Haditechnikai Topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Egyébként nagyon "jók" a videók😊

Glpetyus
Azt a qrva mindenit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ghost cb
Mekkora hülye vagyok...

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

[NST]Cifu
Egy egy "OpFor" M551 Sheridan tank, amely egy orosz harckocsit imitál.

Lásd:

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

ghost cb
Valakinek van tippje milyen tank van a háttérben? (Az M163 Vulcan mögött)

A festéséõl ítélve Brit tank, de Challanger 1-2 sztem biztos nem (a magas test miatt, és mert elõl nagyon kockás, és szinte függõleges a test legelõl - ez ismerõs - ), Centurion nem lehet (lapos torony, és elég kockás, a Centurion-éhoz képest), talán egy ujabb Chieftain, de ezt se hiszem...

Érdekes a lánctalp feletti védõ, hogy nincs közvetlenül a lánctap fölött / elõtt, hanem az is magassabban van, meg az is elég furcsa hogy a torony elõtti rész elég meredek szöget zár be a vizszintessel.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

[NST]Cifu
Jó videók Sea

Na, közben visszatérnék a már korábban említett amerikai kézifegyver-mizériához. Jelenleg az XM8 legnagyobb ellenfele a 6,8x43mm-es lõszerrel szerelt gépkarabély lenne, pl. a Barrett M468, amely azonban továbbra is az AR-10 "alapjaira" építkezik. Jelenleg minden elemzés tele van az új lõszer elõnyeivel (jobb ballisztikai teljesítmény, nagyobb pusztítóerõ, stb.), ám viszonylag kevés szó esik egyfelõl a NATO szabványról (amely egyenlõre az 5,56x45), másfelõl az átállással jelentkezõ méretes logisztikai kihívással. Ám a "címlapon" továbbra is az elõnyök vannak. Erre volt egy érdekes reakció is, miszerint az XM8 is viszonylag könnyen átszerkeszthetõ lenne a 6,8mm-es lõszerre (márpedig ergonómia terén a két fegyver párharca eléggé egyenlõtlen).

A 6,8mm-es Barrett M468.

Mai napi poéndrazsé (az egyik katonai fórumban olvastam, de tetszett😊): A kérdezõ egy egyszerû civil volt, aki történetesen rajong a kézifegyverekért. Az öböl-háborút megjárt US Marine-nak tett fel egy ártatlan kérdést: ...(az M16-ok) beragadtak Vietnamban, de most már megszabadították õket a korai gyermekbetegségeiktõl, igaz? És a katonás válasz: Nem. Továbbra is beragadnak.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

ghost cb

Seaweed
LOL 😄DDD
Sadist
Ez kész!!! A járgány mintha csak papírból lett volna.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ghost cb
Amugy joak!

Seaweed
Innen mar nem linkelgetek..
http://www.nato.int/kosovo/video.htm
Seaweed
Seaweed
Nevebol itelve afganistan...
(De hogy ezek mind miert kibasorban szaladgalnak?....szetfutnanak..meg akar meg is uszhatnak...dehat ezek is csak mudzsahed homokturo parasztok...mit tudnak ezek a hadviselesrol...sajat velemeny..nem belekotni!))
ghost cb
Najo. Aludjál...

Seaweed
Mire is fol szolitasz te fel engem barmire is?!?!?!?
Seaweed
ghost cb
Ugyanmár, te idõs, bölcs ember, tudhatod, ha fenyegetnélek oda irnám hogy vegyel vissza különben "akármi". Tudod ilyen a fenyegetés. Ez csak felszólítás.

Seaweed
Seaweed
Seaweed
Seaweed
Jah es ha mar az esnel tartunk ES-el nem kezdunk mondatot...
(Bar ahogy elnezem az adataid..kolyok vagy meg..megertem..)
Seaweed
"És vegyél vissza!"

Mivan bazzeg fenyegetsz?

Most akkor kezdjem a velemenyem...??? Szerintem tudod te azt magadtol is..
ghost cb
Nem csak te vagy itt, arra reagálok amire akarok. Ami témába vág és van hozzáfûznivalóm, arra irni fogok, ha ez a te hozzászólásod akkor is, ha ez téged irritál akkor is.
És vegyél vissza!

