Haditechnikai Topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Hat igen, epp ez a baj! Az SMT-t elismertek utolag oroszok, hogy nuklearis fegyverhordozasra is kepes tipus volt..
De ami kepet lattam kabinrol, kivett modul, helye latszik csak, tudjuk hogy ott a nuklearis fegyverzet vezero egysege kapott helyett. Ha bevetes volt egy piros elzart "borondbol" hozta a pilota magaval...Igy ment (allitolag) Debrencenben is (Su-24-en).
Se a tenyleges fegyverrol se barmirol nincs informacio SMT szinten, csak azt lehet tudni amit az oroszok beismertek par eve, hogy elektronikailag a 21-es tipuscsaladbol az SMT volt kepes atomfegyvert hordozni, es volt is par szazad akik erre a feleadatra lettek felallitva..
Van is egy-ket kepem egy ilyen szazadban szolgalt SMT-rol. Ami szebb napokat is latott..most Moszkvaban rohad kint a csillanghangarban ...()

(Infoim szerint a teflonszureke vadasz/vadaszbombazo, a terepfesteses SMT-k meg vadasz/nuklearis-csapasmero szazadokban voltak..ennyi..mast en se tudok..de kell az anyag maketthoz...szeretnek ala atomot rakni 😉)
és hol?

ghost cb
aha

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

ezeket honnan vetted vannak még?

[NST]Cifu
Alaposan kifogtál rajtam. Az hagyján, hogy arról nem találtam semmilyen infot, hogy egyáltalán az SMT-ken volt-e nukleáris bomba, de úgy anblok szinte semmiféle komolyabb infot nem találtam a szabadesésû orosz taktikai nukleáris bombákról.

Amit találtam: Az RN-40 taktikai atombomba az 1970-es évektõl az 1980-as évek közepéig volt rendszerben, ezt tudták hurcolni (egy darabot) a MiG-29 egyes átalakított (feltehetõen 9.12-es) alváltozatai is a megerõsített bal belsõ pillonon. Ez egy körübelül 30kt-nás robbanóerejû fegyver. Snit. Ennyi.

Ezt az egy szál képet találtam, és ez is csak a feltételezések szerint egy RN-40-es.

Sorry, de csak ennyit találtam...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

ghost cb
Egy pár videó, válasszátok ki, a internet hozzáférésetek melyik :
Carl Gustaf (84 mm) - Modem/ISDN
Carl Gustaf (84 mm) - Cable/T1

AT4 - modem/ISDN
AT4 - Cable/T1

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Seaweed
Cifu
Mig-21SMT-ne rendszeresitett nuklearis fegyverzetrol kellene info, kep vagy akarmi.
thx
Az alapon én is egy ilyen AMD-t nyúztam de annak szürke volt mind a két markolata , kaptunk vagy 20 lõszert , hogy megtanuljunk lõni . 😄DD

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Seaweed
Biztosan valami ubernagy haditiok..vagy meg ok sem tudjak a nevet 😛
cifuatwork
Az, de nem teljesen vágom, hogy miért nem tudták nevén nevezni a gyereket...

Sadist
Ez az America's Armyban található SPR (Special Purpose Rifle)?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Adam II
Más táj más nép más kúltúra😊))

M16

M249

SR-25

Seaweed
Hat aki ugy no fel hogy a kornyezetem senki nem tud rendesen celozni, csak amolyan vadnyugatisan csipobol tuzel, vagy honaljbol..azt nem is csodalom...
De ha az a piszkos homokturo kolyok csecsenfoldon mondjuk Groznijban nott volna fel...tuti minden durranasra fedezeket keresne!!!
cifuatwork
Cap korábban már írt az arabok fegyverhez fûzödõ viszonyához.
Gyerek koruk óta a kezükben van, de nem tudják, hogy minek van az AK-47-esen az egyes lövés, ha pedig elsül egy fegyver, és egy tapasztaltabb idegen hasra vágja magát, értetlenkednek, hogy a fehér ember miért csúszik-mászik a porban, mikor van neki két jó lába... 😄

Seaweed
van az alairasomban

M82 mesterlövész puska

ghost cb
Van még ilyen linked ahol van sok video?

ghost cb
Sea most volt idõm letölteni a NATO videokat, Kosovo bombázásáról... Összesen 109 file, és 310 MB átfedések nélkül (volt néhaány ugyanaz amit kitöröltem). Nagyon jok.

Adam II
Szerintem ez a kissrác azt se tudja hol van!
Hány éves ez 3?

cifuatwork
Anno ezt a képet a Vicclap.hu-n vagy a Funpic.hu-n láttam.

hát nem könnyû kitalálni csávó aki kis csónakon ul egy hatalmas stukkerrel

Seaweed
na nefarassz...
de mit irsz be?

Seaweed
gugli
szerinte aza a csónak elissülyedne ha rátennék azt az .50 caliberû gépágyút

de honnan szeded az ilyen képeket?

igy kell ezt

Seaweed

hát még megfogni se tudja

Nekem is, a hiradóknál.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Seaweed
Kivancsi lennek hogy ennek az iraki gyereknek hogy fajna a valla ha loni kene vele..meg a sisak is hogy fityegne a fejen...szettepne a fegyver..
Jo tudom ez csak propagadna miatt lett a kep kedveert igy beallitva, fegyvert adtak a kezebe meg a katona a sisakjat ranyomta...
De akkor is vicc..
(Nah ha mar az lenne a kepen hogy a gyerekre TNT van kotozve...nah az mar remisztobb...mert tudom hogy az "meglehet"...)

vmi ilyesmi

cifuatwork
Jaja, csak õk IFTS-nek hívják (Internal FLIR and Targeting System). Mondjuk az AIM-9X is kell hozzá...

F-16C Block60, az orrán az IFTS "púpjával".

Seaweed
Ilyen?:
vmi ilyesmi volt tegnap is csak egy része faborítású

Seaweed
Mellesleg ezt (ahonnet a kep valo), 800$-ert aruljak jueszejben.
Seaweed
Pont ilyenem volt a seregben:
Seaweed
Hmm felsejlett bennem az elesloveszet, anno.. Hmmm
AMD-65/5....20 loves...200meterre levo buko celt leszedtem mint a pinty 😉)
("regi szep idok" 😉))
Seaweed
Hat jah... talan F-35 eleri "azt" a szinvonalat..de "Kolsz" is csak F-16 Bock 60-on lesz ha jol tudom 😛
hát próbáltam de akkor is érzem dea gránátoknak is van sujja

cifuatwork
Felteszem azért, mert nem szorítottad a válladhoz eléggé. Mondhatni tipikus eset, vadászfegyvereknél is megesik sokszor a kezdõkkel.

Seaweed
Vaktolteny nem is lok vissza ...illetve alig, az eleshez kepest.
Aki kezedbe adta a fegyvert nem mondta hogy erosen szoritsd a valladhoz?
cifuatwork
Végülis az F-35-ben már lesz sisakcélzó is, szóval "annyira" nincsenek is lemaradva 😄D

Jajj tegnap éjszaka lõhettem egy AK-47essel persze csak vaktöltény volt benne de akkoris fáj a vállam de nagyon

Seaweed
Nem hiszem hogy rendszeresitik, csak kiprobaltak 😉
(Megint szuletett egy tanulmany, hogy az jobb kell a penz arra hogy mi is tudjuk jobbat csinalni 😛)
cifuatwork
Elég furán néz ki az F-16 pilótafülke-makettben 😄
A Zsh-7 sisakot is rendszeresítik? 😊))

Seaweed
Pa erdekes kep, Amerikaiak tesztelik a Zvezda K-36D katapultulest: