Firmware frissités
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az lenne a kérdésem, hogy letöltöttem a Pioneer honlapjáról a DVR-109-es író 1.58-as firmware frissítését és hogy azt hogy kell felrakni. Mert használati utasítás nincs hozzá, de régebbrõl rémlik hogy a firmware telepítések elég macerásak tudnak lenni. A választ elõre is köszi.
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
púúúúú
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Van egy Asus DRW-1814Bl light cribe-os dvd iróm, és firmware szeretnék frissiteni rajta.
tudna vki segiteni, meg hogy megéri e????
Üdv Misi
Nekem is gondom van az LG GSA-4164B dvd írómmal, nem ír és nem olvas dvd-lemezt, csak cd-t, de azt hibátlanul, tud valaki erre valami jó megoldást?
1.01-es firmware van rajta.
Elõre is köszi.
KÉP
Kiírta, hogy minden OK, az OK után újraindul.
Azután kapa.
Halottam, hogy valami tfpt-program segítségével + egy PC segítségével, aminek van normal IPje visszalehet tolni ra a firmware-t, nade ezt hogy tudom elérni....??
(O_o)
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Most rendessen viselkedik! A Pioneer DVRFlash 2.2-t frissítõprogramot használtam + 1 Firmware frissítést!
Köszi szépen!
Egy Pioneer DVD-RW DVR-110D típusú Dvd írom van! Letöltöttem hozzá egy Firmware-t a gyártó oldaláról! És azóta elég érdekesen viselkedik. Valamikor beolvassa a dvd-t vmikor + ha berakom a DVD-t egybõl leáll a gépem.
Tapasztaltatok hasonlót vagy esetleg tudnátok segíteni?
Elvileg visszafelé flashelni NEM lehet!
Hogy tudom visszarakni az eredeti firmware-t a dvd olvasomra? Megvan a frimware, de egy bin fájl. Egy LG 4082B irom van.
SegÍtsetek!
Van egy HL-DT-ST DVD-ROM GDR8162B típusu LG DVD Olvasóm és már egy idelye nagyon nehézkesen, lassan olvas dvdket, kattog is közben.
CDket minden gond nélkül olvas. 0015 ös firmware van rajta, de frissíteni nem tudom, mert a flashelõ progi kb azt írja, hogy a kiválasztott meghajtóhoz nem használható vagy ilyesmi.
Van vmi ötletetek? Vegyek újat, mi? :D
Azóta a dvd író hol ír hol nem, 1x megírja uazt a lemezt, máskor nem.
Elõtte LG 4082B firmwaret frissítettem A208-ra, és úgy érzem mintha az kavarna be. 207tel mintha jobban müködött volna, mindenféle dvd-t megtudtam írni, vissza lehet állítani a 207re a firmwaret vagy mit csináljak???
köszi
A megoldás itt van: http://digi.rpc1.org/mwf.htm
Ez egy windows-os verzió, nem kell szórakozni boot floppy-val, meg ntfs kezeléssel.
Nemcsakfeel azon az oldalon csak olyan van ami ntfs-t látja ugyan, de futtatni nem tudja a progikat, csak másolni és törölni.
És garanciába is megcsinálják ha itthon nem boldogulok vele.
Kellemesen csalódtam bennük.
ha nem 2-4 ezres cuccot kell javíttatni akkor megéri ide elvinni
Nem ez volt az elsõ frissítésem, és nem értem miért halt be,mert ez a firmwaret a másik gépen már felraktam.
Most meg se moccan, ha rá van dugva gépre akkor a gép megáll ott ahol kiírja a gépen lévõ procit+memóriát.
Még garanciás, milyen szöveggel próbáljam be?
Amúgy meg valszeg dos-os a progi amit futtatni probálsz sejtésem szerint xp-alatt ami nem fog menni
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenõ vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztõségének álláspontját
Mi tévõ legyek?
Végigolvastam topicot, és írtátok hogy csak agyártó oldaláról érdemes FIRMWARE-t letölteni és használni. Na most én a TEAC oldalán sehol nem találtam Firmware-t pedig tudtommal a TEAC az írok elég elterjedtek, nem csak ilyen néven, hanem mondjuk PIONEER meg még ki tudja milyen néven.
Ha valaki tud biztos forrást adni legyen szíves linkelje már be.
\"Once you go Mac. You\'ll never go back\"
Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -
de hátha pont akkora van bennne :)))
esetleg megszámolom hány lábas a foglalat, ha nem egyezik akkor sux.
de tényleg megvenném alkatrésznek a marsjáróhoz :DD
Hajrá Dózsa György!
Csak ha jól sejtem akkor fix!Nem tod állígatni!?Tehát egy bizonyos tipusú pll ic-t tucc csak égetni vele!Nem úgy mint a normál két oldalas eepromokat amiknél az égetõt tod álligatni az ic méretéhez.
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenõ vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztõségének álláspontját
:)) itthon csücsül egy kártya amit nyomtató kábellel lehet összekötni pc vel, és van rajta ilyen foglalat is, 4 oldalas foglalat is van rajta...
DiVE tényleg megvenném tõled. mennyiért adod ?
Hajrá Dózsa György!
Ha alszom megéhezem, az evéstõl meg elálmosodom! Szép az élet!
Kösz!
Amúgy meg semmilyen dvd meghajtóm nincs, úgyhogy tényleg burzsuj vagyok :D
Hajrá Dózsa György!
mert nem ér annyit hogy a kisujjamat is mozdítsam érte.
az ilyen újgazdagoknak gulágokban a helye!
Hajrá Dózsa György!
Rakerdezes, hogy akarom e, nuku.
amugy az lesz, hogy veszek egy ujjat.
E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3