Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Máris rendelem! Esetleg nem terveznek MIG-17PF-rõl kiadni hasonlót?
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
A Repüléstörténeti Társaság megjelentetett egy tipusfüzetet a MiG-15-rõl. Az alábbi címen lehet megrendelni:
[email protected]
Ha minden igaz, az ára 1500 pénz+pk.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
A hagyományos légibombák ára valóban csak kb. 1000 $, de ha GPS vezérlésûvé alakítják, akkor máris 30000$ körül alakul a 227 kg-os (500 fontos) változat ára.
Amúgy én Maverick árnak 100.000 $-t tudok, de az újabb fejlesztések valóban sokkal többe kerülnek - jelenleg, mivel kevés darabot gyártottak eddig. A késõbbiek folyamán a gyártott darabszám emelkedésével arányosan csökkenni fog a darabár is. Anno 1990-ben valami 10000 darabot lõttek ki belõle.
97-ben tobb ex lengyel Mig-29-et uzemeltetett az izraeli legiero!
Most megint kicsit "francias" kroszakomat elem
es most olvasgattam...de akkor a forras le van maradva egy evve lezek szerint 
Megkezdte elsõ Európán kívüli küldetését az Eurohadtest, amelynek vezérkara hétfõn ünnepélyesen átvette a NATO-vezette afganisztáni Nemzetközi Biztonság-elõsegítõ Erõ (ISAF) parancsnokságát.
Az ISAF helyszíni irányítását a kanadai Rick Hillier tábornoktól vette át az Eurohadtest vezérkara élén álló Jean-Louis Py tábornok. Helyettese a német Wolf-Dieter Loeser lesz. A lépés szimbolikus jelentõségû: az Eurohadtest ugyanis - bár hivatalosan a NATO gyorsan bevethetõ alakulata - az önálló európai katonapolitika egyik megtestesítõjének számít. A közös európai védelmi politika keretében a kontinens országai nemcsak Európában avatkozhatnak be, ha érdekeik úgy követelik, hanem Európán kívül is.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Repülõgépek: A Mirage III-as
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Szvsz nem nekik van túl jó dolgunk, hanem nekünk túl rossz. 😊)
)
Tul jo dolguk van ezeknek a jenkiknek...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A két YF-23 még az 1990-es évek elején.
4: VAN MIT ELZSÁKMÁNYOLNI AZ ELFOGLALT ORSZÁGBÓL. irak esetében ez az olaj, folyamatosan jönnek a hírek hogy lopják az olajat, pedig egyébként is õk húzzák belõle a hasznot, de így még többet
a balkán esetében az amerikai szerepvállalás kicsi volt, inkább politikai jelentõségû, nem volt túlzottan nagy pénzügyi ráfordítás az usa gazdasági erejéhez képest.az afrikai országokkal is azért nem igazán foglalkoznak, mert a legtöbbjében nincs gazdaságilag kiaknázható vagyon(a pénz a világgazdaságban csak virtuális jellegû, a hatalom egyik kifejezõ eszköze, sokkal fontosabbak a gazdasági erõforrások, amit bizonyos szintig a pénz nagysága testesít meg), vagy háború nélkül is hozzájuthatnak, pl elnyomó kormányok támogatásával, akik kiszolgálják az érdekeiket
Tulkeppen mi van most a Comanche programmal?
Azontul hogy tudjuk leallitottak. Kb Mint Feketeozvegyel? Kitoltak Nellisre a homokba oket es ott rohadnak?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
amugy ettõl fügetlenül tényleg olvass visza érdemes meglátások voltak ott 😛
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Mart mer azt kijelenthetjuk, hogy a kozelkeleten egy NEM terrorista vadaszat folyik..
Hanem penzhajto HADJARAT.
Mindig is azt a nezetem hangoztattam, hogy az USA-nak es a gazdasaganak legfokepen mindenkeppen 10 de legnagyobb intervallumban 20 evente szuksege van egy haborura!
Ez gyakorlatilag a hideghaboru vege ota igy van es igy is van!
Egy maverick (pl.) bago ahhoz kepest hogy mekkora penzek forognak ilyenkor teriteken! (fegyverbeszerzesek, lobby-k hatasara u fejlesztesek....stb stb..)
Tulajdonkeppen az amerikai gazdasag egyik leghuzobb es legnagyobb agazata a fegyveripar...

Mondjuk ezt nem gondoltam volna. Akkor viszent 1 T-72-be 1 Maverick nem volt gazdaságtalan.Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)