Firmware frissités

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DiVE
hát megvettem az új meghajtót, a régire meg magasrol szarok mert nem ér annyit hogy a kisujjamat is mozdítsam érte. egy nagyon fontos dolgot szeretnék mondani a firmware frissítéssel kapcsolatban: NE TÖLTSETEK SEHONNAN SE FIRMWARE-T KIVÉVE A GYÁRTÓ OLDALA, MERT SENKI SEM GARANTÁLJA (még a cdgrab.hu sem) HOGY A FIRMWARE MEGBÍZTHATÓ AVAGY SEM, CSAK A GYÁRTÓ. (gondolom már csak adnak arra a gyártók hogy mit nyomnak fel az oldalukra). Szóval nálam is az volt a gáz, hogy az lg-oldalán nem volt QL firmware ezért ilyen szutyok japcsi weblapokrol kapargáltam össze, és hiába volt a link mellé írva a meghajtóm típusa, hogy támogatja, felflasheltem és behalt. jha és #7 nek igaza van. ha elflasheleted, szóval elszaródott akkor már csak egy ésszerû lehetõség marad: veszel egy újat.

Irta, hogy secondary masternek kell leni a drive-nak, de azt hittem, hogy ez egy szokasos "telelpites alatt ajanlatos, hogy egy program se fusson a hatterben" uzenet.
Leellenorzom, hogy tenyleg master e a drive, hatha az kavar be.
koszi a segitseget.

E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3

ZaJanga
Hááát igen.Addig amíg a pio oldalán nem jelenik meg a firm addig semmilyen más oldalról nem éri meg flashelni.
Miután kiadták a firmt utána annak hackelt - függetlenített válltozatait lehet sütögetni.

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Russ!an
JUJUJ!
Akkor asszem kivárom majd míg rendesen kiforja magát a PIO A06-os új dual-os firmware-e

ASUS P4C800 D.|3200/800HT|Zalman CNPS7000A-AlCu|2x512MB Samsung|2x Seagate SATA 80GB /ST380013AS/| 120GB /ST3120026AS/|CLUB3D 9800PRO@XT 128MB|Casetek CK-1018-2A|Chieftec HPC-360-202/LG 1730B

ZaJanga
Nem mert nem "detektál" be.Szal a gép nem érzékeli ezért a flash progi se találja.

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

NeoMaN
Ilyenkor már nem lehet visszaégetni bele a gyárit?

ZaJanga
egyszer leírtam egy baromi hosszú és tanulságos firmware sztorit egy laptopba való dvd-vel kapcsolatba.Ott az volt a gáz hogy gyárilag csel(cable select)-es volt.És ehhez a meghajtóhoz egyetlen csel-es firmware létezett az ami benne volt.Ezen kívül kiadtak hozzá sok új firmware-t de mind master-slave-es.Szal én beleraktam a legújabbat és a compaq nem látta többet.De tudtam hogy hozzá való volt a firmware.Nem akartam 30 eFt-éert újat venni és qurva sok idõ netezés keresgélés mire kiderítettem hogy a compaq-ba csak csel-es driveokat készített a toshiba.Viszont toshiba laptopba építettek ilyen meghajtókat.Telefon és kiderült, hogy azok master-slave-esek.
Toshiba Magyarországba be.Ott azt se tudják mirõl beszélek de segítenek.Kihoztak egy szervíz gépet.Drive berak és lám minden oké megy a dvd.Hmmm
Flash egy régebbi és még mindig ok.Azt tudták ha nem oké valami akkor ide error a hibaüzi.
Ezért a régi eredeti firm belesüt reboot síp : ide error.Öröm.Compaq-ba be és minden ok.Még pénzt se kértek mert én csináltam õk nem vágták a témát.

Szal velem ez történt.Ha szar a firmw.. akkor kuka mert nem találsz olyat aki pll ic-s(mind a 4 oldalán vannak lábak) eepromégetõvel rendelkezik.Csak sima kétoldalas eeprom égetõbe tudják belesütni a motyót.

Crem
Ha garanciás, akkor vidd vissza, és játszd el a hülyét, hogy nem mûködik. De ne említsd meg a firmware cserét!!!
Ha nincs garid, akkor vegyél egy újat, mert ilyen újraégetõs baromságot sehol nem fognak vállalni, vagy ugyan annyiért mint ha vennél egy plextort...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

O0D:
Egy szervízben valószínûleg tudnak rajta segíteni, pl. az epromját törlik, és beleégetnek egy hasonló típusú meghajtó kódját. De házilag elég költséges egy ilyen eeprom másoló..

Hajrá Dózsa György!

DiVE
csumi, én ma basztam el a dvd olvasom firmware frissítés közben. de nem én lámáztam el mert tudom hogyan kell csinálni, a firmware volt szar, és nekem is nem csinál szart se, mintha nem is lenne rákötve az IDE-re. sajnos csak azt tudom ajánlani amit én fogok csinálni: veszek egy új meghajtót.

Hello!

Minap sikerult elszurnom egy cd iro firmware frissiteset. VAn ra otlete valakinek, hogy mit lehetne csinalni az iroval? A rendszer nem latja, semmit nem hajlando csinalni kulso behatasra, eject gomb. Az iro tipusa Lg 52/24/52.
Elroe is koszonom a valaszokat.

E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3

← ElőzőOldal 2 / 2