85
Zaklatás
-
K.András #45 Majd megunja aki szorakozik...Felveszi haver ha nem szolnak bele lenyomja... -
#44 ne foglalkozzatok vele, egyszer megunja... -
#43 Ja igen, csak annyi a bökkenő, h vállalkozó a cimbi és gyakorlatilag az összes ügyfele ezt a számot ismeri... -
#42 Nem irhatom le mert a moderátorok nem örülnének neki -
K.András #41 Ha valaki szorakozik akkor számcsere azt kész...Ha meg nem akkor senki ne csodálkozzon ha szorakoznak vele tovább... -
#40 csak felesleges pénzkidobás...:D -
#39 20 az pannon nem voda:)
off:
-nem nyal senki épp ez az, de éppen tehetné!
-nem áll neki feljebb:)
-nincs szabály (meg kanál se há há de vicces vagyok:)
[kötözködik] -
Chaos Mad #38 mit irtatok? -
#37 Irtunk neki , de nem válaszolt...
Na szoval ha véggigondolom az eddigi infokat, akkor esély sincs arra, h a nyomára bukkanjunk... kafa. Lehet holnaptól ha unatkozom én is telefonbetyárkodom, ugysem lehet belőle semmi bajom -
#36 Elsőnek írt be. Ennyi. -
#35 drága... ;) -
Chaos Mad #34 miert nem irtok neki smst? -
#33 Mondd másképp. -
#32 Amugy bocsika a sok offolásért. :-) -
#31 Nem "állt" neki feljebb, ezt nem tom honnan veszed. Az pedig, hogy megsértette a szabályt, az kicsit erős fogalmazás. -
#30 Nézd, ha felhívjátok az illetőt szám nélkül, és úgy sem szól bele, akkor igencsak valószínű, hogy azon a számon csak titeket szekál, ezért ha bárki hívja azon a számon, (akár elküldöd a számod, akár nem), úgyis tudja hogy te keresed... Valaki már említette, hogy hívócsoportra kellene tenni a számot, vagy ha Erixonod van, akkor az illető számára és az ismeretlenekre tegyél 'foglaltat'.
Nekem is hasznos volt ez anno a T28-asomban, hogy ismeretlen számnál automatikusan foglaltat jelzett a hívónál... ;) -
#29 Van itt valaki aki hozzáfér ilyen bizalmas adatokhoz? Valószinűleg haverom anyagilag is hozzájárulna az elvégzett kutatómunkához! -
#28 lol! -
KennyG #27 "Amugy ha pl. itt publikálnám a telefonszámát, akkor szabálysértés vagy valami hasonló?"
simán! :DDD -
#26 Ezt is eljátszottuk már, de néma csend fogad a túloldalon. Még csak annyit sem mond soha, hogy halló! Lehet, hogy néma szegény? Amugy ha pl. itt publikálnám a telefonszámát, akkor szabálysértés vagy valami hasonló? Vagy pl. feladnék 1 jó kis hirdetést erre a számra? -
#25 Már próbáltuk... -
#24 A rendőrségen feljelentheted. de nincs értelme.
A rendőrség nem nézhet utána a számnak.
A telefonbetyár meg úgy hívogat mobilról, hogy a
számot nem küldi el, és máris örökre titokban marad a kiléte. -
#23 pannonál működött régen az hogy lekérhetted a lefedetségi térképet faxon adott számra, mivel általában mobilhoz nincs fax kötve kb 1 napig fél percenként csörög és próbálja átküldeni.Próbáljátok ki lehet utánna elmenne a kedve az ilyenektől :)))) -
#22 csak fenyegetés jár érte egyenlőre..de az keményen
mellesleg testvéremet is zaklatja egy nyanya egy 20as mobilról,de ő bele is szól néha,vagy csak megcsörgeti. nem érti a mammer,hogy hogyan keveredik össze mindig tesóval,ő állítja hogy nem hívja meg ilyenek. sztem nem komplett. 2szer én is felvettem azzal,hogy MIVAN?! aztán letette. másodjára nem szóltam bele,ő várt,maj mondtam neki,hogy TEDDMÁLE! TEDD MÁ LE BAZZEG! erre letette..és azóta nem hívta de ne igyunk előre a maci bőrére -
#21 oszt mié???
te amúgy OP vagy? -
Ez vicc, ugye?
Hol van ez dokumentálva?
-
#19 ban fenyegetés jár első hozzászólásér,ha nem tenyitottad a topicot...huha:) aztán meg jön a sok bunkó...kinek nem inge... -
Redfox #18 Hívjátok fel őket, és kérjétek Kis Lászlót. Mire ő valószínűleg ezt mondja(kivéve, ha Kis László a neve:D):
-Itt nem lakik Kis László.
-Magát hogy hívják?
És ha szerencséd van, akkor az a nyominger megmondja a nevét.:)
-... a nevem. Miért?
És te leteszed. Név alapján már talán több dolgot lehet kezdeni, de nem biztos.;) -
Xboxman #17 "Nem én vagyok a szenvedő alany, hanem az 1ik ismerősöm"
Akkor hol itt a baj? -
#16 ki sértett meg milyen szabályt? -
#15 de -
#14 próbáld azt hogy mobiltól hívod úgy hogy elrejtitek a számot!
igaz biztos csináltátok már de ez jutott az eszembe!! -
#13 telefonon nincs olyan beallitas hogy szamot hozzarendelsz hivocsoporthoz?csinalsz ujat, hogy ha ez a szam hiv, akkor ne csorogjon. -
#12 Valaki megsértette a szabályt, aztán neki áll feljebb. Azért, ha beledumálsz legyél képben. -
#11 Ok, csak akkor nem tom miért olyan fontos, hogy moderátor. -
#10 Senki sem nyal. -
#9 AZért az még nem egyenlő a nyalással. -
#8 Mint mondottam állitólag csak akkor foglalkoznak érdemben, ha életveszélyes fenyegetésről van szó! Esetünkben nincs szó ilyesmiről. Ha pedig most feljelentést teszek életveszélyes fenyegetésről és később valami úton-módon kiederül, hogy nem történt ilyen, akkor a végén megint csak én szopok be! Próbáltunk már rendőrségi ismeretséget is felhasználni, de az sem volt eredményes :( -
#7 Ő moderátor, nem tudtad? -
#6 a harmadik hozzászólásért 3 hét ip-ban jár, nem tudtad?
főleg ha a komment : "2 hét bann, szevasz"
:D