Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gondolom a rablora célzott 😄DD
a végén az õr lesz a bunos?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ezk nem sokat érnek😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Érdekes elképzelése lehetett ennek a bankrablónak, mit hitt, bemegy plafonba lõ aztán õ a jani ? A bankokban általában fegyveres õrök szoktak mászkálni, vagy ez lényegtelen ? Szvsz túl sok ami filmet nézett a srác...
A magyar, az olasz és a szlovén védelmi miniszter az Európai Unió védelmi minisztereinek hollandiai informális tanácskozásán szándéklevelet írt alá arról, hogy a három ország közös, nagyjából 1500 fõs harccsoportot hoz létre.
Ezzel Magyarország is hozzájárul az EU gyorsan bevethetõ képességének kialakításához - mondta pénteken Matyuc Péter, a Honvédelmi Minisztérium kommunikációs fõigazgatója. Matyuc szerint - aki maga is részt vett a hollandiai, noordwijki tanácskozáson - a szándéknyilatkozat aláírása után most a technikai részletek kidolgozása kezdõdik meg. A harccsoport a tervek szerint 2007-re áll majd az EU rendelkezésére, s Magyarország az 1500 fõs állományba arányosan kíván alakulatokat küldeni, azaz részvételi arányunk nem egyszerû harmadolással dõl majd el.
A harccsoportok létrehozását 2003 végén vetette fel Franciaország és Nagy-Britannia, s az EU idén hivatalosan is jóváhagyta a tervet. A létrehozandó 6-9 harccsoport az EU közös haderejének "élcsapata", nagyon gyorsan bevethetõ válságkezelõ ereje lesz.
- Az összes biztonsági õr cowboyt fog játszani és annak az ügyfelek isszák meg a levét (bár Mór után bármi lehetséges).
- Az összes "fegyvernek látszó tárgy"-as tízszer meggondolja, hogy megkísérli-e egyáltalán a rablást.
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
"A rendõrség a megölt bankrablóról kegyeleti okokra hivatkozva nem árult el semmit, csupán azt lehet tudni róla, hogy férfi volt" Milyen kegyeleti okok??? Minek lövöldötzött?
Jol tette a biztonsági ör.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"Ekkor a biztonsági õr szolgálati fegyverébõl, a jelenlegi adataink szerint jogos védelmi helyzetben, több lövést adott le a bankrablóra, aki életét vesztette - mondta a Tafferner Éva sajtóügyeletes. Az õr ellen a Budapesti Rendõr-fõkapitányság emberölés gyanúja miatt eljárást indított."
ilyen nincs ez az egész nevetséges.....
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
M16A2 nem lehet, az csak rögzített sorozatot tud lõni, M4A1 esetén pedig nem szórta volna így meg, hanem kontrolálltan, 3-5 lövéses rövid sorozatokkal operált volna a lövész.
Szóval szerintem Minimi volt a gyilkos fegyver. 😊
Vagy csak abból gondolod, hogy amcsik lõtték le és náluk az M249-nél használnak nyomjelzõ lövedéket?- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A körrel jelölt résznél látható a bemeneti nyílás.
A nyílás közelrõl.
A harctérbe bejutva az NBV védelmi rendszeren áthaladt a kumulatív sugár...
...majd tovább, az irányzó ülésének háttámláján keresztül...
...átütve a lövegbölcsõ mindkét oldalán lévõ védõlemezt...
...és csak torony szemközti oldalfalában állt meg, mintegy másfél centis lyukat hagyva rajta...
Tehat ha tegyuk fel 256 vagy netan 1024bit-es titkositassal is dolgozik tegyuk fel 20-30Ghz-es frekvencisavban es titkositva minden "ugras" elott az utolso utjara bocsajtott "csomaghoz" hozzacsapva ott van a jelzes hogy melyik frekvenciasavon kovetkezik a "musorszoras" folytatasa, es ezt szinte lehetetlen real time megtorni, de az erosen sugarzo ado meg muszerekkel merheto, attol fuggetlenul hogy mit sugaroz...
Legalabbis en most hirtelen igy gondolkozom...bar ettol meg lehet tevedek, es erre is gondoltak/ki van ez talalva...tenyleg jo lenne tobbet tudni az egesz mukodesi elverol, mert engem is erdekel!
Az jó kérdés, hogy milyen frekvencián adhatnak...
Ugyanis azt igen hatasosan lehet zavarni..ha meg olyan hullamsavban uzemeltetik (pl katonai frekvencian, es nem a polgari 2.4Ghz es 5Ghz..hanem pl 25Ghz), az meg egezsegkarosito hatasu.. (plane hogy a fejen van az abra szerint...eredmeny:lesz sok agytumoros katona)..
Masreszt ha erositik a jelet hogy ne vagy nehezen zavarhato legyen, es igy "mindig" meglegyen a kapcsolata a cuccnak, az meg olyan eros jelet jelent amivel pl egy kitanult (ilyen ugye sok van) tenorista (
), meterre, de kozelrol (pl varosi harc) centire pontosan ki tudja szamitani(meg tudjaallapitani) hogy melyik fedezek mogott es hol rejtozik az o ellensege! Mindezt akar egyszeru haromszogeleses modszerrel is!...Aztan egy joliranyzott RPG-7 a fedezekre es huss "american dream"....
Szal nekem nagyon santikal ez az egesz teknolodzsi...(es ez csak a wlan miatt jutott eszembe...)

(Smokewinder-el pozolo MRCA, 29M,..)