Haditechnikai Topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Nah persze orulok hogy legalabb meg a KUB-okat nem hajigaltuk ki (raadasul folyik a modernizacioval egybekotott nagyjavitasuk)...(Multkor lattam gyakorlason "celkoveto" modban..eleg inpozans ahogy a szabad szemmel sok esetben nem is lathato repulot (legtobbszor csak hallottuk), "kovette" 😉)
Seaweed
Nah akkor legyen mar "tema"..

Kivancsi vagyok hogy milyen modon "vedekeznek" ez ellen a jenkik?!?!? (9A(K)330(1) Tor)

Masik nagy kedvenc a Buk

(Persze a lengyeleknek ez is van...)
Sadist
Az az Apache rohadt jól néz ki Le kéne cserélni a mostani bannerben azt az agyoncsicsázott Hindot erre 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ghost cb
Nekem bejövõs ez a 2 uj, és csak Sea oroszmániája miatt ott a Hind
Amugy T-84 Rulz 😄
Nos?

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

ghost cb
Nemtom. Csak buzgálkodok, mert unatkozok, meg ugysincs téma. Ha meg lesz jobb akkor le lehet. Nem?

Amugy itt van 2 ujabb (csak a tank más meg egy picit az irás)

7.

8.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

ja, ez nekem se
egyébként mért is kell lecserélni a mostanit? 😄

ghost cb
Mondjuk nekem ez nem tetszik

ghost cb
Most összedobtam egyet... hm?

ghost cb
Dehogynem. Azért irtam a te banneredhez egy szavazatot mert õ azt mondta szerinte az maradjon

cifuatwork
Seaweed nem tartozik a topiclakókhoz tán? 😊

Seaweed
Ertem, nincs problema..
Akkor en a szavazas szabalyait kovetve Tartozkodom a szavazastol.
ghost cb
Hát azért legyen szavazás,hogy azok döntsék el mi legyen a banner akik ide látogatnak. Örülök hogy nosztalgiázhattál.

JohnnySmith
Cifu én azt mondom csak helik legyenek a banneren mert nekem az tetszik 😄DDDDDDDD

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Seaweed
(En csak a sajat velemenyem ecseteltem..nem kell hogy azzal barki is egyet ertsen..nem is kell hogy eszre vegyek..en csak mondom a magamet..)
Seaweed
Mitoa van szavazas? 😄
Nekem ez a homokozos eveket jutatta hirtelen eszembe..
Olyan mintha "enyemet es kesz" filingem lenne...
Mit erdekel engem hogy mi van egy topic fejleceben..nem ez hatarozza meg...
De ha valakinek az esik jol hogy az o muve van ott..hat tolem akar a parlamentet is kitapetazhatja vele... ;]
ghost cb
Az más hogy te az oroszokat bírod...
1 szavazat: Cifué
1 szavazat: neuro-é
2 szavazat: 1-es
2 szavazat: 4-es

Seaweed
Szerintem meg mindig Cifue ami be van rakva a legjobb!
Ha mar nem orosz repulo, akkor legalabb Eu gep van bent, meg csorike!..nem holmi jekni "drone"
Meg ez a jenki dicshimnusz...eftizenegy meg efszixtiin..meg apacs..meg hulyegyerek hamburgerzabalo emtizenhattal...

ghost cb
Most itt egy katona ebbõl egy hadsereg topic lenne, azért kell több dolog.

ghost cb
Szerintem ez nagyon üres. Jó mondjuk a 10 az sok de 1...
Nekem az 5. tetszik a 7 képböl (mostani,ez,enyémeim).

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Sadist
Ha már kevés képbõl kellene, akkor szerintem meg kéne hagyni azt ami most van, csak a bal alsó képet lecserélni az 1. banner 3. képére (katona a mocsárban M4-el).

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

sztmis, 3-4bõl még szép, de 10bõl már csúnya

Szerintem egyetlen kép elég lenne, ez a montázs technika elég ciki már 😊
Meg a felirat is alig olvasható, de ezt ne vedd támadásnak csak a szerény véleményem...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

ghost cb
Na akkor még várok egy napot, és holnap ilyen-tájt lezárom a szavazást és megcsinálom az 1.-t az igények szerint, HA az lesz anyertes. Addig bármilyen ötlet jöhet, meg a szavazás is megy.
(most eszembe jutott egy uj ötlet )

cifuatwork
Nekem is azh elsõ jön be legjobban, és tényleg a szöveget kéne kicsit kiemelni (pl. árnyékolással, ahogy a jelenleginél is van).

ghost cb
@ Sadist
Az már részletkérdés.
@ Cat
4. és 5. között a robbanás a különbség csak.

Sadist
Szerintem az 1. a tuti. Annyi hogy kicsit kevésbé átlátszóra kellene csinálni a feliratot, mert szerintem picit halvány.

ja, 4 vagy 5 (bár nem látom mi a különbség)

Punkerwork
az atom-os a legjobb a 4.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

ghost cb
No kész van egy pár változat, ha van valami kivánság, hogy legyen és megtudom csinálni akkor megcsinálom, ha tetszik valamelyik akkor pedig berakjuk. Szerintetek akkor melyik?

1.

2.

3.

4.

5.

