59
Volkswagen Polos HELP SOS
  • HuAn82
    Szerintem te pedig még mindig "imádod" a német autókat!
  • I.C.ram
    Szerintem nem éri meg a VW Polo, mert ritka drága a tulajdonságaihoz képest.
  • I.C.ram
    Pezsók köztudottan az egyik legjobb fogyasztók. Ismerős Dízel kombija 5-öt eszik télen!!!
  • Taranov
    A 0.8-as 41 LE-s Daewoo Tico simán felgyorsult 130-ra, 145 volt a vég, szóval szerintem a Polo 160-nal megy, de 140-re biztos simán gyorsul.
  • Sadun Tryst
    a fogyasztása az autónak biztosan 8 alatt, mivel a Peugeot 406-osunk fogyaszt városban kb 9-10-et... 1.8-as motorral... az útfekvése minden VW-nek jó, szal a Polo-nak sem rossz... a 65L 1 ekkora autónál normális. nem fogsz vele aszfaltot szaggatni, de 90-100-al azér lehet vele elözni elég kényelmesen. csak ajánlani tudom, egyik havernak ilyen van, ö csak dicséri...
  • K.András
    :)
  • Taranov
    Bárcsak lomhább lenne a Suzukinál :)))
    Na jó, nem, csak baráti vicc volt.
    Egyébként szerintem nem lesz lomha, nem gondolom, hogy a gyorsulását fogja próbálgatni egész nap Karx :)
  • K.András
    "Mindenfele olvasok rola, egyik helyen azt irjak kicsi a fogyasztasa (cirka 6L 100 on) mashol meg, hogy (jo ha 10 alatt van)."

Na hát azt ugy nézd hogy ha szépen mész vele akkor elég neki a 6-7 liter,ha meg "nagy a lábad" akkor meg lehet etetni vele a 12-öt is :)))
    Egyébként lomha lesz tényleg,de a suzukidnál nem lesz lomhább erre a nyakam be merem tenni...
  • Taranov
    Egyébként meg nem is kevés a 65 LE.
  • Taranov
    Vedd meg nyugodtan, a VW nem lehet rossz, de egyébként a fogyasztása max. 8 liter városban, de a Golfunknak ennyi, szóval ez kevesebb lesz, mert a Golf 1.4-es.
    Az útfekvése kit érdekel, minden autónak jó, csak a Saaboknál áradoznak mindig, hogy hú de ász meg minden, nem azt jelenti, hogy ilyen árkategóriájú autónál ez számítana.
    A 41 LE-s Daewoo Tico is marha fürge volt, ez is az lesz.
    Vedd meg, Suzuki után jól jársz vele, nem mintha a Suzuki olyan rossz lenne.
  • Galy
    65-ös autót ne vegyél! Túl öreg!
  • Lteebee
    A fogyasztás egy dolog. Ha nincs szerencséd, sokat eszik, de normális esetben, ha nem hibás az autó, egy 1,2-es háromhengeres verda nem ehet 7 fölött.

A többi kérdés meg akkor derül ki, ha kipróbálod.
    Ha meg nem próbálhatod ki, felejtős.
  • Pheel
    Szerintem erre a kérdésre inkább egy autós portál fórumja, neadjisten szakértője tudna válaszolni. A TotalCaron van ilyen szolgáltatás. Hajrá, én neked szurkolok és nem a Polonak :)
  • cSuwwi
    Vedd meg, azt másnap megtudod az összes kérdésedre a választ. (A mi autónknál azért jobb. ) :)
  • hen-tes
    jóazaz autó.
    meg ígyis úgyis megveszed :))
  • Karx
    Sziasztok!

Lenne egy hatalmas kerdesem. HA minden igaz, napokon bellul vennek egy VW Polo 65 12V (1.2 65Le)tipusu autot. De kezdek ketsegbe esni. Mindenfele olvasok rola, egyik helyen azt irjak kicsi a fogyasztasa (cirka 6L 100 on) mashol meg, hogy (jo ha 10 alatt van). Foggalmam sincs kinek higgyek. Aztan valahol azt mondjak lomha mert kicsi a LE, de valahol pont az ellenkezojet mondjak. Ha valaki tud, kerem segitsen nekem, nagyon fontos...a kerdeseim ha lehet ilyet kernem:
    1 az 1.2 verzionak kb mennyi lehet a fogyasztasa varosban ill. azon kivul. Atlagos vezetoi stilus mellett?!
    2 mennyire porgos/lomha az auto
    3 mondjuk az autopalyan, 90-100Km rol tudok azert kenyelmesen elozni, vagy nem?!
    4 mennyire fexik az uton az auto?

most nekem egy suzukim van(1.3 GLS swift), ahhoz kepest, mennyivel lesz jobb a helyzetem? (nem a biztonsag tekinteteben) Ha valaki tud, tenyleg segitsen, isszonyatosan fontos lenne. Csak olyanok irjanak akik vezettek mar ilyet, adja az eg nekik is ilyen van, stb....

Es meg egy kerdes, miert van olyan sok fiatal ezekbol elado?
    koszonom mindenkinek.
    Sziasztok!
    tufoo