2153
-
#352 ez a kép nem pestne készült ^.^ hanem szolnokon^>^ -
#351 Én bármit tudok állítani, de bármit állítok versenytöltésénél kivág a desktopra, ha teljes képernyőn vagyok, akkor hibaüzenet nélkül, ha ablakban futtatom, akkor szabálytaln művelettel áll le.
Szóval tök mind1 mit csinálok.
-
#350 Nekem csak az audiot nem látja... -
#349 Nekem is csak a VGA beallitast latja a felbontassal , de az audiot nem , az nekem is ures.Milyen hangkartyad van?Lehet az a baj.Nekem MX300 van,es mar 1 csomo jatek emiatt nem indult el. -
#348 ablakban probáltad?
#336: ne kimélj minket :) -
#347 ja és így játszani se lehet,mert non-stop ez a config geccc jön be... -
#346 eszem-f*szom megáll...vagy a demo überbéta,vagy a f*sz se tudja de nekem ennyit lát a config...
display adapteren kívül semmit...
-
#345 öcsém...ha én nekem is elindulna ez a qrva játék... -
#344 úba...ez a csaj...oahhh...ismerős egy lépcsőháznak tűnik...olyan...nem hinném...nem Bogdányi út véletlenül? -
#343 kijaza csaj? -
#342 szerintem meg nem rondabb...
-
Chaos Mad #341 jah... volt egy kis fáziskésésem :DDD -
#340 hát időbe vetted észre^^ meg semmi élsimítás vagy vmi^^ -
Chaos Mad #339 most hogy igy nézem ennek igazából hatszögletü a kereke :) -
Chaos Mad #338
na itt van :) -
Chaos Mad #337 minnyá jön a gépem/képem :))) -
#336 jah az also^^ első képem digit fényképezővel.^.^ asszem holnap csinálok még hasonloakat^^ remélem nagyon jo idő lesz és nem lesznek beöltözve -
#335 csocso tudod mit próbálj meg még. meg akinek ati-ja van és ilyen rusnya a verda. nekem vga konfignál ati control panelen a 3d beállításoknál mind d3d-be mind opengl-be nem alkalmazás szerintre van rakva az AA meg az AF hanem egyénire. így: -
#334 a zalso :o) -
#333 -
#332 csak annyi látszik hogy valami akarna lenni de semmi! -
#331 nitro= egyszerre lenyomod a 2 ctrl-t! de még nincs benne a demoba! -
#330 nitro gomb "elvileg" az A vagy az N billentyű kormányt meg nem lehet configolni. remélem jövő héten kijön egy hivatalos demo^^ -
#329 mármint mi? ^^ -
#328 Állat game,remélem nem b@sszák L. NFS:U-t simán veri. Nitró melyik gomb? Kormányt sehogy nem lehet belöni alá?
-
#327 hátezjooo -.- -
#326 télleg ^^
oldalrol
hatulrol
béjb^.^ -
#325 De ott megadja ám a linkert, hogy milyen nevet adott a képnek te:))) Aztán azt be kellene illezteni ide:D:D:D:D:D -
#324 hova? amit adtál linket oda vazze -
#323 hova???? -
#322 Megragadtad a lényeget a képen:) -
#321 csocso raktam be képet ^^ start vonal leghatul, egyet oldalrol egy kép a csajrol. -
#320 rakj mar be a start vonalrol egy kepet.. legjobb qualitiben pls!!! leghatso nezetbol..koszike -
tar.hu rol nem latom...
ide toltsd fel a kepeidet,,,
-
#318 sztetek ezután a kép után abbahagyjam a fotós pályafutásomat? ^.^ -
#317 itt meg amivel még tartozom^.^ -->> első digitfényképezővel készített képem ^.^ -
#316 nálam legkisebb quality-n -
Chaos Mad #315 :DDD
na minnyá csinálok én is képet, megnézzük mit tud az fx5700 :))) -
#314 ahha főleg egy 9800pro-hoz képest^.^ az én 9600xt-men ezerszer szebb ^>^ igaz bugos az enyémen is de sokkal jobban néz ki az auto... -
Chaos Mad #313 ezt csunyának tartjátok???