61
Firmware frissités
-
#21 Szal velem ez történt.Ha szar a firmw.. akkor kuka mert nem találsz olyat aki pll ic-s(mind a 4 oldalán vannak lábak) eepromégetővel rendelkezik.Csak sima kétoldalas eeprom égetőbe tudják belesütni a motyót.
:)) itthon csücsül egy kártya amit nyomtató kábellel lehet összekötni pc vel, és van rajta ilyen foglalat is, 4 oldalas foglalat is van rajta...
DiVE tényleg megvenném tőled. mennyiért adod ? -
#20 Ide kábellel nem lehet gond? bár ha dvd t meg simán olvas.... -
Easy Rider #19 Ha kiírja a NERO cd-írás közben hogy Communication Failure akkor Firmware frissités??? Garanciával volt márkakereskedésbe, és ott azt mondták, hogy minden OK. Egyébként combo, és a DVDt szó nélkül olvassa. ???? -
#18 Heló, ha tudja valaki, hogy lehetne egy ASUS P4P800 Deluxe alaplapon visszakapcsolni a PAT-ot az segíthetne, mart az angol oldalak alapból zavarosak és a nyelvtudásom sem kielégítő.
Kösz! -
#17 Mennyiért adod?
Amúgy meg semmilyen dvd meghajtóm nincs, úgyhogy tényleg burzsuj vagyok :D -
#16 ehh:) te aztán vicces fiú vagy. Ha én gazdag vagyok akkor milyenek a szegények? és igen "nem ér annyit hogy a kisujjamat is mozdítsam érte", mert egy szar 2 és fél éves dvd olvasórol van szó, amit eladni sem lehet mert nincs olyan fasz aki ilyet használtan vesz. újonnan 10k alatt már kapsz egy QL -abb modelt. Szerintem erről ennyit, de ha érdekel neked szívesen eladom, szenvedj te vele, meg a k*****ott firmware frissítéssel. Na ugye, nem kell neked sem. Bazze te is gazdag vagy ilyen alapon, hogy nem veszel használt cuccokat. de gáz. -
#15 Viszont az ilyen szétcseszett firmware ű cuccokat lehet hogy egy szervíz megveszi, bár nem tudom, nem vagyok szervíz, de a helyükbe megvenném az ilyeneket :D, mechanika+ alkatrészek..
mert nem ér annyit hogy a kisujjamat is mozdítsam érte.
az ilyen újgazdagoknak gulágokban a helye! -
#14 ???Úgy akartad megnézni, hogy sikerült e hogy újból elindítottad a flash-t? -
#13 BORG? Vélemény?---> #11 #12 -
chuck #12 En Lg honalpjarol toltottem le a firmware-t speckon az irohoz. Elsonek felfrissitette rendesen, masodjara elinditottam hogy megnezzem sikerult e, na akkor cseszte szet. Ami az erdekes, hogy a progi lecsekkolta az iro tipusat, es ha oke volt, akkor mar ment is a feltotles.
Rakerdezes, hogy akarom e, nuku.
amugy az lesz, hogy veszek egy ujjat. -
#11 hát megvettem az új meghajtót, a régire meg magasrol szarok mert nem ér annyit hogy a kisujjamat is mozdítsam érte. egy nagyon fontos dolgot szeretnék mondani a firmware frissítéssel kapcsolatban: NE TÖLTSETEK SEHONNAN SE FIRMWARE-T KIVÉVE A GYÁRTÓ OLDALA, MERT SENKI SEM GARANTÁLJA (még a cdgrab.hu sem) HOGY A FIRMWARE MEGBÍZTHATÓ AVAGY SEM, CSAK A GYÁRTÓ. (gondolom már csak adnak arra a gyártók hogy mit nyomnak fel az oldalukra). Szóval nálam is az volt a gáz, hogy az lg-oldalán nem volt QL firmware ezért ilyen szutyok japcsi weblapokrol kapargáltam össze, és hiába volt a link mellé írva a meghajtóm típusa, hogy támogatja, felflasheltem és behalt. jha és #7 nek igaza van. ha elflasheleted, szóval elszaródott akkor már csak egy ésszerű lehetőség marad: veszel egy újat. -
chuck #10 Irta, hogy secondary masternek kell leni a drive-nak, de azt hittem, hogy ez egy szokasos "telelpites alatt ajanlatos, hogy egy program se fusson a hatterben" uzenet.