Seaweed
Nem is erdekel, hogy ki kivancsi a hozzafuzeseimre...nem az a cel..hanem a videokat szeretnem kozzetenni masoknak is...
De mar ott tartok, hogy megkerlek, legyszives te vedd figyelmenkivul, es nem reagalj ra, ne is nezd meg oket..tok felesleges nem neked cimzem oket...fogod?
Nah ha igen akkor szepen a videokrol beszelj ne az en velemenyemrol...legyen az boduletes hulyeseg vagy akarmi mas!
ghost cb
Elfogadom, hogy te ezen a véleményen vagy de azt irok amit akarok, ez a szólásszabadság.
Mit gondolsz arra ki kiváncsi amit te fûzöl hozzá néhány csontig rágott témához. Gondolkozzál, ne pedig leszólj.

Seaweed
Hagyjuk a temat..pinhentessel...

mas:
csunya leszallas...

Senki nem kerte hogy megterits...en csak hozzajutottam egy nagyrakas erdekes videohoz..es most szeretnem egyesekkel megosztani...nem kell a velemenyed..
ghost cb
Szóval ha te lettél volna a felsõbb irányítás, odaküldöd a gyalogságot, hogy adj nekik esélyt? Nemhiszem. Így könnyen elinézték a dolgot, veszteségek nélkül.

ghost cb
A NGC-en amikor a felderítõgépekrõl volt szó, akkor ezt mondták.

Seaweed
Mit ugyanmarozol? En sohasem hittem a CNN-nek meg az amerikai agyoncenzurazott allami hireknek...
Seaweed
3867-re nem akarok flamet, se a WTC-rol valo velemenyemre se (sok mindet olvastam ezzel az ugyel kapcsolatban..bezseltem tobb amerikai baratommal (munkam miatt tobbel is erintkezesben vagyok), es nagyon megosztott vagyok...)...
3867-szamomra csak a brutalistas nem elfogadott...
Ho ott van a harcmezon mind2 ember es ad a masiknak eselyt..akkor oke..de igy eselyuk sem volt...
Seaweed
Mindenesetre a forrason Koszovot irtak....
ghost cb
Ugyanmár.

Seaweed
Haggya mar a WTC-vel... senki nem tudta mai napig bebizonyitani hogy kik csinaltak...
Az egesz haboru azert kellett mert szukseg volt ra..
Meg amerikaban is felemrultek olyan vadak hogy "belsos" munka volt...
Seaweed
ghost cb
- #3867 : Errõl akkor volt szo itt a topicban, amikor ez az eset történt, nem fogom megkeresni neked, de a video hosszabb formában is megvan nekem (már nemtom honnan) amibol látni a teljes esetet. Egész flame ment az üggyel kapcsolatban itt a topicon.
- #3870, #3871 : Errõl irtam én régebben, linket is adtam, Cifu meg linkelte a video nagyobbik változatát, szó is volt rola. Egyébként meg egy Globalhawk által felderített afganisztáni Alkaida búvóhely volt, ahova egy AC-130-ast küldtek.
Azért nem kell eltulozni, hogy milyen szemetek, elég szemétség volt amit azok csináltak (WTC), ez ahoz képest semmi. Na persze ez is durva.

Seaweed
Kivancsi vagyok ejjelente hogy tud elaludni a szemelyzet...es foleg a celmegjelolok....
Mert ha lent vagy harcteren es adsz legalabb 1 eselyt az ellensegnek... es lovitek egymast..gyoz a jobbik, vagy a jobb kikepzesu/felszerelesu..am legyen..ez haboru...
De egy AC-130U elol nem lehet elmenekulni (hacsak be nem assa magat)....mindent lat...ez kesz meszarlas!
(Amugy a video koszovoban keszult)
Seaweed
Fu bazzmeg 7:10:....ezek nagyon kesz vannak...meg ok is feljajdulnak... lent a faszira meg agyuval lonek...
Seaweed
erezni a nagjukbol a celmegjeloloknek (foleg a vegen) hogy irtozatosan kuzdenek lelkileg...."erkerhoztok jekni kutyak!" ....
Sadun Tryst
sztem legszebb pisztoly, ami eddig keszult. bar az is igaz, h nem a legjobb. mert mikor kijott, akkor olvastam rolna, h az volt vele a baj, h sok loszer beakadt... 😞

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"