A szakértők bizonyítékokat követelnek az emberi klónozásról
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezzel a fejjel inkább az abortuszt lehetne népszerûsíteni! 

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Jézusom 😄 Nem lehetsz ekkora süsü 😊)) De mondjuk jó a humorérzéked és jól megnevettettél 😛P
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
ti tul sok scifit láttatok
a te klonod nullárol indulna, azaz embrioként - annyival idõsebb leszel nála amennyi most vagy
a te klonod nullárol indulna, azaz embrioként - annyival idõsebb leszel nála amennyi most vagy
Ki tudja már lehet hogy rég klónok is mászkálnak az utcán... Nagyon érdekes milyen lehet egy klónnak a lelke ill. érzései?
SuD: Elég bel?lem egy is 😊)) Ha szembetalálkoznék magammal leütném 😄 Vagy milyen lenne verekedni saját magaddal? Ugyanolyan er?s ugyanúgy gondolkodik és valszeg ugyanazt csinálná kb mint Jet Li az Egyetlenben 😊)
huh kicsit elkalandoztam
SuD: Elég bel?lem egy is 😊)) Ha szembetalálkoznék magammal leütném 😄 Vagy milyen lenne verekedni saját magaddal? Ugyanolyan er?s ugyanúgy gondolkodik és valszeg ugyanazt csinálná kb mint Jet Li az Egyetlenben 😊)
huh kicsit elkalandoztam
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
huh, ez de durva... gondolj bele: saját magaddal találkozol az utcán...
God was a dream of good goverment. You will soon have your god, and you will make it with your own hands.
én egy nagy élõ bránert klonoztatnék
\"Life is around you and in you.\"