85
Zaklatás
  • cr3ativ3
    elég régi a tápig...

Engem most ujonnan kezdett zaklatni egy 60 éves buzi, mert megint kanos, és azt akarja, hogy keressek neki partnert. amikor először mondta hogy meleg, akkor autómatikusan leraktam, minden szó nélkül a telefont (vezetékes), és ujra-ujra felhív a "telefonhálózat" hibájára hivatkozva. Ekkor is, folyamatosan lerakom, minden zokszó nélkül. Ami idegesít, hogy naponta többször hív, és nem hagyja abba.
    Egyszer volt nálam, azzal, hogy digitalizáljak neki bakelit lemezeket, és írja m le CD-re neki. Ezt már hónapok óta elintéztem neki, fizetett érte 25 ruppót + a CD-k árát. (de vagy 50 lemezt digiztem) De nam is ez a lényeg, henem az, hogy itt adtam neki meg a telefonszámom, hogy ha van valami, akkor keressen meg. De nem szexpartner ügyben, hanem gondolom más miatt.
    Címét is tudom, mert amikor vittem neki a CD-ket, begépeltem a navigátorba, és az előzmények között még ott van.

Nos, az volna a kérdés, hogy ezzel lehet menni rendőrségre, vagy kiröhögnek vele ?! Vagy valamilyen házi praktikát találjak ki?
  • steweee
    jó helyre? 7 olvasatlan levelem volt, de egyik sem tőled.küldd el újra, és kérj visszaigazolást a fogadásról!
  • wEEn
    Küldtem az e-mailt
  • steweee
    aki küldte a privi üzit, az küldje már el a címét a :
    [email protected] ra, mert vmiért nem megy el neki a priviből a válasz!
  • steweee
    a sípolás meg belekiabálás tetszett a legjobban.te bármekkora bemeneti hangerőt produkálhatsz, ő úgyis csak a telefonja által kibocsátható leghangosabb hangot fogja hallani.ami ugye lehet kellemetlen egy kicsit, de azért ne várd hogy belesüketüljön.direkt úgy van tervezve,hogy ne lehessen túl hangos.én pl egyetlen telefonommal sem voltam eddig elégedett, szerintem lehetne a hangszórója erősebb is (a motorola t210 egy igazi katasztrófa volt, annyira halk leghangosabb fokozaton is)mert szélben vagy városi zajban bizony jobb ha hangosabb
  • PResident Evil
    amugy sztem tök felesleges ez a topic :)
  • steweee
    azért az átlagembereknek nem szükséges mindent tudniuk. szakmai titok.a kemény bűnözói réteg úgyis mindent tud korrupt rendőröktől,én meg nem adok felvilágosítást meg tippeket senkinek.egyébként tényleg nem fognak a zsaruk ezzel foglalkozni, mert kb10 ilyen ügyük lenne naponta minden városban.tipp:kezzd el te is zaklatni, vagy ne törődj vele, és abbahagyja.ha utóléred vhogy,akkor meg vigyázz nehogy önbíráskodás legyen!nem azt mondom hogy az ilyen kis férgeket nem kell jól *****,de csak okosan!
  • PResident Evil
    világosíts fel minket, ohh, Mester !!!
  • steweee
    mekkora hülyeségeket tudtok összehordani.méghogy külön kapcsolási díj, meg a feltöltőkárgyások nincsenek az adatbáuzisban,grrr
  • PResident Evil
    LOL :DDDDDDDDD
  • wEEn
    Kerestük a neten. Nincs. Ha ismersz olyan ügyest akinek megvan amiből dolgoznak, akkor szóljál mert odaadom a számot. Bár szerintem feltöltőkártyásokat nem nagyon veszik be az adatbázisba.
    A 2. pontban emlitetteken már én is gondolkodtam, ugyani nekem is van kézi dudám, de attól tartok, hogy a végén még a telefon mikrofonjának lesz baja :) A csávó(csaj) biztosan megsüketülne
  • Breki33
    1. van a neten mobilszám kereső mindhárom szolgáltatóhoz (mondjuk ügyeseknek a hivatalos is megvan amiből dolgoznak :)

