576 Lóerő (Road To Fame)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaLeeX
Low budget kategória a játék. Szóval szerintem max 3-4000Ft.
Szóval ha valamit megvesznek emberek akkor szerintem ez a játék az meg a hasonló kategóriájúak.
Ugyanis nem tudom ki hogy vélekedik ettõl, de ajándéknak egy ilyen 3-4000Ft-os játék ideális de ki ad ki 13000Ft-ot pláne ha nem saját gyermekének vagy családtagjának lesz?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

The Hedgehog
Martin minden hónapban megörvendeztet minket az ország legszínvonalasabb magazinjával. 576 KONZOL. Õ a fõszeri tudniillik. 😄

Zolee meg gondolom éli saját kis életét. Bár szivesen olvasnék még tõle. Azok a Csevegõk... meg a Hónap Dumája... na ne mert mindjárt megsiratom a KByte-ot!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Meg Zolee

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Krinyo
off:
Mi van a régi 576-os gárdával?
Pl. Martin hol van micsinál?

Krinyo
a sok egy kicsit túlzás

Fritz Von...
Sokan. Nem fullos ára lesz, hanem megfizethetõ.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Krinyo
Hát elég Test drive feeling...
Ez a fajta játék az, amit nem tudom ki venne meg eredetiben

Fritz Von...
Jah. Lesz Trabant, Lada, Skoda. Meg jópár más is. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Megnéztem a vidókat. Olyasmi lesz, mint a Downtown Run, csak abban nem volt trabant😊

The Hedgehog
jah oda tutkó! :p a trabit észre sem vettem Királyság!

M@TriX
amúgy rájöttem mire lesz jó mindenképpen, a benti rozoga irodagépeken hálóba!! 😊

úgyis régóta keresek valami jó autósgamét, de eddig csak az NFSU vált be.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
jah már alakul a dolgo, nagy bukta talán nem lesz, de korszakalkotónak sem nevezném, de ami jó pont hogy lesz Trabi?:

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

The Hedgehog
aha nekem is tetszett... olyan "nyomok vele néhány versenyt esténként" kategóriájú játék! a rajzok viszont nagyon ott vannak!

BaLeeX
Na én néztem 1-2 videót és ez már nem annyira gáz mint amiket elõször láttunk. Sõt ha lesz benne pár ötletes újítás akkor egy igen jó kis poén arcade autóverseny is lehet belõle szerintem.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

The Hedgehog
Teljesen új infók, képek és videók:

http://www.576.hu/rtf/videos.html

A demót meg már osztogatják a médiáknak 😊

Kaplan
Bõvebb infókat nem lehetne mondani a gameról.
Liquid azt mondta sokkal szebbek már a kocsik.
(by: Liquid 576 fórum)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Hentes Bill
legalább nem fog szaggatnia gépemen

Boldog Karácsonyt!

grebber
Arra jó lesz hogy 1-el több lesz az autos gamek száma 😊

Next PC upgrade: 2022

M@TriX
khm 😊) kissé mosolyogtató a gépigény ami alátámasztja a grafikai motor minõségét.
Road to blame

persze mint mindig most is leírom, hogy ne legyen igazam 😊
szeptemberben kiderül...

Hentes Bill
Road to Fame -új infók
<2004-08-11 @ 19:03 - sHadeS> (kommentek: 0)
kikka80 mester szeretne üzenni néktek. Engedelmetekkel át is adom neki a szót:
Felvettem a kapcsolatot a Road to Fame játék készítõivel, a kérdéseimre Baráth Endre, a Team vezetõje válaszolt, hozzájárulva a hír továbbításához. Elõre láthatólag októberre elkészül a Road to Fame magyar nyelvû változata, kicsit késõbb, mint az angol verzió. A bétatesztelés szervezés alatt áll, elõfordulhat, hogy lesz esély jelentkezni. Megnyugtató hír viszont a játék minimális gépigénye, ami jelenleg 1Ghz-es procit és geforce 2-es videókártyát jelent, de szeretnének még az engine-en gyorsítani, tehát remélhetõleg emiatt nem kell aggódnunk. Demo-t szeptember közepére terveznek.

info: gamestar

Boldog Karácsonyt!

Szornyu. 😞

Kepek, zenek elerhetetlenek a rossz perjel miatt.

we must travel in the direction of our fears

M@TriX
új honlap 😊

12346
most olvasgattam csak bele a game leírásába.
"Rally-arcade utcai autóverseny játék, valósághû fizikai modellezéssel..."
az árkád meg a valósághû fizika nekem nem passzol össze, de lehet, hogy bennem van a hiba😊

Láttátok már a honlapját?Elég gáz, egy ötéves gyerek is jobbat csinál.

12346
jesszusom, ezek fel sem merültek bennem😊))) alapból kizárt, hogy sl féle szerelés legyen. az autók se úgy néznek ki, mintha nagyon részletesek lennének és szét lehetne õket kapni😊
nfsu script fílinget hagyjuk
full szimulációt se tartom valószínünek. eleve kizárt, ha már nfsu fíling lenne😊)
nekem ilyen london racer meg hasonlók jutnak hirtelen eszembe a képek láttán.