Leellenorzom, hogy tenyleg master e a drive, hatha az kavar be.
koszi a segitseget. -
#9 Hááát igen.Addig amíg a pio oldalán nem jelenik meg a firm addig semmilyen más oldalról nem éri meg flashelni.
Miután kiadták a firmt utána annak hackelt - függetlenített válltozatait lehet sütögetni. -
#8 JUJUJ!
Akkor asszem kivárom majd míg rendesen kiforja magát a PIO A06-os új dual-os firmware-e -
#7 Nem mert nem "detektál" be.Szal a gép nem érzékeli ezért a flash progi se találja. -
#6 Ilyenkor már nem lehet visszaégetni bele a gyárit? -
#5 egyszer leírtam egy baromi hosszú és tanulságos firmware sztorit egy laptopba való dvd-vel kapcsolatba.Ott az volt a gáz hogy gyárilag csel(cable select)-es volt.És ehhez a meghajtóhoz egyetlen csel-es firmware létezett az ami benne volt.Ezen kívül kiadtak hozzá sok új firmware-t de mind master-slave-es.Szal én beleraktam a legújabbat és a compaq nem látta többet.De tudtam hogy hozzá való volt a firmware.Nem akartam 30 eFt-éert újat venni és qurva sok idő netezés keresgélés mire kiderítettem hogy a compaq-ba csak csel-es driveokat készített a toshiba.Viszont toshiba laptopba építettek ilyen meghajtókat.Telefon és kiderült, hogy azok master-slave-esek.
Toshiba Magyarországba be.Ott azt se tudják miről beszélek de segítenek.Kihoztak egy szervíz gépet.Drive berak és lám minden oké megy a dvd.Hmmm
Flash egy régebbi és még mindig ok.Azt tudták ha nem oké valami akkor ide error a hibaüzi.
Ezért a régi eredeti firm belesüt reboot síp : ide error.Öröm.Compaq-ba be és minden ok.Még pénzt se kértek mert én csináltam ők nem vágták a témát.
Szal velem ez történt.Ha szar a firmw.. akkor kuka mert nem találsz olyat aki pll ic-s(mind a 4 oldalán vannak lábak) eepromégetővel rendelkezik.Csak sima kétoldalas eeprom égetőbe tudják belesütni a motyót. -
#4 Ha garanciás, akkor vidd vissza, és játszd el a hülyét, hogy nem működik. De ne említsd meg a firmware cserét!!!
Ha nincs garid, akkor vegyél egy újat, mert ilyen újraégetős baromságot sehol nem fognak vállalni, vagy ugyan annyiért mint ha vennél egy plextort... -
#3 Egy szervízben valószínűleg tudnak rajta segíteni, pl. az epromját törlik, és beleégetnek egy hasonló típusú meghajtó kódját. De házilag elég költséges egy ilyen eeprom másoló.. -
#2 csumi, én ma basztam el a dvd olvasom firmware frissítés közben. de nem én lámáztam el mert tudom hogyan kell csinálni, a firmware volt szar, és nekem is nem csinál szart se, mintha nem is lenne rákötve az IDE-re. sajnos csak azt tudom ajánlani amit én fogok csinálni: veszek egy új meghajtót. -
chuck #1 Hello!
Minap sikerult elszurnom egy cd iro firmware frissiteset. VAn ra otlete valakinek, hogy mit lehetne csinalni az iroval? A rendszer nem latja, semmit nem hajlando csinalni kulso behatasra, eject gomb. Az iro tipusa Lg 52/24/52.
Elroe is koszonom a valaszokat.