56
tar.hu
-
Razgon #56 tar.hu helyett javaslom a www.keptaram.hu-t, ami szvsz sokkal korrektebb.
A tar.hu-n kb. egy hónapja nem lehet képet feltölteni karbantartás miatt... -
Pitti #55 Tegnap felraktam a tar.hu-ra egy "poenvideot" 4MB .avi az egész és nem sért erkölcsöt, érdekeket, társadalmi politikai hovatartozást, valamint vallási nézeteket. Egyszerű pojén :-)
2 órán belül a tar.hu szó nélkül törölte a regemet úgy ahogy van mindennel együtt, mintha soha nem is létezett volna... Írtam nekik 2 emilt, hogy indokolják meg a történteket... semmi válasz.
Ennyit erről a szennyportálról -
Mentol #54 Tegnap feltettem egy képet TC FTP-vel. Ha ma megnézem a TotalCommanderrel, akkor ott látom. Ellenben a webes felületen üres a "Feltöltött képek" rész...
Olyat, amit mondasz nem is látok. :-( -
#53 At ftp-vel feltöltött kéep eltünnek onnan. A képfeltöltésen belűl felül van egy olyan, hogy ftp-vel feltöltött képek, és ott lesznek. -
homokhat #52 ugyan így jártam én is -
Mentol #51 Azt esetleg tudja valaki, hogy ha ftp-vel töltök fel a tar.hu-ra, akkor hova az anyámba kerülnek a feltöltött cuccok?
Azt mondja a FAQ, hogy lesz egy ilyen Feltöltött lépek nevű galéria, ahonnan tovább lehet rendezgetni a különböző galériákba, de nekem ott 0(NULLA) képet ír...pedig felraktam ftp-vel legalább 300 darabot. -
blackgamer #50 ok, bár eddig működött nekem rendesen, nemtom mi lehet a hiba talán túl van terhelve -
#49 tar sztem hanyagolható, más ingyenesre töltsél föl, és keress hozzá egy galéria php szkriptet.. -
blackgamer #48 nektek működik a képtárba a feltöltés? jeleneg csak nálam nem akar? -
#47 Megújult a Tar.hu, néztétek már? Elvileg gyorsabb, "szebb", stb -
davos80 #46 "Rendszerleállás
2004. november 20-ától fokozatosan megkezdjük az új Tár.hu rendszerre való átállást. Az átállás ideje alatt részleges és teljes rendszerleállásra lehet számítani. Az FTP-s és Web-es feltöltés, valamint a képrendelés szolgáltatások az átállás ideje alatt szünetelnek. A teljes rendszerleállás időpontjáról és hosszáról később értesítjük felhasználóinkat.
A kellemetlenségekért szíves türelmét kérjük, reméljük, hogy a hamarosan induló új rendszer színvonalasabb és zökkenőmentes szolgáltatása felhasználóink megelégedését fogja szolgálni."
Reméljük tényleg kapunk egy új tar.hu-t, atw-uw színvonallal. -
#45 felejtsétek már el tár.hu-t. Már elég régóta szarakszik, és még mindig nem bírták rendesen megcsinálni.
Egy csómó sokkal gyorsabb, és megbízhatóbb free szerver van. Pl. atw, srv.
Reg.-elsz egyet, majd beírod a google-be, hogy image gallery script, lekapsz egy php-s képtárprogit, és minden gondod meg van oldva... ;)
-
#44 Nekem nem töröltek semmit. (megúsztam?!) Sokszor elég sz@r, de mostanában gyakrabban jól müködik. (csak rá ne szóljak) -
daniel25 #43 „Előre nem látott problémák következtében a rendszer kisebb kiesése érzékelhető
Ez sajnos néhány felhasználónk esetében a teljes tárterület elvesztésével járt”
Tar.hu
Tisztelt Tar.hu kft !
Őszintén… hány oldalt töröltek? De szeretném tudni. Mert én akárhol járok, mindenhol azt látom, hogy törölték. Egyébként miért nincs egy rendes kezdőlapuk, ahol információkat adnának? Ez tényleg egy kezdőoldal? Nekem benne volt egy jó pár éjszakámba, míg feltöltöttem a képtáramat, akkor még modemmel sok száz képet raktam fel. Most a honlapom és a képtáram is üres. Ez elég gáz! Még akkor is, ha ingyenes szolgáltatásról van szó! Ha ez csak velem és „NÉHÁNY” felhasználóval történt volna meg, akkor nem lenne nagy dolog. De így… dühítő! Még akkor is, ha ez ingyenes, ugyanis az ingyenes szolgáltatás is szolgáltatás. Ha másért nem, legalább a megfelelő tájékoztatásért. Az ugyanis nem nagy dolog lett volna.
-
#42 Nem a mai nap nem sikerül, mert tudom, hogy ma nem jó a tar.hu, hanem már két hete szenvedek a problémámmal.:))
Megtudná valaki mondani, hogy megcsinálom rendesen a képfeltöltést, és ha készen vagyok nem jelenik meg a kép, amit feltöltöttem, csak egy piros x látható.:((
Mit nem csinálok jól?:((
És nem baj, ha nem csinálom meg az FTP csatlakozást, vagy az a baj esetleg?:(( -
#41 "a TÁR.HU újra a megszokott teljesítménnyel áll a rendelkezésedre!"
Azaz sehogy...
