Volkswagen Polos HELP SOS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
hi púh
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nagyon szepen koszonom, mindenki hozzaszolasat! Nagyon kellemesen, csalodtam most az emberekben, nem gondoltam volna, hogy ennyi segito ember fog hozzaszolni, es segiteni probalni a dontesemben. Amire jutottam az a kovetkezo, valszeg megveszem a VW-t es hasznalom, persze lesz teszt vezetes is. Csak mivel az nem egy tank erejeig tart, igy azzal nem erek sokat ilyen ertelemben... ill. mellettem a szalon emberevel nem nyomhatom neki mint allat :) na mind1. Ami most meg akadalyt jelent az a jelenlegi autom amit el szeretnek adni... Ha valakinek van valami ismerose vagy valaki akit tud, hogy esetleg kellene neki, azt szivesen vennem ha szolnatok neki, es megadnatok ezt a webcimet ahol az autot lathatja ill. a telszamomat is. koszonom szepen mindenkinek!
Sziasztok
http://karx.freeweb.hu
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Egy 1.0-ás 3 hengeres Corsám van, ami gyárilag komoly 55 lóerõt ad le. Jó kis autó, de megszorításokkal:
Max 2 ember, fõleg városban kell használni, ott elég rugalmas. Országúton 120-ig 2 személlyel még rugalmasnak mondható, nem kell a 120-as Skodákra jellemzõ elõzési manõvereket elvégezni (5 km-es egyenes út, elõtte 2 perccel padlógáz).
Azonban egy 1.3-as Suzuki után furcsa lesz. Nem lesz annyira pörgõs a motor, a kocsi sokkal lustább lesz, mivel kisebb a köbcenti, a teljesítmény, de nagyobb (jelentõsen) a tömege. Ha nem sportkocsinak kell, akkor meg leszel vele elégedve.
Apropó, a páratlan hengeres motorokat nehéz kiegyensúlyozni, azaz ráznak. Ezt elõtte feltétlenül próbáld ki.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Leon stb. bár nem mindig van ilyen sportos hangulatom, szóval gyakran úgy gondolom, hogy a Passat a legszebb autó.
Az fõleg tetszik nekem.
Nem is tudom, amíg új volt király volt, (zsiga után mi nem az), de már két éves.
A Polo Classicot kéretik nem "német autó" számba venni, mert az nem más, mint egy Seat Cordoba, csak lecserélték a jelét. Ilyen alapon kérdezhetném azt is, hogy miért vetted meg ugyanazt a kocsit drágábban VW márkajelzéssel, mikor Seatkétn akkoriban is százezrekkel volt olcsóbb.
Inkább árulnák a többi benzint a feltüntetett oktánszámmal, annak örülnék.
hi púh

60 lovas Golf se megy 190-et, mert azzon a sebességen már a 2.5-ös V6-os Stratus is küszködik.
hi púh
Én is mentem suzukival 180-at, lejtõn lefelé autópáján, igaz majdnem szétesett de akkor is...
Mindegy én csak anyit mondtam a topicindítónak, hogy szerintem egy 1.3-as suzuki után ne várjon akkora dinamizmust a VW-tõl mert csalódni fog. Ha olyan dinamikus, mint az 1.3-as suzuki akkor szerintem már örülhet.
Mondom ezt annak ellenére, hogy utáltam mindigis mint márkát a suzukit de a családban ilyet vettek a régi mellé és használom néha. Igaz nagyon fapados az a kocsi de menni megy kb. 100-120 ig utána a dinamizmusról el lehet feledkezni de addig egész jó.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Szóval ne vezessük már félre az embert. A végsebességrõl meg annyit, ha 160-at eléri vele akkor mosolyra görbülhet a szája de a 180 azért nagy túlzás.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
1.3-as suzukik nagyon fürgék és jól gyorsulnak, csak 120 fölött kezd elfogyni a kraft...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amit a VW re mondott az pedig szerintem jogos, túl sokba kerül ahhoz képest amit nyújt...
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
hi púh

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Na jó, nem, csak baráti vicc volt.
Egyébként szerintem nem lesz lomha, nem gondolom, hogy a gyorsulását fogja próbálgatni egész nap Karx :)
Na hát azt ugy nézd hogy ha szépen mész vele akkor elég neki a 6-7 liter,ha meg "nagy a lábad" akkor meg lehet etetni vele a 12-öt is :)))
Egyébként lomha lesz tényleg,de a suzukidnál nem lesz lomhább erre a nyakam be merem tenni...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Az útfekvése kit érdekel, minden autónak jó, csak a Saaboknál áradoznak mindig, hogy hú de ász meg minden, nem azt jelenti, hogy ilyen árkategóriájú autónál ez számítana.
A 41 LE-s Daewoo Tico is marha fürge volt, ez is az lesz.
Vedd meg, Suzuki után jól jársz vele, nem mintha a Suzuki olyan rossz lenne.