Haditechnikai Topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Ahhh igy sem gaz...epp masik gep 133K val tolt (1 megas net 😉), es igy se tartott sokaig...pedig most ezen a gepen igencsak szukos a net keresztmetszet 😉) (sajat weblapom lassabban jott be 😛)
Seaweed
Ezeken a kepeken mar jol elkulonithetoek az AK-s regi semaju egyenruhas Iraki katonak 😉
[NST]Cifu
Ha jobb kezes vagy, és térdelésbõl lõsz, akkor melyik térded éri a földet? 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Még jó, hogy most lett 1.5Mbites netem, így csak pár másodperc, amíg lejönnek a képek... de aki ISDN-el néz be... <#wow3>

traXion
Azért figyelitek, a legtöbb katonának csak jobb oldalon van térdvédõje. Nincs pénz rá? 😄

traXion
FALLUJAH

MOSUL

traXion
FALLUJAH

BAGDAD

jah azóta már énis rájötem 😞 csak megláttam a nyitó odlalt és normális munkának nézett ki de nem 😞

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ghost cb
Sztem az Abrams néz ki a legviccesebben...

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

[NST]Cifu
Hát azért elég szomorú, hogy még a CNN sem tud egy normális fegyverismertetõt összehozni, csak párba néztem bele, de az is sok volt, a Szu-25-ösnél a kép egy Szu-25T-t ábrázol, a T-72-esnél meg egy Lengyel vagy Cseh feljavítócsomaggal felszerelt harckocsi van, a torony hátulján két 20mm-es légvédelmi gépágyúval...

Glpetyus
Igen a legtöbben õk vannak.

Seaweed
Szerintem az osszes(?) kepen RMC-s katonak vannak..csak csomon nincs alakulat es rangjelzes (valoszinu egy hadszinteren keszultek ezek).
Glpetyus

Sadist
Amikor elkezdtem keresni még nem linkelte be a royal marines commando-s képet 😛

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Glpetyus
L96...közben nekem is eszembe jutott 😛

Sadist
Én erre tippelek: AI Arctic Warfare / L96

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Glpetyus
Nagyon jó kép néhány angol hajóról.

Seaweed
Mellesleg csak enyit irtam be a google-ba:

"Royal Marines Commando sniper rifle"

es lam az elso talalat:
http://www.royal-navy.mod.uk/static/pages/3453.html

..es a kerdesedre a valasz:
L96A1 Sniper Rifle

"A lutasag nem ereny!
Seaweed
"Tavcsoves puska"..??? <#vigyor3><#buck>
Glpetyus
vazzz...20mm

Glpetyus
hmmm...nem tudom.

Sadist
Milyen fegyó?

Glpetyus
Itt van jópár király videó!

Adam II
Hmm és az SA80asok bírják a homokot???

Glpetyus
<#hawaii><#hawaii><#hawaii>

Glpetyus
pfff...Brutál

Glpetyus

HÁHÁ 😄

Sadist
Legfölsõ milyen fegyó?

Glpetyus
Képrengeteg

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Harci hálózatba kötnék a katonákat

Az amerikai katonákat összekapcsoló globális információs hálózat (Global Information Grid, GIG) elsõ tesztüzeme hat éve kezdõdött, írta a New York Times. A beszámoló szerint a rendszer mintegy 20 év múlva lesz teljes egészében bevethetõ. A költségekre a következõ 10 évben 200 milliárd dollárt szánnak.
http://index.hu/tech/hardver/warnet1117/

Bucser
neuro😊 Õ is elég sokat jár pedig erre😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Glpetyus
Vááá 😄
A fekák nagyon komolyak 😄D

Tetsuo
Gratula Cifunak a honlapjához! Lehet h régi, csak most fedeztem fel.. jah meg Seaweednek is gratula! A többieket Lfelejtettem. 😊

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

miért nem az? szvsz telejsen pozitivum hogy az is kap rendes malót aki semmi másra nem jó 😛PPP

Seaweed
Vegulis nem negativum, csak ez nem az a csillogo villo "ameriken driim" ...es meg "druvabban" hangzott egy odavalosi fekete sractol hallani..
Seaweed
Igen a csalad is
és ez mért negatívum? nálunk is ez lesz, nézd meg a szerzõdéseseket, szinte csak az ország keleti részébõl mennek oda, mert ott soknak számít, amit a katonák kapnak

(ugytudom amcsi katonáságnál botrány volt abból, hogy "jutattásként" még ingyenes plasztikai mûtéteket is végrehajtottak a katonanõkön, ha kérték)

hát akinek nincs pénze kint tanulni annak tényleg csak a sereg marad..., és nem is egy rossz alternativa nekik 😊
ráadásul akik asszem becsületrendet kapnak azok gyerekei automatán felvételt nyernek vagy a westpointra, vagy annapolisba, vagy a repkedõkhöz akiknek az akadémiai részlegük most nem jut az eszembe 😊

Sadist
Náluk legalább megéri katonáskodni, mert a hadsereg fizeti az oktatásukat, ingyenes orvosi ellátásban részesülnek (úgy hallottam, hogy még a családjuk is, de ebben nem vagyok biztos), megfizetik õket stb.

Seaweed
(Persze ez csak a "legalja", tisztesek es a felett mar mind "oda keszult"...es nem sima szoldzser..)
Seaweed
Az a kep elmehetne:

"Heej "wazzup niggaz"?! Latod itt meg te is nagymeno lehetsz...hoo..jeah....pissz"

reklamszlogennek 😄

(Munkam soran igen jopar amerikai allampolgarral altam, es allok kapcsolatban, es megdobbenve halgattam, hogy kint a szegenyek kenyere a sereg, meg azoke akinek nincs penze pl iskolara(gyak. az is szegeny)...es vannak fekete csaladok akik egesz nemzetseguk szinte katona volt, mert a gettobol es a rossz utrol csak ez az 1 kiut van nekik...legtobbje iskolazatlan, van koztuk aki az elemit sem jarta ki...mas nem marad csak a sereg....ez a nagy "amerika"...mondta ezt egy fekete amerikai.)
Sadist
5. Niggák a gettóból, átlagon felüli fegyverzettel 😄

traXion
Fallujah

(az igen😄)

Mosul

pfff 😊

húha, ez tényleg igaz. na mindegy, mostmár akkor tárgyaljuk ki. 😊

itt irod hogy igen ez nem ide vág erre folytatod, ehh... <#idiota>

léccilécci állítsátok le magatokat, ez a HADITECHNIKAI TOPIC !

írjatok a terrorba vagy nyissatok egy balhék címû rovatot ! 😊))
ismerõsen cseng vkinek? korábban én kaptam ilyeneket 1db nem témábavágó hozzászólásért !

ami engen illet, sztem helyesen tette. ez háború, mégha olyn szörnyû is. ki tudja hány amerikai katona halálát okozták ezek az iraki fegyveresek, vagy éppen akarták okozni. nem lehet vkit sebesültként kezelni ha másodpercekkel korábban még megpróbál megölni. egyébként valószínûleg az ottani orvosi ellátást figyelembe véve jobban járt a gyors halállal, mint a talán percekig vagy órákig tartó szenvedéssel. a katona helyesen cselekedett hogy lelõtte. ott emberek harcolnak, hogy miért vannak ott az másik téma

Mer' má' megin' politikába fog torkolni az egész ha tovább bolygatjuk a dolgot .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

[NST]Cifu
Ez miért off? Amúgy agyvérzésnek most ott a Half-Life2 topic... <#nemtudom>