-
cyrus #40 Nem tudja vki véletlenül hogy a kep.tar.hu oldalairól hogyan tudom gyorsan leszedni a képeket ? mert flashgetet pl a php kód miatt nem lehet használni, és igy minden egyes képet amit el akarok menteni, meg kell nyitnom.,... ez pedig hosszadalmas... :( -
#39 na most megvan az indok is, hogy miért olyan szar. :) -
davos80 #38 Eh..A mellébeszélés... -
davos80 #37 Kedves Felhasználónk!
Elnézésed szeretnénk kérni, amiért az elmúlt héten a szolgáltatásokat, technikai problémák miatt,
nem mindig tudtad megfelelően igénybe venni.
Örömmel értesítünk, hogy a TÁR.HU újra a megszokott teljesítménnyel áll a rendelkezésedre!
Rendszerünk mind használhatóbbá tétele érdekében teljeskörű karbantartásba kezdtünk. Ennek eredményeképp a
Tár.hu szolgáltatásai megújulnak, rendszere új technológiákkal egészül ki, ezért a jövőben elfordulhatnak
kisebb lassulások, kiesések, de mindez a mihamarabbi megbízható működést segíti el, reményeink szerint megelégedésedre!
Megértésed és türelmed előre is köszönjük!
Üdvözlettel:
Tár.hu Kft
-
#36 mily meglepő, hogy nem válaszoltak... ;) -
davos80 #35 Ja, de legalább megmondtam nekik és nyugodtabb vagyok...Amúgy most sem válaszoltak a levélre.Átköltöztem az srv-re.Sokkal jobb. -
#34 Ja, a freetipe miatt nem hajtódik végre a próbára kiküldött php-m :( -
#33 Nem igazán értem az srv hogyan tartja fenn magát. Most messze a legjobb free szerver, ami itthon van. Van php, mysql, mail() függvény, gyors itthon és külföldön is. Ja, és nincs semmi reklám.
Ami negatívum, hogy nincs freetype támogatás, és szar lett a könyvtár elérési neve. (free.srv.hu/t/e/test...) lehetne az alap neve is. ;) -
#32 tar.hu annyira igénytelen.
Múltkor jött tőlük levél, hogy olcsó 100mbites serverhosting. Megnéztem: 64k külföld.
Lol?
srv.hu a legjobb, nem véletlen hogy 9 regem van oda :) -
#31 Szegény tar.hu bele fog halni abba, hogy elveszített egy ingyen tárhelyet használó (l)usert... ;) -
#30 Amikor utoljára néztem a phpinfoját akkor még gd volt csak, ha jól emléxem, de lehet hogy gd2... ;) -
#29 a tár is feltámadt legalábbis ma meg tegnap ment nekem -
#28 SRV-n szerintem van GD2 csak FreeType nincs.. -
davos80 #27 Elviszem innen a pi*ába az oldalam, illetve nem a pi*ába, hanem valószínűleg az srv-re. -
davos80 #26 Beolvastam nekik :
Tisztelt tar.hu kft!
Először is megkérem önöket, hogy válaszoljanak levelemre, ugyanis eddig két alkalommal
írtam önöknek de nem válaszoltak, annak ellenére, hogy a főoldalukon a [email protected] cím
van feltüntetve, észrevételek közléséhez.(Mellesleg az lenne a normális, ha maguktól válaszolnának és nem kellene külön kérni ezt)
Másodszor is : ismét azért írok, mert pár hete - és most is, pár napja, nem lehet elérni semmilyen oldalt, a tar.hu
alatt, vagy csak nagyon lassan, több perc után jönnek be.
Ha karbantartás van miért nem lehet jelezni?Erre meg lenne a módszer hírlevél formájában, vagy közölhetnék a
főoldalukon, hogy mi a probléma.
Sajnos, oda jutottam, hogy az oldalamat el fogom költözetni más ingyenes tárhelyre(még ha több napba is telik), ugyanis elég kínos olyan rendszeren üzemeltetni a honlapom, ami nem stabil, ráadásul nincs semmi információm a hiba okáról.
Tisztelettel:
Szikra Dávid (tar.hu/ejfelszinhaz)
-
davos80 #25 A tvn-ről mi a véleményetek? -
#24 Gyorsabb, mint a tar.hu, próbáltam, csakhát a php gd... -
#23 atw.hu -n elvileg 500 MB-s a tárhely, nekem annyi elég, viszont gáz hogy lassú. törölni meg lassan törölnek. -
#22 Na jah, ez az 1 baja van, hogy php gd van csak, és nincs freetype támogatás, ergo nem működik a ImageTTFText :(
Lesz most egy ilyen munkám, de a próbaanyagot csak az uw.hu-ra tudtam feltenni :( -
#21 PHP GD2 van rajta? Csak mert nekem emiatt egyedül az uw.hu felelt meg. Mondjuk a szkript elkészítése még odébb van :( -
#20 Jah, csak a képeket kell feltöltened, meg beállítani, hogy melyik modul hol jelenjen meg, valamint a színeket is lehet állítani. Ennyi. Portál 1xűen. Tool egyszerűen... ;) -
#19 Ez ilyen portálcsináló?
Ilyen volt régen a geocities-en, ha jól emlékszem. -
#18 jaja, meg az fw úgy egyébként is egy rakás sz...
Mondjuk az 1Gb-es sávszél elég ütős, csak nagyon sokan használják, és külföldre a sávszél 0. Ez a ciki... :) -
#17 hát ja!
majd később akraok egy saját oldalt....de az még messzebb van! saját oldal alatt értem pl...
www.djskyline.hu vagy valami ilyesmi,,,
na mind1 én most mentem
bye alL!