower
    kézifék gombja nálam a B billenytyű
  • DJ Skyline
    lehet hogy szar a demo amit leszedtem...leszedem onnan ami a #136-ban van link...
  • DJ Skyline
    elvileg esik az eső!
  • DJ Skyline
    ennyi
  • DJ Skyline
    plíz csinálj már 1 képet játék közben!
  • DJ Skyline
    nem gyönyörű????
  • BránerMaister
    amugy az enyém P3,850mhz,Gforce 2 fx 64 ,512ram,...
  • BránerMaister
    havernak is olyan video cardja van azt mondják jobb a g force3 om
  • BránerMaister
    ps1 -en mint a gt2-ő
  • DJ Skyline
    ebbe ez van:
    AMD Athlon 1800+
    512 Ram...

na most az én gépem:
    P4 2.4 Ghz,Gigabyte alaplap,512 Ram,GeForce 4 Ti 4200 8x
  • DJ Skyline
    na jó bazz..ez a gép olyan szar ahova leültem...majd otthon felteszem és meglátjuk...
  • BránerMaister
    hát ez valami nagyon szar
  • BránerMaister
    lássuk
  • DJ Skyline
    legnagyobb grafikai felbontás az itteni gépen...eme