94980
-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
#359 A másik tank mögé! :D -
#358 mi mögé bujjon el afrikában? -
#357 Azért nem hittem volna hogy ennyire (számomra) jelentéktelen országok (arra céloztam hogy nem olyan híres mint a kis Francia, vagy Olaszország...), ilyen futurisztikus és technikailag igencsak élenjáró haditechnikai csodákat alkotnak. (micsoda mondat vazz .) Nézzétek meggyire megvan döntve a front-páncélja a tanknak. A lövegnek meg, szerintem nagyon jó tereptulajdonságai lehetnek... De majd megcsinálom egyszer a leírásukat... -
#356 Túl magas és tömzsi szerintem, de biztos jó! :D Mámint az elefánt.. :D -
#355 És itt a legujabb tankjuk:
A tank egy: Olifant Mk.1B
A lentebb lévő önjáró löveg pedig a G6 (155mm) típusjelzést viseli. -
#354 -
#353 Akkor megyek School Tycoonozni, az való nekem! :D -
#352 -
#351 Dél Afrika a megoldás. -
#350 Több országot nem ismerek aus Afrika.... -
#349 -
#348 Én tudom, hiszen én ragaszkodtam ahoz hogy a harckocsicikkek az enyémek legyenek. Na tipp? -
#347 Fokváros? -
#346 Ja, igen... De nem az én utasításomra, mindenki öncéluan fejleszti az oldalt, nem kötelező résztvenni benne. Csak azért mondom, hogy ne nézz hajcsárnak. :D -
#345 közel járunk, de menjünk DDDÉÉÉÉÉLLLLebbre -
#344 -
#343 Az volt a harmadik tippem hogy afrika? :D Mondjuk az kontinens, akkor Somália? -
#342 Hát most bevagyok havazva - UGYE traX? - de kb egy hét és leforditom mert engem is érdekel. azért csak tippelgessetek tovább! -
Yetike #341 Csak tán nem etióp...? :) -
#340 Bazzee , nézd csak zsírfekák ülnek benne! -
Yetike #339 Gyönyörűen látszik a csőszájfék működése :). Amúgy szép, valami komolyabb ismertetőt tudsz hozzá mellékelni ? -
#338 Büdös francia? -
#337 HAhhahaha
egyébként nem -
#336 Német? -
#335 No kíváncsi vagyok mitszóltok a következő önjáró löveghez. Nekem nagyon tetszik, tippeljetek melyik a gyártó ország!
Na? -
#334 AZ is röhej amikor megáll a gőzkatapulton!
Egy anyahajón ha lefújnek egy támadást de a gépek már a gőzkatapulton állnak és már az utánégetőt is bekapcsolták meg a CAT-be is befogták a futóműszáron lévő bigyót akkor már nem állhat le a felszállás mert egy gőzkatapultot nem lehet csak úgy leállítani, ha a támadás mégis sztornó a gépek felszállnak tesznek egy kanyart aztán leszállnak.
Meg az is baromság ,hogy összvissz 2 gép volt a fedélzeten.Meg a fegyverek is változnak a különböző vágásoknál ,és mivel készítik a felvételeket a gépen egyszer sem láttam felderítőkamera konténert még Flir berendezések sem voltak rajta (vagyis voltak de néha eltűntek)
Az egész egy nagy szar volt!
Meg az a görényfejű faszi bosszút akart rajta állni egy kifogyhatatlan tárú AK47-essel VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#333 igen, csak ezen a képen a páncélzat le van nyitva. -
Yetike #332 Erre gondolsz ?
-
#331 ezt tegnap láttam makett boltban, bár nekem a 2. világháborús verzió jobban tetszeik csak sajna nem volt pénzem rá :(((( -
#330 képzelem... ha ez eltalál valakit! -
#329 Kész, ez a topic is behalt :(
Najó, azért felhúzom egy kicsit: egy balul elsült torpedóvetési gyakorlat
További katonai humor -
#327 Ők nagyon nem! :D -
#326 A tunguska szerintem sokkal durvábban néz ki ennél. Ugy néz ki az oroszok még rosszabbul tűrik :
-
Yetike #325 Azta mit találtam... úgylátszik a németek sem szeretik ha ba.sztatják a légterüket...
FlakPanzer Gepard
-
#324 Teljes két üzenet egy nap alatt - szomorú... :(
Harcjárművek belső terének elsőosztályú ismertetése, I. világháborús tipusoktól a mai harckocsikig - Akit érdekelnek kicsit a harckocsik, kötelező darab! Nagyon látványos rajzok és képek, kitűnő magyarázó szöveggel - ebből értettem meg végre a T-72-es automata töltőberendezésének működését :))
Pár szemezet:
Egy Francia "Leclerc" hk. tüzérállása - mint egy űrhajóban :)
Korábban már említettem az M60A2 "Starship" (ez egy túl szép, "propaganda" gúnynév, a legénysége simán: "Az a hulladék"-nak hívta) hk-t.
Ezt látja egy T-72M1 sofőrje - hát nem túl otthonos... -
#323 ez szép kett és mégegyszer kössz -
#322 Igen az orosz lovagok egyik Su-27-ese volt. A pilóta utána szépen kiszállt megnézte, hogy nem ért e le a gép orra majd futóra állították és másnap elrepült a többi géppel. "Csak" 2db indítósínt kellett cserélni. Amúgy mákja volt, hogy éppen rajta volt a sín ugyanis nem szokták a törzs alattit rárakni. Amúgy badarság amit mondtál Kata, hogy szándékosan akarta megmutatni, ugyanis ez nem játék. Senki nem kockáztatná az életét, vmint a karrierjét ilyesmiért, pláne egy 20-on millió dolláros gépet... Egyszerűen a tower is bealudt meg a pilóta is. Végül happy end lett. A közönség meg látványos "bemutatót" látott.
Cifu jó a topic, csak így tovább!
Üdv!
42nd_Reaper -
#321 Belinkelve volt super flanker. A baleset sima 27-es volt, ami Szlovákiában történt. A kép csak illusztráció volt. Amúgy ha a 27-es leszállt úgy, a superflanker is tuti le tud. :) -
#320 Biztos, hogy Super Flanker (Szu-35/37) volt az? Nem tudtam, hogy az is szenvedett ilyen balesetett - egy Sz-27-es úgy két éve csinált ilyet Szlovákiában, arról tudok.
Szu-37 "Super Flanker"
Egy másik "Super", ezúttal egy "Super Cobra" ügyködik...
-
#319 Igen, egy superflanker volt, de nem értem miért tűnt el a kép, mikor belinkeltem, még megjelent egy darabig...