Zaklatás

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cSuwwi
drága... 😉

shit happens

miert nem irtok neki smst?

traXion
Mondd másképp.

Bandew
Amugy bocsika a sok offolásért. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Nem "állt" neki feljebb, ezt nem tom honnan veszed. Az pedig, hogy megsértette a szabályt, az kicsit erõs fogalmazás.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

cSuwwi
Nézd, ha felhívjátok az illetõt szám nélkül, és úgy sem szól bele, akkor igencsak valószínû, hogy azon a számon csak titeket szekál, ezért ha bárki hívja azon a számon, (akár elküldöd a számod, akár nem), úgyis tudja hogy te keresed... Valaki már említette, hogy hívócsoportra kellene tenni a számot, vagy ha Erixonod van, akkor az illetõ számára és az ismeretlenekre tegyél 'foglaltat'.
Nekem is hasznos volt ez anno a T28-asomban, hogy ismeretlen számnál automatikusan foglaltat jelzett a hívónál... 😉

shit happens

wEEn
Van itt valaki aki hozzáfér ilyen bizalmas adatokhoz? Valószinûleg haverom anyagilag is hozzájárulna az elvégzett kutatómunkához!

HuAn82
lol!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

"Amugy ha pl. itt publikálnám a telefonszámát, akkor szabálysértés vagy valami hasonló?"
simán! 😄DD

wEEn
Ezt is eljátszottuk már, de néma csend fogad a túloldalon. Még csak annyit sem mond soha, hogy halló! Lehet, hogy néma szegény? Amugy ha pl. itt publikálnám a telefonszámát, akkor szabálysértés vagy valami hasonló? Vagy pl. feladnék 1 jó kis hirdetést erre a számra?

wEEn
Már próbáltuk...

LittleL
A rendõrségen feljelentheted. de nincs értelme.
A rendõrség nem nézhet utána a számnak.
A telefonbetyár meg úgy hívogat mobilról, hogy a
számot nem küldi el, és máris örökre titokban marad a kiléte.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Punker
pannonál mûködött régen az hogy lekérhetted a lefedetségi térképet faxon adott számra, mivel általában mobilhoz nincs fax kötve kb 1 napig fél percenként csörög és próbálja átküldeni.Próbáljátok ki lehet utánna elmenne a kedve az ilyenektõl 😊)))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

fm
csak fenyegetés jár érte egyenlõre..de az keményen

mellesleg testvéremet is zaklatja egy nyanya egy 20as mobilról,de õ bele is szól néha,vagy csak megcsörgeti. nem érti a mammer,hogy hogyan keveredik össze mindig tesóval,õ állítja hogy nem hívja meg ilyenek. sztem nem komplett. 2szer én is felvettem azzal,hogy MIVAN?! aztán letette. másodjára nem szóltam bele,õ várt,maj mondtam neki,hogy TEDDMÁLE! TEDD MÁ LE BAZZEG! erre letette..és azóta nem hívta de ne igyunk elõre a maci bõrére

ricsi1
oszt mié???
te amúgy OP vagy?

Galy

Ez vicc, ugye?
Hol van ez dokumentálva?
fm
ban fenyegetés jár elsõ hozzászólásér,ha nem tenyitottad a topicot...huha😊 aztán meg jön a sok bunkó...kinek nem inge...

Hívjátok fel õket, és kérjétek Kis Lászlót. Mire õ valószínûleg ezt mondja(kivéve, ha Kis László a neve😄):
-Itt nem lakik Kis László.
-Magát hogy hívják?
És ha szerencséd van, akkor az a nyominger megmondja a nevét.😊
-... a nevem. Miért?
És te leteszed. Név alapján már talán több dolgot lehet kezdeni, de nem biztos.😉

Live your life like it\'s your last day...

"Nem én vagyok a szenvedõ alany, hanem az 1ik ismerõsöm"
Akkor hol itt a baj?

\"Life is around you and in you.\"

Galy
ki sértett meg milyen szabályt?
Galy
de
DJ Skyline
próbáld azt hogy mobiltól hívod úgy hogy elrejtitek a számot!
igaz biztos csináltátok már de ez jutott az eszembe!!

Evil
telefonon nincs olyan beallitas hogy szamot hozzarendelsz hivocsoporthoz?csinalsz ujat, hogy ha ez a szam hiv, akkor ne csorogjon.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

traXion
Valaki megsértette a szabályt, aztán neki áll feljebb. Azért, ha beledumálsz legyél képben.

Bandew
Ok, csak akkor nem tom miért olyan fontos, hogy moderátor.

traXion
Senki sem nyal.

Bandew
AZért az még nem egyenlõ a nyalással.

wEEn
Mint mondottam állitólag csak akkor foglalkoznak érdemben, ha életveszélyes fenyegetésrõl van szó! Esetünkben nincs szó ilyesmirõl. Ha pedig most feljelentést teszek életveszélyes fenyegetésrõl és késõbb valami úton-módon kiederül, hogy nem történt ilyen, akkor a végén megint csak én szopok be! Próbáltunk már rendõrségi ismeretséget is felhasználni, de az sem volt eredményes 😞

traXion
Õ moderátor, nem tudtad?

Galy
a harmadik hozzászólásért 3 hét ip-ban jár, nem tudtad?
fõleg ha a komment : "2 hét bann, szevasz"

😄
Galy
feljelentés, mást nem tudsz csinálni, ha nincs valami "rend õre" haverod

szvsz
traXion

zaki
2 hét bann, szevasz

wEEn
Hi!
Segitségeteket kérném, hogy mit lehet tenni a telefonbetyárok ellen? Nem én vagyok a szenvedõ alany, hanem az 1ik ismerõsöm, akit hónapok óta hivogat egy ismeretlen egy 20-as számról, se soha 1 szót sem szól bele. Van amikor csak megcsörgeti 1szer. Ha felhivjuk, hiszen ismerjük a számát, akkor sem szól bele. Tudakozót már próbáltuk, de nincs eredmény. Valószinûleg feltöltõkártyás a csávó (vagy csaj). Tegnap felhivtam a voda ügyfélszolgálatát és megkérdeztem, hogy ilyen esetekben mit tehet a sértett. A válasz az volt, hogy õk csak a rendõrségnek adhatnak ki adatokat, ami alapján utl lehetne érni ezeket a nyavajásokat, de õk pedig csak akkor lépnek az ügyben, ha életveszélyes fenyegetés van a háttérben. Ezek szerint ma Magyarországon büntetlenül lehet szórakozni a telefonokkal és teljesen megkeseriteni egy ember életét? Van valakinek valami ötlete?

Galy
1.
← ElőzőOldal 2 / 2