Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Lásd:

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A festéséõl ítélve Brit tank, de Challanger 1-2 sztem biztos nem (a magas test miatt, és mert elõl nagyon kockás, és szinte függõleges a test legelõl - ez ismerõs - ), Centurion nem lehet (lapos torony, és elég kockás, a Centurion-éhoz képest), talán egy ujabb Chieftain, de ezt se hiszem...
Érdekes a lánctalp feletti védõ, hogy nincs közvetlenül a lánctap fölött / elõtt, hanem az is magassabban van, meg az is elég furcsa hogy a torony elõtti rész elég meredek szöget zár be a vizszintessel.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Na, közben visszatérnék a már korábban említett amerikai kézifegyver-mizériához. Jelenleg az XM8 legnagyobb ellenfele a 6,8x43mm-es lõszerrel szerelt gépkarabély lenne, pl. a Barrett M468, amely azonban továbbra is az AR-10 "alapjaira" építkezik. Jelenleg minden elemzés tele van az új lõszer elõnyeivel (jobb ballisztikai teljesítmény, nagyobb pusztítóerõ, stb.), ám viszonylag kevés szó esik egyfelõl a NATO szabványról (amely egyenlõre az 5,56x45), másfelõl az átállással jelentkezõ méretes logisztikai kihívással. Ám a "címlapon" továbbra is az elõnyök vannak. Erre volt egy érdekes reakció is, miszerint az XM8 is viszonylag könnyen átszerkeszthetõ lenne a 6,8mm-es lõszerre (márpedig ergonómia terén a két fegyver párharca eléggé egyenlõtlen).
A 6,8mm-es Barrett M468.
Mai napi poéndrazsé (az egyik katonai fórumban olvastam, de tetszett😊): A kérdezõ egy egyszerû civil volt, aki történetesen rajong a kézifegyverekért. Az öböl-háborút megjárt US Marine-nak tett fel egy ártatlan kérdést: ...(az M16-ok) beragadtak Vietnamban, de most már megszabadították õket a korai gyermekbetegségeiktõl, igaz? És a katonás válasz: Nem. Továbbra is beragadnak.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

A járgány mintha csak papírból lett volna.- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

(De hogy ezek mind miert kibasorban szaladgalnak?....szetfutnanak..meg akar meg is uszhatnak...dehat ezek is csak mudzsahed homokturo parasztok...mit tudnak ezek a hadviselesrol...sajat velemeny..nem belekotni!))
(Bar ahogy elnezem az adataid..kolyok vagy meg..megertem..)
Mivan bazzeg fenyegetsz?
Most akkor kezdjem a velemenyem...??? Szerintem tudod te azt magadtol is..
És vegyél vissza!
De mar ott tartok, hogy megkerlek, legyszives te vedd figyelmenkivul, es nem reagalj ra, ne is nezd meg oket..tok felesleges nem neked cimzem oket...fogod?
Nah ha igen akkor szepen a videokrol beszelj ne az en velemenyemrol...legyen az boduletes hulyeseg vagy akarmi mas!
Mit gondolsz arra ki kiváncsi amit te fûzöl hozzá néhány csontig rágott témához. Gondolkozzál, ne pedig leszólj.
mas:
csunya leszallas...
Senki nem kerte hogy megterits...en csak hozzajutottam egy nagyrakas erdekes videohoz..es most szeretnem egyesekkel megosztani...nem kell a velemenyed..
3867-szamomra csak a brutalistas nem elfogadott...
Ho ott van a harcmezon mind2 ember es ad a masiknak eselyt..akkor oke..de igy eselyuk sem volt...
Az egesz haboru azert kellett mert szukseg volt ra..
Meg amerikaban is felemrultek olyan vadak hogy "belsos" munka volt...
- #3870, #3871 : Errõl irtam én régebben, linket is adtam, Cifu meg linkelte a video nagyobbik változatát, szó is volt rola. Egyébként meg egy Globalhawk által felderített afganisztáni Alkaida búvóhely volt, ahova egy AC-130-ast küldtek.
Azért nem kell eltulozni, hogy milyen szemetek, elég szemétség volt amit azok csináltak (WTC), ez ahoz képest semmi. Na persze ez is durva.
Mert ha lent vagy harcteren es adsz legalabb 1 eselyt az ellensegnek... es lovitek egymast..gyoz a jobbik, vagy a jobb kikepzesu/felszerelesu..am legyen..ez haboru...
De egy AC-130U elol nem lehet elmenekulni (hacsak be nem assa magat)....mindent lat...ez kesz meszarlas!
(Amugy a video koszovoban keszult)