576 Lóerő (Road To Fame)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval ha valamit megvesznek emberek akkor szerintem ez a játék az meg a hasonló kategóriájúak.
Ugyanis nem tudom ki hogy vélekedik ettõl, de ajándéknak egy ilyen 3-4000Ft-os játék ideális de ki ad ki 13000Ft-ot pláne ha nem saját gyermekének vagy családtagjának lesz?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Zolee meg gondolom éli saját kis életét. Bár szivesen olvasnék még tõle. Azok a Csevegõk... meg a Hónap Dumája... na ne mert mindjárt megsiratom a KByte-ot!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
úgyis régóta keresek valami jó autósgamét, de eddig csak az NFSU vált be.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
http://www.576.hu/rtf/videos.html
A demót meg már osztogatják a médiáknak 😊
Liquid azt mondta sokkal szebbek már a kocsik.
(by: Liquid 576 fórum)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Road to blame
persze mint mindig most is leírom, hogy ne legyen igazam 😊
szeptemberben kiderül...
<2004-08-11 @ 19:03 - sHadeS>2004-08-11 @ 19:03 - sHadeS> (kommentek: 0)
kikka80 mester szeretne üzenni néktek. Engedelmetekkel át is adom neki a szót:
Felvettem a kapcsolatot a Road to Fame játék készítõivel, a kérdéseimre Baráth Endre, a Team vezetõje válaszolt, hozzájárulva a hír továbbításához. Elõre láthatólag októberre elkészül a Road to Fame magyar nyelvû változata, kicsit késõbb, mint az angol verzió. A bétatesztelés szervezés alatt áll, elõfordulhat, hogy lesz esély jelentkezni. Megnyugtató hír viszont a játék minimális gépigénye, ami jelenleg 1Ghz-es procit és geforce 2-es videókártyát jelent, de szeretnének még az engine-en gyorsítani, tehát remélhetõleg emiatt nem kell aggódnunk. Demo-t szeptember közepére terveznek.
info: gamestar
Boldog Karácsonyt!
Kepek, zenek elerhetetlenek a rossz perjel miatt.
we must travel in the direction of our fears
"Rally-arcade utcai autóverseny játék, valósághû fizikai modellezéssel..."
az árkád meg a valósághû fizika nekem nem passzol össze, de lehet, hogy bennem van a hiba😊
nfsu script fílinget hagyjuk
full szimulációt se tartom valószínünek. eleve kizárt, ha már nfsu fíling lenne😊)
nekem ilyen london racer meg hasonlók jutnak hirtelen eszembe a képek láttán.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Mert gondolom ez nem idõhiány miatt ilyen,és nem is a kevés tudás miatt.
Egyébként ez az elsõ játékuk? Nem volt már valami kis oldalrol nézett mászkálós vagy milyen játékuk is?
Szerintem ezen már egy szuper fizika sem segítene sajnos,és meg sem uti a gta szinjét az autok,fõleg mivel belseje sincs.
A kocsi kasztnija sem álhhat többõl mint 400-500 face.
Pedig jó lett volna ha összehoznak egy jó autos játékot.
Kár érte.
de majd meglátjuk én mindig optimista vagyok...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

meg persze, igaz, hogy a játszhatóság nagy dolog, meg írtam, hogy optimista vagyok és meglátjuk, csak a gondolataimat íram/írtam le.
Pl. az egész autó egy objekt, ezért alkatrészek külön visselkedése deformációja kilõve, még a kipufogók is rajzok. A motorháztetõk is csak rajzolatnak tûnnek, azaz még motor sincs a gépekbe, ami ugye a GTA-k ban van. A kerekek meg gagyik.
Gondolom láttad már a GTAkhoz készült nem hivatalos verdákat.
pl.: krómra egy példa, ez szerintem egy rendes krómozás:
itt meg egy példa az autók kidolgozására és nem hosszan kerestem csak beleválasztottam:

Mind1 ha a fizika és a feeling nagyon jó lesz és az ára sem lesz túl borsos akkor még lehet belõle jó játék, nem minden a grafika.
Most mondhatnám, hogy megmondtam, de nem mondom, mert megmondtam. 😉
Az autók akkor gyengék, voltak, de most remélem lejön mindenkinek.
Ennél még a jópár éves magyar termékek, az 1Nsane és a Screamer 4x4 is szebb volt, igaz azok nem városban játszódtak, de ha témánál maradunk, akkor a Midtown Madness-ben volt az, hogy teljes krómot kapott a verda, még az ablakok is. 😉
Amúõgy emlékeztet a játék a mostanában kiszállíingózó autós játékokra, mint Tokyo Street Racer vagy mi meg hasonlók. 😉
Persze Bucser-rel is egyetértek, hogy kicsi ronda, meg pixeles, de a miénk. 😉
De ez nem fogja megmenteni a bukástól
persze a remény hal meg utóljára, mert én mindig optimista vagyok, amíg nem próbálom ki a saját gépemen, de rossz elõérzeteim vannak....
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF