A Tablet PC-k szerepe az oktatásban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk szerintem ez a csákó épp Kölcsey volt, de mindegy.
Einstein tudomásom szerint az agyak elenyészõ százalékos kihasználtságának dumájával jött
biztos tévedek
Einstein tudomásom szerint az agyak elenyészõ százalékos kihasználtságának dumájával jött
biztos tévedek
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
mondjuk szerintem elég nehéz olyan dolgot mondani, ami nem használható az oktatásban...
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
Einstein valami olyat ugatott hogy az agy nem arra való hogy széttanuld hanem arra hogy tuggyad mit hol kell keresni
iaro.srv.hu xmp.srv.hu
Szerintem a PiciPuhának is volt ehhez némi köze😊)) Meg azért tudjuk, hogy ez úgy mûködik, hogy bizonyítják, hogy hasznosítható az oktatásban. Aztán a gyerek rákap, hogy ez milyen jó és vetet otthonra is😊) Csak az a baj, hogy szegény kölykök elfelejtenek gondolkodni.... Mikor már egy szimpla összeadáshoz számológépet használnak... Nem szabadna mindenhez korlátlan hozzáférést biztosítani. Pláne nem Általános iskolás korban... Ilyenkor a legfogékonyabb az ember a hülyeségekre ami a neten terjed és tuti, hogy nem tudományos munka elkészítésére használják... Szóval jó ez, de inkább gimis végzõsöket meg egyetemistákat kellene vizsgálni ugyanis egy általános Iskolás gyereknél könnyen növekszik a szellemi teljesítmény.. Ráadásul látványosan... NA röviden az a véleményem, hogy ez megint egy semmit mondó kutatásnak nevezett reklámkampány.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF