95001
-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
marcio mela #19201 Én meg az UD-4L Cheyenne-t látnám szívesen. -
marcio mela #19200 Már ez is ismétlés. -
#19199 Szép álom... [szereti az EH101-et :)] -
#19198 Szerencsére én minden nap 11től húzom az igát. Levél kézbesítő vagyok és csak addigra van szét szortírozva a cuccos. ;) -
#19197 fél 6-kor kelek és 7-kor már szomszéd városban van meló:D Még hogy iszom:D -
kiskorúbézoltán #19196 Minek iszik aki nem bírja ..? -
#19195 de jó annak aki 9 kor már/még tévét tud nézni:D -
#19194 aszem 9-től volt de nem néztem végig. -
#19193 Hehehehe, reggel én is láttam és pont ide érvén lett nekem gyanús hogy "húúú nem láttam én ezt a helikoptert a tévében a reggel?"
Amúgy tényleg tanúlságos dok. film. Zuhanórepülésben azért dúrván ment mi? :D -
#19192 Jah hat propaganda az van benne boven..de erdekes dolgok is..azert szvsz nem csak en latnam majdan szivesen a tipust a Mi-8/17-eseink valtotipusakent
-
#19191 Nem. Én már régen lőttem. Golyós a kedvencem, célba szoktam. De mondom már egy ideje nem. Csak apum jár ki vadászni, és lő rendszeresen. -
kiskorúbézoltán #19190 Erősen reklámszagú ... De azért tényleg érdemes megnézni . -
#19189 Most meg egy film az NGC-n, A XXI. század helikoptere cimmel. Az AgustaWestland EH101-rol szol. Ha lesz ismetles es nem latta valaki nezze meg erdemes! -
marcio mela #19188 És kitapasztaltad a kezelését? -
kiskorúbézoltán #19187 Deer Avenger 4. Demo -
#19186 linket :) -
kiskorúbézoltán #19185 :) Jön a demója , anno is csak az volt meg ... -
Thanatos #19184 azaz :) -
#19183 Deer avanger -
#19182 kb 4 része volt -
kiskorúbézoltán #19181 Azaz !!! Deer vagy Dear(?) valami volt nem ? -
Thanatos #19180 jah, ahol te voltál a szarvassal és emberekre kellet vadászni, a sör votl a csali meg ilyenek :DDDD -
kiskorúbézoltán #19179 Szegény nyuszi ... :)))
Mekkora móka lenne egyszer vadászra vadászni ... hmm .
Mintha egyszer lett volna egy ilyen játék . -
#19178 ja bocs, én egyből félautomatára gondoltam... amit pumpálni kell, nem olyat, amin csak nyomni kell a "gombot". :D -
#19177 Sörétespuskával - de nem olyannal, amely pár másodperc alatt kiköp 7 sörétespatront. :) -
#19176 Kína az ENSZ-ben @ Wikipedia
ENSZ BT tanács @ Wikipedia
Az ENSZ BT 2758-as számú határozata -
#19175 Miért, mivel kéne nyuszira lőni? Légpuskával? 8))) ...Golyóssal? -
dara #19174 Ebben ne legyél biztos. Kína az elsők között ítélte el a legutóbbi észak-koreai rakétakísérleteket, emellett Ők is egyre inkább le szeretnék állítani déli szomszédaikat. -
Thanatos #19173 :DDD instant darálthus :D -
dara #19172 Akkor ezek szerint '71-ig Tajvan volt a Biztonsági Tanács tagja? Kötve hiszem. Tajvan kizárása az ENSZ-ből kínai nyomásra történt. -
#19171 Hát nem tudom végül ki vitte haza, de gondolom sok köszönet nem volt benne... :D -
Thanatos #19170 pffff :D és maradt valami szegényből? :D -
kamov #19169 Sok pumpáson van fesztelenítőgomb azon a helyen alul. -
#19168 Nyúlhajtáson láttam olyat, hogy automata söréttes lőttek a nyuszi után. Na az sem volt semmi. -
#19167 Ilyen van nálunk most kölcsönben. :) Ezzel elég etikátlan a kacsavadászat -
#19166 Akkor félreértettem, én olyan kerek gombra gondoltam, ami a sátorvas elején van.
Ez amit itt említenek a fegyver űrítéséhez kell. Bebiztosítod a fegyvert, megnyomod ezt gombot, hátrahúzod az előágyat(felhúzókart), hogy a töltényűrben lévő éles lőszert kivesse a fegyver, ezután nyomd előre a felhúzókart, ekkor a viszont már nem fog a tárból lőszer jutni a töltényűrbe, ezután állísd fejre a fegyvert, és a töltőnyíláson keresztül vedd ki a betárazott lőszereket. -
#19165 Jól mondod és a mai napig simán ácsit mondhat Kína akárkinek, főleg ha nem tudják bizonyítani hogy North Korea Nuclear weaponnal rendelkezik. Persze az se mindegy hogy ki az agresszor. Ki mer előbb támadni? Szerintem marad a pathelyzet még jópár évig. -
marcio mela #19164 Megtaláltam a kézikönyvét.A 3. lap foglakozik vele.Persze nem magyarul.
-
SZU #19163 Jó videó a Navy Sealekről! 50 perces -
marcio mela #19162 Ez furcsa.