2153
  • Eisenhower
    nyema upsz. mikorra igérik a hivatalos demot?
  • CSOCSO
    upsz .. up!
  • CSOCSO
    nem lehet matriocsazni?? fuuujdeszaaar:)))))))))))
    jo a gt4...meg masrol is szol.. nagyobb projekt is mint ez.. no mindegy ne menjunk bele
  • musha
    egyetértek, hogy jó ez a játék (jó lesz), de azért ne fikázzuk má` le a GT4-et, lehet abban is elég vastagon tuningolni. már a 3-ban is lehetett elég sok mindent (oké, matricázni nem lehetett).
  • CSOCSO
    ez se szebb csak itt mashogy vannak a fenyviszonyok
  • CSOCSO
    ???? nem ertelek titeket.. talan ronda?
  • ranGer2
    öö tényleg! miért ilyen?
  • Eisenhower
    na necsináld már hogy 9800pro-n így néz ki a verda nálad ^.^
  • CSOCSO
    sajnos az elso kor fel mp vel szarabb lett.. de azert meg igy is jo az eredmeny:
  • CSOCSO
    joy az mukodik.. csak nekem gameCube joy om van.. es a ket felso analog gombot sima gombnak erzekelte.. de sajnos most kurvara atrendezte az egeszet es nem azokkal kell menni.. gaz megvan..de a fek nincs:( nemtom miert csinalta
  • CSOCSO
    vegyel ps2-t meg gt4 et es elvezz arra..... hjaa hogy abban nem lehet igy tuningolni stb?? haaat.. ez van...
    nfsu klon?...mondhatni.. csak jopar dolog sokkal jobb benne mint az nfsu ban...
  • Eisenhower
    most csak a képeket nézegetted vagy ki is próbáltad? meg gondolom tudsz rola hogy ez nem hivatalos demo hanem egy kezdetleges összeeszkábált vmi. de azért még ebben a mostani formában is jobb mint nfsu ^>^
  • Eisenhower
    hát ez igen. milyen szép hozzászólás....
  • Geeryy
    mijez a xar? hogy nez ki ? pffujjj.
    nfsu klon?
  • Chaos Mad
    nekem nem jo a kormány öcsém, be vam dugva és nem azzal megy, joy-al ezekszerint jo? vagy ezt már nem értem :)
  • CSOCSO
    joy al.. csak a kormany es a gaz fek is analog ( tehat adagolni tudom...) csak most a zgaz feket gombra tette .. azaz csak a gazt.. mert a feket sehova nem tette:(
    mondjuk a gaz fek eddig se volt jo.. bar az analog gombon volt a cuccos.. de nem mukodott analogkent...
  • Eisenhower
    köcc ^>^
  • Chaos Mad
  • Eisenhower
    na itt vagyok ujra idegesíteni ^.^ csak közbe volt egy alaplapcsere vki adjon linket ahonnan le tom szedni ujra a juicedet mert c-n volt és format bejátszot.... plízz^^
  • Chaos Mad
    te kormánnyal játszol?
  • CSOCSO
    lol kepzeljetek egyik forumon az egyik kolok azert anyazik hogy miert simulator ez a jatek?:) LOL.. o arcadot akar mert nem tudja iranyitani az autot:) lol... (oke suprat megertem a tobbivel nincs baj) erre leugatjak hogy menjel jatszal valami szarsaggal akkor.. erre megszolal hogy meg is van neki az auto modellista merthogy tetszik neki a sim.. de neki ez eleg is:) LOL..csak az a baj hogy az auto modellista kibaszottul arcade szar:)
  • CSOCSO
    nah.. faxom.. elalitodott az iranyitas.. igy a joy on nincs fek:(( es a gaz is szarabb lett...:( a masik hogy sikerult a kerekeket is szetbasznom:) igy jobbra huzott a futomu...
  • CSOCSO
    nahja.. corola nem megy annyit mint egy suora de legalabb lehet tolni kanyar kozben..ezert lehet vele jo idot csinalni..de majd kivancis leszek ha kijon egy normalis demo.. es tudom adagolni a gazt akkor mitmegyek majd a supraval...

nahja.. rendesen kiteszi a segget a supra... de azert ovatosan lehet vele menni. ( ne nagyon nyomd kanyarban agazt es akkor minden rendben lesz...

nekem is valahol 2:16 korul lehet a 2 kor rekordom..hisz elsonek megyek 1:9 et masodiknak 1:5-1:6 ot..
  • CSOCSO
    1:16 az kicsit sok...
  • ranGer2
    a legjobb köridom 1.16
    ezzel:
  • Bucser
    Az Acclaim visszavonatta mindenhonnan... Mi meg gyorsan leszedtük még előtte:)
  • hiba
    meg a demo sincs kesz?:)
  • Bucser
    CSOCSO: Supraval nem igazan megy a döngetés csavarodik megtérül fordul összevissza:) De a Corolla GT-vel sikerült két körös versenyen 2:16-os időt menni 6 ellenféllel:) MAgam sem tudom, hogyan csináltam:)
  • Bucser
    Miért is LOL ez a Game?????
    Ez nem teljes játék hanem egy Kiszivárgott demo... Ami még nincs kész.. 2004 év végén jelenik meg a teljes game... Más kiadó ilyenkor még képet sem igazán szeret kiadni...
  • balcooo
    LOL má' ez a game...A kiadonak meg nevet kéne valtoztatni Acclaimrol AccLAME-re :P
  • DJ Skyline
    magyarul semmi!!!
  • DJ Skyline
    nekem így ennyi jön be itthon ha configolni akarom!
  • Jabba
    Na reggelre leér a cucc és lebontok mindenkit
  • balcooo
    Engem is kivag a desktopra! Elcseszett idegesitö hogy nem képes iylenkor kiirni valami kurva hibaüzenetet legalabb,hogy mégis hol a busba keressem a hibat.. klasszikus grafkartyadriver update mar megvolt ofkoz, de nemigazan hatja meg. ATI9600pro 4.3,4.6..
  • ranGer2
    mondtam én :D
  • Eisenhower
    az END billentyű ^.^
  • Bucser
    DEMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ranGer2
    mindig ugy szoktam hogy nyomogatom a gombokat ezerrel azon a környéken mert lust vagyok megjegyezni! :D de End vagy Pagedown vagy nemtom ott majd megtalálod... :)
  • CSOCSO
    te tudod es csak talaljam ki vagy te se tudod?:)
  • ranGer2