Zaklatás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nekem is hasznos volt ez anno a T28-asomban, hogy ismeretlen számnál automatikusan foglaltat jelzett a hívónál... 😉
shit happens

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
simán! 😄DD
A rendõrség nem nézhet utána a számnak.
A telefonbetyár meg úgy hívogat mobilról, hogy a
számot nem küldi el, és máris örökre titokban marad a kiléte.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
mellesleg testvéremet is zaklatja egy nyanya egy 20as mobilról,de õ bele is szól néha,vagy csak megcsörgeti. nem érti a mammer,hogy hogyan keveredik össze mindig tesóval,õ állítja hogy nem hívja meg ilyenek. sztem nem komplett. 2szer én is felvettem azzal,hogy MIVAN?! aztán letette. másodjára nem szóltam bele,õ várt,maj mondtam neki,hogy TEDDMÁLE! TEDD MÁ LE BAZZEG! erre letette..és azóta nem hívta
de ne igyunk elõre a maci bõrére
-Itt nem lakik Kis László.
-Magát hogy hívják?
És ha szerencséd van, akkor az a nyominger megmondja a nevét.😊
-... a nevem. Miért?
És te leteszed. Név alapján már talán több dolgot lehet kezdeni, de nem biztos.😉
Live your life like it\'s your last day...
Akkor hol itt a baj?

\"Life is around you and in you.\"
igaz biztos csináltátok már de ez jutott az eszembe!!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
fõleg ha a komment : "2 hét bann, szevasz"
😄
Segitségeteket kérném, hogy mit lehet tenni a telefonbetyárok ellen? Nem én vagyok a szenvedõ alany, hanem az 1ik ismerõsöm, akit hónapok óta hivogat egy ismeretlen egy 20-as számról, se soha 1 szót sem szól bele. Van amikor csak megcsörgeti 1szer. Ha felhivjuk, hiszen ismerjük a számát, akkor sem szól bele. Tudakozót már próbáltuk, de nincs eredmény. Valószinûleg feltöltõkártyás a csávó (vagy csaj). Tegnap felhivtam a voda ügyfélszolgálatát és megkérdeztem, hogy ilyen esetekben mit tehet a sértett. A válasz az volt, hogy õk csak a rendõrségnek adhatnak ki adatokat, ami alapján utl lehetne érni ezeket a nyavajásokat, de õk pedig csak akkor lépnek az ügyben, ha életveszélyes fenyegetés van a háttérben. Ezek szerint ma Magyarországon büntetlenül lehet szórakozni a telefonokkal és teljesen megkeseriteni egy ember életét? Van valakinek valami ötlete?