Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ami kepet lattam kabinrol, kivett modul, helye latszik csak, tudjuk hogy ott a nuklearis fegyverzet vezero egysege kapott helyett. Ha bevetes volt egy piros elzart "borondbol" hozta a pilota magaval...Igy ment (allitolag) Debrencenben is (Su-24-en).
Se a tenyleges fegyverrol se barmirol nincs informacio SMT szinten, csak azt lehet tudni amit az oroszok beismertek par eve, hogy elektronikailag a 21-es tipuscsaladbol az SMT volt kepes atomfegyvert hordozni, es volt is par szazad akik erre a feleadatra lettek felallitva..
Van is egy-ket kepem egy ilyen szazadban szolgalt SMT-rol. Ami szebb napokat is latott..most Moszkvaban rohad kint a csillanghangarban ...(
)
(Infoim szerint a teflonszureke vadasz/vadaszbombazo, a terepfesteses SMT-k meg vadasz/nuklearis-csapasmero szazadokban voltak..ennyi..mast en se tudok..de kell az anyag maketthoz...szeretnek ala atomot rakni 😉)
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Amit találtam: Az RN-40 taktikai atombomba az 1970-es évektõl az 1980-as évek közepéig volt rendszerben, ezt tudták hurcolni (egy darabot) a MiG-29 egyes átalakított (feltehetõen 9.12-es) alváltozatai is a megerõsített bal belsõ pillonon. Ez egy körübelül 30kt-nás robbanóerejû fegyver. Snit. Ennyi.
Ezt az egy szál képet találtam, és ez is csak a feltételezések szerint egy RN-40-es.
Sorry, de csak ennyit találtam...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Carl Gustaf (84 mm) - Modem/ISDN
Carl Gustaf (84 mm) - Cable/T1
AT4 - modem/ISDN
AT4 - Cable/T1
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
M16
M249
SR-25
De ha az a piszkos homokturo kolyok csecsenfoldon mondjuk Groznijban nott volna fel...tuti minden durranasra fedezeket keresne!!!
Gyerek koruk óta a kezükben van, de nem tudják, hogy minek van az AK-47-esen az egyes lövés, ha pedig elsül egy fegyver, és egy tapasztaltabb idegen hasra vágja magát, értetlenkednek, hogy a fehér ember miért csúszik-mászik a porban, mikor van neki két jó lába... 😄
M82 mesterlövész puska

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Jo tudom ez csak propagadna miatt lett a kep kedveert igy beallitva, fegyvert adtak a kezebe meg a katona a sisakjat ranyomta...
De akkor is vicc..
(Nah ha mar az lenne a kepen hogy a gyerekre TNT van kotozve...nah az mar remisztobb...mert tudom hogy az "meglehet"...)

F-16C Block60, az orrán az IFTS "púpjával".
AMD-65/5....20 loves...200meterre levo buko celt leszedtem mint a pinty 😉)
("regi szep idok" 😉))
Aki kezedbe adta a fegyvert nem mondta hogy erosen szoritsd a valladhoz?
(Megint szuletett egy tanulmany, hogy az jobb kell a penz arra hogy mi is tudjuk jobbat csinalni 😛)