M@TriX
erõsen kétlem, hogy azt megcsinálnák, de mint írtam én bizakodok, de az elõérzetem ami nem szokott csalni, rosszat sejtet, amúgy érdemes lepillantani és az MM2-nek a grafjával összehasonlítani...

Én aszondom hogyha tudja hozni azt a tuning/autószerelés lehetõséget mint a Street Legal és a versenyeknek van olyan hangulata mint az NFSU-ban valamint a szimuláció fulligényesre meg van csinálva akkor körülbelül leszarom milyen a grafika.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Én azt nem értem,hogy ha képesek egy játékot megcsinalni,akkor miert kell olyan grafikat belerakni,ami néhány évvel ezelott talán még jó lett volna.
Mert gondolom ez nem idõhiány miatt ilyen,és nem is a kevés tudás miatt.
Egyébként ez az elsõ játékuk? Nem volt már valami kis oldalrol nézett mászkálós vagy milyen játékuk is?
Szerintem ezen már egy szuper fizika sem segítene sajnos,és meg sem uti a gta szinjét az autok,fõleg mivel belseje sincs.
A kocsi kasztnija sem álhhat többõl mint 400-500 face.
Pedig jó lett volna ha összehoznak egy jó autos játékot.
Kár érte.

M@TriX
bevallom nekem még mindig nem tetszik a cucc, sorry. Szeretném szeretni, de egyszerûen nem megy... 😊

de majd meglátjuk én mindig optimista vagyok...

M@TriX
😉 hihiááá

12346
menj má, az tényleg megasztáros mini??😊)))

CSOCSO
de azert meg mindig eleg lol hogy tuning supran ilyen karcsu szarny van
CSOCSO
meghallgattak az egiek?? vegre raktak a suprara szarnyat!!😊
Bucser
Még mindig....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

zaki
tényleg az...

Megint ronda.

zaki

zaki

zaki

zaki

M@TriX
most hogy nézzem szinte ua az engine nem? 😉

M@TriX
Jujj, de jó memóriám van, tényleg a Midtown Madness-ben volt ez a stílusú krómozás. Nézzétek csak:

M@TriX
te nagyon jó szívû vagy, sztem a GTA verdák szintjét sem éri el, de komolyan. 😉

meg persze, igaz, hogy a játszhatóság nagy dolog, meg írtam, hogy optimista vagyok és meglátjuk, csak a gondolataimat íram/írtam le.

Pl. az egész autó egy objekt, ezért alkatrészek külön visselkedése deformációja kilõve, még a kipufogók is rajzok. A motorháztetõk is csak rajzolatnak tûnnek, azaz még motor sincs a gépekbe, ami ugye a GTA-k ban van. A kerekek meg gagyik.
Gondolom láttad már a GTAkhoz készült nem hivatalos verdákat.

pl.: krómra egy példa, ez szerintem egy rendes krómozás:

itt meg egy példa az autók kidolgozására és nem hosszan kerestem csak beleválasztottam:

BaLeeX
Sajnos ez tényleg ronda lett. A pályák grafikái nem olyan rosszak de az autók GTA Vice City minõségûek ami egy kifejezetten autós játéknál elég kevés.

Mind1 ha a fizika és a feeling nagyon jó lesz és az ára sem lesz túl borsos akkor még lehet belõle jó játék, nem minden a grafika.

M@TriX
ettõl féltem.
Most mondhatnám, hogy megmondtam, de nem mondom, mert megmondtam. 😉

Az autók akkor gyengék, voltak, de most remélem lejön mindenkinek.
Ennél még a jópár éves magyar termékek, az 1Nsane és a Screamer 4x4 is szebb volt, igaz azok nem városban játszódtak, de ha témánál maradunk, akkor a Midtown Madness-ben volt az, hogy teljes krómot kapott a verda, még az ablakok is. 😉

Amúõgy emlékeztet a játék a mostanában kiszállíingózó autós játékokra, mint Tokyo Street Racer vagy mi meg hasonlók. 😉

Persze Bucser-rel is egyetértek, hogy kicsi ronda, meg pixeles, de a miénk. 😉
De ez nem fogja megmenteni a bukástól

persze a remény hal meg utóljára, mert én mindig optimista vagyok, amíg nem próbálom ki a saját gépemen, de rossz elõérzeteim vannak....

M@TriX
mondjuk a graffal? 😉

grebber
Szerintem jó lesz ez csak elbasszák biztos valami fontos dologgal.

Next PC upgrade: 2022

Olyan gagyik az autók, mintha matchboxok lennének😊

Bucser
Lehet menteget ni ahova akarjuk, meg mondhatjuk, hogy Kicsi Sárga savanyú, de a miénk, de ez akkor is ronda .....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

HuAn82
az

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17