Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Holnap lesz egy játék Érden, ha gondolod kijöhetsz megnézni. (Játékinformációk topic-ban a részletek)
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A mázlista még géppuskával is lövöldözhet, én meg még azon töröm magam, hogy egy 9x19-es pisztoly legyen már nálunk, a lõtéren... 😞
Sadist: A 7inch videónál a HK33(?)-nál tényleg van egy olyan, hogy az hüvelyt nem veti ki teljesen (visszaesik a hüvelykivetõ nyílásba), de szerintem nem emiatt akadt meg, hanem vagy egyszerûen kifogyott, vagy a kivetési probléma másból adódott...
Ami még megragadta a figyelmemet az a HK videó végén lévõ, illetve a 7inch videóban is szereplõ HK33(vagy 53?) esete, ahol látványos a torkolattûz hiánya - fõleg az M4-ekhez viszonyítva.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A 7inch of joy-nál az MP5-ös beragadt? Mert mintha nem vetette volna ki az egyik hüvelyt és megszorult volna.- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
vagy egy
ilyen volna ott, na az sértés lenne 😊 Õt is csak azért ismerem, mert America's Armyzik.- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Amugy mar bocs az offert!
DE A BARCA ALLJON BELE A KURVA SG FORUMBA MEG A CTNETWORKOS REKLAMJABA....
Mukodjon mar az aszar es ne 2 masodpercenkent kelljen oket nyomnom mert baszik menni..es hibat ir ki...
faxom..5x kelett viszanyomnom post iro feluletre emiatt..
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

de pl bármiylen atomtengeralattjárót is elvezetgetnék (vagy legalábbis betölteném valamilyen posztot) iylen téren nem vagyok finnyás 😄
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Aztán hogy vadász-, sport vagy katonai lõfegyver, az már kevésbé érdekes. 😊)
Persze tény, hogy a katonai lõfegyverek jöhetnének csõstül. 😊
Elsosorban es leginkabb az az SVD Dragunov !!! Iiiiiimaadom
Aztan szeretnek meg Skorpioval,AKS-74U-val, AS- VAL-al, Galil-al,FAMAS-al, HK-G36-al, Steyr AUG-al, M4A1-el,MP-5(SD5 vagy 6),Gepardal,M82-vel, P90-el...hirtelen mas nem jut az eszembe