56
tar.hu
-
#16 Vajon miért fizetnek oly sokan a webhostingért?
A domain és az állandóan elérhető gyors tárhely miatt.
És miért nem fizetnek elő domainre a freewebnél reklámmentesítéssel?
-mert cikis. -
#15 Jah, a gportál is egy jó kezdeményezés, aki gyorsan akar portált, különféle programok nélkül. Hátránya szintén ugyanez, hogy az összes oldal majdnem egyforma. Akinek van kedve/ideje/tudása az csinál egyet egy JÓ szerverre, ha már kénytelen ingyeneset használni... -
#14 Jah, és külföldön is működik, ami azért fontos, mivel a freeweb, ultraweb, tar.hu nem megy.
Van egy dot.tk-s regisztrált domainem (www.bestplaymates.tk), aminek ellenőrzi a magyar szerver elérhetőségét regisztráció közben. Nos a freeweb, ultraweb, atw nem igazán mentek vele (magyarán sehogy!))... -
#13 én pl gportal.hu-s vagyok...igaz hogy csak képeket tudsz feltölteni,stb...
de egyszersem volt hogy nem tudtam volna elérni!!!
és küldtek levelet hogy xy-tól z-ig karbantartás lesz! -
#12 Attól függ mire kell a tárhely. Ha korlátlant akarsz akkor maradnak a szarok, a tar vagy a freeweb. De ha csak képeket töltögetsz fel, akkor még regisztrálnod sem kell, ott van Lazarus képfeltöltős oldala, arra tökéletesen megfelel. Mivel a legtöbb helyen csak 40-50 megát adnak, érdemes többször regelni esetleg.
Ami szerintem jó, az most az srv.hu
Elég light-osan néz ki, meg minden, de érdekes módon a legtöbb dolgot ott lehet csinálni. Csak 50MB-ot ad, de gyors (mert viszonylag kevesen használják, és ami nekem fontos, van mysql és működik a php-s mail() függvény, ami más ingyenes magyar szerveren nem...) -
davos80 #11 És akkor mit ajánlasz? -
#10 Jah, és tapasztalatból mondom, amit írtam... -
#9 Mit szaroztok azzal a szar tar.hu-val. Tucatnyi ingyenes tárhely van még, ahol ráadásul nem törölnek (olyan gyorsan), és van php stb. Szvsz a magyar free szerverek közül amit nem érdemes használni az a freeweb és mostantól a tar.hu... -
davos80 #8 Hát én is, sőt reggelre.És csesszék meg, hogy nem tudnak legalább annyit kinyögni, hogy baj van és nem lesz elérhető...Már azt hittem, hogy a szolgáltatómmal van gáz. -
#7 ja, remélem hétvégére jó lesz. -
davos80 #6 Legalább küldtek volna egy hírlevelet, hogy karbantartás van. -
#5 én képeket akartam felrakni.... -
davos80 #4 Tudom, 3 hete is csinálta.A webmaster meg nem válaszol a leveleimre (webmaster.tar.hu) -
davos80 #3 Ott van az oldalam, és még sokaké, és nem lehet megnyitni.Néha még maga a www.tar.hu sem jön be.Ftp-re sem tudok csatlakozni. -
#2 3-4 napja nem megy...... -
davos80 #1 Nem tudja valaki miért nem lehet elérni a tar.hu-t?