2. Én egyszer úgy bántam el egy ilyennel, hogy azt mondtam neki
    figyelj most jól mert nagyon fontos dolgot beszélek, de nyomd jól oda a füled mert kicsit be vagyok rekedve

naés volt édesapámnak egy bírói sípja
    azzal olyat lehet fütyülni hogy egy tömött stadionban is meghalják....
  • PResident Evil
    oks de számolj be :P
  • wEEn
    Még nem találkoztam haverommal, hogy elbeszéljem neki a fejleményeket. Majd hétvégén
  • PResident Evil
    happy end ?
  • wEEn
    Igen én is erre jutottam, amit igazán sajnálok, mert sokkal jobban örültünk volna annak, ha valami úton-módon sikerült volna az illető nyomára jutni
  • Random_
    Vagy szám letiltása ha telefon képes rá vagy valami szűrés hívócsoportokkal.
  • cSuwwi
    Összefoglalva az eddigi 5leteket, az a megoldás, hogy a zaklató számát és a szám nélüli hívásokat tiltólistára teszed. Ha a zaklató más számmal is bepróbálkozik, akkor azt is kiszűröd, ennyi...
  • wEEn
    Ahogy már irtam számcsere szóba sem jöhet, az éjszakai piros gomb megnyomás meg csak részmegoldás, mert akkor már felébresztett, nem?
  • Random_
    Szám csere. :)

Ennél egyszerűbb ha nem veszi fel a telefont mivel mindig egy számról hívja csak ki kell nyomni és kész.

Valószínű te még nem szembesülél az igazi zaklatással mikor kollegák ismerik a mobil számod és minden aprósággal hívnak bármikor. Ilyenkor csak le kell nyomni a piros gombot és kész.

• O0D:
    persze, először a 300 Ft kezdi. de ha elég ügyes vagy eljuthatsz 50 alá is :D hidd elé nem kell sokat gyakorolni eljuthatsz odáig :DD
  • PResident Evil
    300 ft te lol :D
  • hen-tes
    hülyeség
  • O0D:
    Az a jobbik eset ha sms-t kapsz, és nem a néni kezdi el bemondani hogy 50 forint alatt van az egyenleged :DD
  • PResident Evil
    lol... csörgetésért nem vesz le pénzt !!! csak minden héten első kimenő hívásodnál küldi az sms-t!
  • PResident Evil
    én is a zárt csoportra szavazok.. eccerűen megadod a telefonnak hogy errőla számról hívnak akkor foglaltat jelentsen.. és megoldódik...
  • FtranX
    igen. amint létrejön a kapcsolat a két telefon között (másszóval kicsöng), elkezd számlázni. Ezt onnan tudom, hogy sokszor kapok közvetlenül csörgetések után egyenleg-SMS-t.
  • O0D:
    tényleg így van a vodánál??? külön van kapcsolási díj, vagy alapból egy perc?
  • FtranX
    én egyet nem értek. ha kiírja a számát, amikor hív akkor miért nem lehet azt megcainláni, hogy egyszerüen nem veszi fel? Ha csak kicseng, akkor is számláz (legalábbis vodánál úgy van. a többi szolgáltatót nem tudom). Egyszer úgyis megunja a pénzköltést. nem?
  • O0D:
    Az a szép hogy olyan igénytelen hogy még a számot sem tiltja le. Pannon tudakozóba próbáltad már?
  • cSuwwi
    Másszóval csak van valami oka, ha ilyen kitartóan nyomja.
  • cSuwwi
    Lehet hogy a mr. vállalkozó átb@szta, mint sz@rt a palánkon, és bosszúból zaklat... (szépen, magyarosan) :))
  • wEEn
    A kutya nem foglalkozna vele, ha 1cer vagy 2cer szórakozott volna részegen és belemondta volna a kagylóba, hogy: "ág"! De ez a nyamvadék hónapok óta kitartóan telefonálgat. Ritka az a nap amikor kimarad
  • Lynx_TWL
    lűtom nem olvastad át topicot:D
  • O0D:
    Mi a franc bajod van az ismeretlen telefonálóval? Annó még mi is szórakoztunk ezzel részegen, de mondjuk csak ismerőssel. Meg az is más hogy mi belemondtuk a bűvös szót: "ág" :DDDDDDD. Éjszakára meg ki kell kapcsolni a telefont.
  • wEEn
    Még nem, de nem hangzik rosszul Most néztem a Pannon oldalát, de sajna ott nem találtam. A lefedettséggel kapcsolatban hivni lehet őket. Lehet megejtjük :))
  • K.András
    azért csak megismered a saját logod :))
  • Bandew
    Ájjjjjjjj!!!
    A logod folyton összezavar, mert én is K. András vagyok. :-D
  • RelakSfromhome
    Faxos dolgot próbáltad? :D
  • wEEn
    Ez sajna túl egyszerű lenne. Ugyanis mint mondtam vállalkozó "fontos ember" az illető és ezért folyamatosan be van kapcsolva a telefon (értsd: éjszaka is), mert bármikor lehet valami fontos hívás. És bizony már 1 kicsit unja, amikor hajnal 1-kor csörög Mr.X.
    Ha más ötlet nincs, akkor valszeg tényleg külön csoport lesz neki csinálva, amire kussol a telefon