Seaweed
Mig-23 a forumomban.. (igaz kepek, de jok 😉
[NST]Cifu
A "legó" rendszer jó 10-15 éve robbant be, és nagyon elterjedt, több tucat cég foglalkozik különféle szereléksinek és szerelékek gyártásával, kezdve az ergonomikus pisztolymarkolattól a különféle lézercélzókon és fegyverlámpákon át a hevederekig.

Policeone.com
TJ General Store
Gunaccessories.com

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Nézegetem ezt a military oldalt , micsoda mánia ez a legó rendszerû M-4-es ... 😄DD A nagy kedvenc így is az AK család marad , bár ez a legós megoldás nagyon tetszik kár , hogy elérhetetlenül drága lehet ha egyáltalán csinálnak hozzá ... 😞((

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

[NST]Cifu
Errõl a katonai öltözékrõl nekem valahogy a Starship Troopers és az Aliens ugrik be... 😄

[NST]Cifu
Hmmm... Az USA védelmi minisztériuma bemutatta az FFW (Future Force Warrior ~ Jövõ Haderejének Harcosa) tervben szereplõ, egyenlõre fejlesztés alatt álló egyenruha és védõöltözetét: KLIKK IDE.

Ezen kívûl találtam egy kissé már túlzásokba esõ military-mániákusok oldalát, ahol sok érdekességet lehet taláni: militarymorons.com

ghost cb
Opp. img
szal:

ghost cb
Csak most vettem észre, hogy Dél-Kórea fõ csata tankja (MT😎 a K1, mennyire hasonlít az M1A* Abrams-re. Szinte lekoppintották, csak adtak neki egy kis giccs-et... Képek:

http://www.army-technology.com/projects/k1/images/k1_8.jpg

http://www.army-technology.com/projects/k1/images/k1_2.jpg

http://www.army-technology.com/projects/k1/images/k1_4.jpg

http://www.army-technology.com/projects/k1/images/k1_3.jpg

Akinek leírás kell az itt találja. (angol nyelvû)

tessék ha kell 297kb

Seaweed
De "szerintem" jo egy sima kep is...pl ami most van az nekem telljesen megfelel...sot nem is edekel..ez nem szamit 😉
Seaweed
Ha .png-be lenne akkor tobb lehetoseg lenne.
cifuatwork
tmate6:
Gif-et hogyan optimalizálsz? Erre a következõ módxszerek vannak, ill. ezeket próbáltam ki a logódon:

1. Csökkentjük a szinek számát. Próbáltam, de 64k szintõl lefele már nagyon csúnyán nézhett ki (a szinek animált Gif esetén folyamatosak, tehát az összes frame egy egységes paletátt használ, ami eltérõ szineket használó frame-ek esetén ugye gondot jelenthet).
2. kevesebb kép lett volna benne. Próbáltam, de igazából nem tetszett a megoldás, csak alig 3-4 képváltás fért volna bele a 100kbyte-os célméretbe.
3. a végén a "Politika Kicsukva" el"fade"elés effekt kivevése. A gif-ben minden egyes képkocka egészben van elrakva, tehát éppen ezért az átfedési effektek ilyen méreteknél elég problémásak.
4. A méret téma visszatérõ, nekem azt mondták, hogy úgy 100 kbyte-nál ne legyen több lehetõleg.
5. Te ajánlottad fel, hogy csinálsz egy bannert, amit örömmel is fogadtam. Azt én se tudtam, hogy ennyi macera lesz vele, próbáltam a tiédet finomítani, de miután az eredmény nem volt túl meggyõzõ (nem vagyok valami nagy grafikus 😊), gyorsan összehánytam egy egyszerübbet, hogy egyáltalán legyen egy. Ennyi. Nem kell megsértõdni ilyesmi miatt...

És továbbra is, ha valakinek van kedve és ideje, és úgy gondolja, tud egy jó kis bannert összedobni, csak bátran tegye meg, mutassa meg a kész bannert, és ha mindenkinek tetszik, akkor lecseréljük.

Ghost ill. aki még próbálkozik: 680x120 ~ 680x132 pixel, ami a méretét illeti max. olyan 100kbyte körül lenne jó tartani.

ghost cb
OK, már megvan
Most dolgozom egy PhotoShop-os banneren, majd meglássuk milyen lesz.
Szóval 300 kbyte-nál nem lehet több, és azt nem tudja valaki mekkora felbontású lehet max?

Seaweed
Nem rajtam mulik 😞
Seaweed
(Nekem tetszik, egyszeru, kifejezto, szep)
Punker
jó kis banner

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Seaweed
Jo lett ez! 😉
1. kitalálták az optializálást
2. mondhattad volna hogy haggya a picsába nem kell

ghost cb
Még hagyd egy órát utána mehet a levesbe htx

Sadist
A banner tök jó lett. Szerintem nem is kéne animáltnak lennie. Talán annyi, hogy a bal alsó képet lecserélném egy olyanra, ahol valamilyen kézi lõfegyver látható. Pl. egy SWAT team MP5-ösökkel vagy valami hasonló 😊 Itt találtam egy pár jó képet. Szerintem érdemes megnézni.

cifuatwork
Na, bannerügyileg az a helyzet, hogy bár lehet animált banner, a Halálosztó munkája sajnos túl nagy lett (300+ kbyte), úgyhogy én gányoltam gyorsan egyet össze, aztán ha valaki elég kreativitást érez magában, akkor csinálhat másikat, és ha tetszik a topiclakóknak, akkor közfelkiáltással lecseréljük 😄