266
Keresem azt a jatekot ...
-
#26 Esetleg Total Annihilation??? -
#25 Háde, há mé. Annem is stratégiai! -
Keleman #24 Keresem a tavaly megjelent Conan játék PC-s verzióját (nem feltétlenül eredetiben), ha valakinek megvan az legyen szíves írjon a [email protected] e-mail címre, hogy megbeszéljük a részleteket. Előre is köszönöm! -
#23 Megvan a 3 cd-s sanitarium plusz a magyarítás is. Ha tudsz tárhelyet akkor feltöltöm, bár XP alatt fellépnek hibák, így jó ha van valami régebbi windózod, akár önállóan, akár VMWare segítségével. -
#22 Nekem megvan. Ha tudsz tárhelyet szívesen feltöltöm. -
#21 Metal Gear Solid 2 :-))) -
Sanya52 #20 Keresem a Leadfoot Stadium Off Road Racing játékot.Segítsetek!Köszönöm.
-
Gary #19 Nekem is akad, amit keresek: SANITARIUM, de csak az első CD-jét! Valahonnan leszedtem mind a 3 CD-t, ám az elsőből csak kb.140 Mega jött le (többszöri próbálkozás után is!) -
#18 lehet ,hoyg nem kapcs. ide ,de szerintem az ősrégi prehistorik-ból lehetne csinálni,egy jó játékot. -
#17 a real war nincs meg valakinek??? -
#16 Nekem a Metal Gear Solid 2 kéne. -
#15 Bazd, kikereztem már neked a hitman 2 topicot. Használd már azt a kurva keresőt! -
#14 Én a Hitman 2 keresem hol van????
Mármint a neten.... -
#13 Earthsiege 1,2,3 nem ezek közül volt valamelyik? -
#12 Én is egyből arra gondoltam, de nekem se jut eszembe a címe:) -
Chaos Mad #11 nem tudja vki hogy honan lehet leszedni a The Dukes of Hazzard-ot? 2000-es játék. -
#10 lehet, hogy hülyeséget mondok, de nem a Tiberian Sun? 1999, RTS, zöld dominancia, és lépegetők is vannak benne :) -
#9 Vedd le a vitrual drive-okat, ha meg nincs fönn, akkor egyelőre passz. -
chuck #8 Koszonom a valaszokat, varom a hetfot :-).
Esetleg: earth 2140 itt lapul a polcon, eredetiben, de miota megvettem elinditani nem tudtam, xp alatt nem megy, dos meg nincs elerheto kozelsegben.
Vagyis a jatek lehet menne, csak allandoan reklamal, hogy tegyem be a cdt. Megha bent van, akkor is.
-
Deajka #7 Mechcommander ,asszem. '98-vagy '99-es.
A guguban olyan 85-92 %-ot kapott. Ha jól emlékszem volt benne fa kidőlés meg sérülés az utakon+ más felhajtás. Azóta volt már 2. része is.
Persze ha jól emlékszem. -
#6 lol, ilyen topicot... -
Árnyvadász #5 Tudom melyikre gondolsz... Anno a GURU-ban olvastam róla és már támogatta a 3D-s kártyákat is, de a neve egyszerűen nem jut az eszembe. Csak az, hogy a földön játszódótt és egy modernebb korban. Nagy felhajtás is volt körülötte, de aztán mégsem váltotta be a hozzá füzött reményeket.
Ha egyáltalán ez az. Hétfőre megnézem azt a játékot az újságban, és beírom a nevét ide. De ha nem az az, akkor sorry.
-
#4 -
Coco #2 -
chuck #1 Keresem azt a jatekot, melynek demojaval jatszottam 4-5-6 eve. A tipusa rts, lepegetokkel kellett gyakni. Talan volt gyujtogetes es bazisepites is. Szinvilagban a zold dominalt.
Kb ennyi emlekem van, pls aki tud, segitsen.
Nem a Mechcommander volt :-).