93873

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
LizardX #1506 Nekem valami Igla-változatnak tűnik, de az optika kicsit megkavart.
-
LizardX #1505 Emberek, milyen rakétával gyakorol ez a muki?
http://www.kavkazcenter.com/eng/photo/amir_khattab/page4.shtml -
Már volt anno... -
Azér ez sem rossz pilóta:
-
-
Augustus Gigo #1501 Ki adta ki ezt a parancsot?
Anglia elvárja, hogy mindenki teljesítse a kötelességét! -
Az a valóságban elég érdekes lenne, mivel műholdak/űrhajók irányítóprogramjai minden esetben egyediek, szóval csak ezen programok birtokában lehetne átvenni felettük az irányítást.
Mondjuk az USAF tudtom szerint sima Windows változatokat használ egy tikosító hardware kulcs mellett. -
Cat #1499 http://www.sg.hu/cikk.php?cid=31666
erről az jutott eszembe, hogy sci-fikben rendszeresen ugy szednek le űrhajókat, hogy behatolnak a számítógépes rendszerükbe, és megbénitják
mivel biztos hogy müholdon át is elérhetőek ezek a rendszerek ez komoly valós veszélyt jelent... -
Madmaxx #1498 az -
kiskorúbézoltán #1497 Az "airsoft" az a műanyaglövedékes légpuskaszerű dolog ? -
kiskorúbézoltán #1496 Az a "piros vacak" egy piros szigszallaggal betekert lángrejtő . -
Mint említettem pl. Chicago-ban a légiparádékon a gépek a toronyházak között repülnek el. Van ilyen is. Szóval szerintem nem fake. -
-
Madmaxx #1493 románok csak azzal lőnek :) mint ravaszban a kannabiszifjak :) -
A fegyvere végén az a piros vacak pont olyan mint az airsoftokon van. -
Höhö bár ott lettem volna abban a házban tapadtam volna az ablakra!!!! -
de talán volt rá engedélyuk hogy benézzenek az ablakokon.. :D -
de ez nem egy parancsnokság, hanem egy lakotömb, tehát civilek laknak ott. És nem mondtam hogy fake, hanem kérdeztem :) Kérdeztem azért mert ugye ilyen parádékon álitolag marhára ugyelnek a biztonságra, persze lehet hogy csak jó szögbol van fényképezve.... -
Mitöl lenne fake? Attól, hogy házak felett repül? Egyes amerikai légiparádékon állítólag a toronyházak között repülnek el olykor... :) -
na de ez fake? mert az oldal ahol találtam nem irta, svájcban készult,egy légiparádén... -
-
Na, ha már ekkora a csend, akkor egy kis kép:
Meg egy link: Képek nukleáris kisérleti robbantásokról... -
Ezt inkább lekicsinyítem, mivel egy 'picit' nagy a kép...
Ezt írta Grenzjäger:
na ez még tuti nem volt:
Román bakák Kandahar/AFG/-ban telcsiznek
-
Grenzjager #1483 és a háttérben uraim ez nem aqz ami zászló!!!
HANEM BIZONY AZ ÁRPÁDSÁVOS LOBOGÓ -
Grenzjager #1482 pfú... ez ilyen nagy lett........
bocsika -
Doma #1480 Az vagya akit ha lelonnek eltunik :)
-
lol -
Yetike #1478
EZ a legjobb... -
Ezt a képet a HKPro-sok is csak úgy kommentálták, hogy nem túl bölcs dolog átlátszó tárakat félig megtölteni... :) -
Akkor tuti MP5A5-ök rövid tárral :))) -
Mindenkinek köszönöm az infót! -
Yetike #1474
Ha nem láttatok még Yetit akkor jól nézzétek meg.. :) Találjátok ki melyik vagyok. -
Yetike #1473
Úgylátszik Angliában nagyon ügyelnek arra, hogy senki ne gyújtson rá tiltott helyen... :) -
... All these officers are personally armed with 'Glock' 17 self-loading pistols and two of the officers have access to 'Heckler and Koch' MP5 carbines ...
-
Ja, télleg. Szerintem akkor inkább HK53! -
és ők MP5 verziókat használnak -
A Cnn-ről van, a brit anti-terrorista csapatoké. -
a kép linkjéből itélve biztos hogy MP5. -
Thx. -
Én vagy HK MP5A5-nek nézem 15-ös (rövid) tárral, vagy HK53A3-nak.
MP5A5 30-as tárral
HK53A3 4x Hensoldt távcsővel