Haditechnikai Topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Félreérted ! Én nem állítottam ilyet ! Max részegebb ... 😄

Ne vedd komolyan , csak hülyéskedek .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Paintballozni szokott-e a társaság?

Zalai nem fázik, csak érzékeny a hidegre.

Sadist
Sportfegyverekrõl hallottál már? Vagy airsoftról?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

traXion
AKval lehet verset írni?

Nem hiszem, hogy õrültebb lennék bármelyikõtöknél

traXion
höhö 😄

Az AK tutibb , ebben igaza van SZVSZ ...

ghost cb
<#nevetes1><#eljen>

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

mit olvassak vissza?

Hmm ... , igazán nem akarok belepofázni a dolgodba , de tudsz róla , hogy pszihomókus is van a felvételin ?

ghost cb
Hagy menjen katonának. Õ fel akarja magát áldozni szép, és dicsõséges hazánkért! Ám legyen!

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

traXion
áááá

akkor olvass vissza

aztán mondjad megint

nem vagyok a szavak embere

traXion
Akkor fegyver helyett inkább tollat fogjál.

szívbõl jött

traXion
Ezt honnan copyztad?

Ti pedig csodáljátok az ezközöket, amiket az ember pusztításra teremtett. Én nem embert ölni szeretnék, hanem menteni. Viszont valakinek meg kell halnia, hogy mások élhessenek

traXion
Mért most hanyadik világháború van? Elvesztettem a fonalat 2nél.

A történelem már oly sokszor bebizonyította, hogy áldozat nélkül nincsen béke.

traXion
Azért hogy embert ölj? Vagy miért? Szerinted olyan jó dolog a katonaság? Hát remélem first hand-bõl lesz tapasztalatod és majd mesélsz nekünk... ha még tudsz.

Sadist
Szíved joga. A te döntésed.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Háborúzni a békéért olyan, mint b***ni a szüzességért.

Te mit ittál ??? <#wow1>

Nem nyert, 19 múltam és én komolyan fontolgatom, hogy belépjek

traXion
hány éves vagy 12? 😊

ghost cb
Legyél!

Kedves Haditechnika fanok!
Miután megszûnt a sorkötelezettség, hazánk Zsoldoshadsereget szervez. Én arra lennék kíváncsi, hogy pl ennek a topicnak a táborából hányan szeretnének katonák lenni. Itt mindenkinek nagyon bejönnnek a fegyverek, de gondolom leginkább az az erõ ami a fegyverek által van képviseltetve. Szal, itt a lehetõség, hogy igazándiból belekóstoljunk a katonaéletbe és mi magunk is fegyvert ragadva oltalmazzuk a világbékét és elõsegítsük a nyugati világ totális felülkerekedését a Keleti "barbárok" felett.
Rajta hát bajtársak, legyünk mi is Katonák!!!!!!!!!! <#violent>

traXion
<#ejnye1>

traXion
kizspisztoly <#ejnye>

Glpetyus
Kispisztoly <#idiota>

Talán arrafelé sem bíznak nõre ilyesmit ... <#puszis>

Glpetyus
😄

Sadist
Milyenpisztoly?

[NST]Cifu
Nagyon hatásos, de az elrettentõ erejét némileg csökkenti, hogy a géppuskába nincs befûzve heveder, sõt, egyáltalán semmi nyoma lõszernek... 😊)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Glpetyus
Néni

Glpetyus

Punkerwork
én mennék de most nincs rá pénzem 😞
tavasszal megyünk majd a klántársaimmal Bovington-ba a tankmúzeumba elméletileg.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

EU-haderõ: olasz-magyar-szlovén elitegység?

Az EU-tagországok védelmi miniszterei ma döntenek arról, hogy az EU 165 ezer fõs haderejébõl gyorsan bevethetõ alakulatokat állítanak fel, amelyeket világszerte be lehet vetni békefenntartás céljaira.

Szakértõk elõzetes értékelése szerint a miniszterek elég katonát ajánlanak fel ahhoz, hogy 11, egyenként 1000-1500 fõs harci csoport jöjjön létre. Ezek a csapatok 10 napon belül a világon bárhol bevethetõk lesznek. Az alakulatok az elvárások szerint 2007-re állnak fel, és feltehetõen az ENSZ mandátuma alatt dolgoznak majd. A bevetésrõl az EU miniszteri tanácsa egyöntetû szavazással dönt.

Franciaország, Olaszország, Spanyolország és Nagy-Britannia saját alakulatot is felállít, emellett vegyes csapatok létrehozásában is részt vesz. Saját egységeik már 2005-re bevethetõ állapotban lesznek. További hét csoport megalakítását tervezik, a magyar katonák az olaszokkal és a szlovénokkal együtt szolgálnak majd.

Kiszivárgott értesülések szerint a hét hadtest összetétele a következõ lesz:
- német, holland, finn;
- lengyel, szlovák, litván, lett, német
- olasz, magyar, szlovén;
- olasz, spanyol, görög, portugál;
- svéd, finn, norvég;
- brit, holland;
- francia, német, holland, belga.

Minden „vegyes” alakulatot a résztvevõ nemzetek egyike vezet majd. Bizonyos egységekben szakosodott katonák is lesznek: a finnek a vegyi háború szakértõit küldik, a litvánok víztisztítási szakértõket, a görögök pedig tengeri szállítási szakembereket. A csoportokban nem lesznek ott az összes EU-ország képviselõi. Belpolitikai viták miatt az osztrákok egyelõre távol maradnak, a cseh katonaság átalakítása miatt a csehek csak 2007 után tud katonákat küldeni, az ír kormány pedig bejelentette ugyan, hogy részt kíván venni a közös akcióban, de jelenleg nem tud katonákat adni. A nem uniós tag Norvégiában vitatják, hogy nem alkotmányellenes-e a függetlenséget deklarált ország részvétele a tervezett haderõben.

Seaweed
<#worship>
traXion
Ja az optikáról van szó? 😄

Az egy M2(?) Aimpoint optika...

www.aimpoint.com

Hehe, pont ezt akartam mondani: ilyen arcokat nehezen bírnék elképzelni az amerikai seregben <#vigyor>, bár azok se olyanok, mint a matyóhímzés...
[NST]Cifu
Szvsz egy M16A3/4, aminek az elejére szerelt fel a srác valami saját reflexirányzékot...

Ami az AK-t illeti, az egy RPK-47 golyószóró/könnyû géppuska egy helyi változata lehet, behajtható váltámasszal (az RPK-k eredetileg egy behajtható fa váltámasszal rendelkeznek)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Seaweed
Hmm nekem gyanus..de majd jon Cifu, ojobban vagja ezeket 😊
traXion
AKS-47 ez, a másik képen pedig akkor gondolom AKS-74

traXion
ejtõernyõs 😄

traXion
Nem nagyon látom, de lehet hogy M16A3/4 MWS(talán, gyk: Modular Weapon System)

traXion
Én balról is szoktam...

Szerintem kényelmesebb ha van mindkettõn, úgy könnyebb fekvõ helyzetbe "vetõdni" is - persze ha van könyökvédõ is.

Seaweed
De az az AK se piskota ami a "betorom az ajtot jol nagykalapaccsal" kepen a faszi mogott a falnak van tamasztva...
Behajthato valtamasz..hosszu cso..es alatamasztas is...hmmm ammeg milyen ak' ? 😄
Seaweed
Ami nekem feltunt..az az utolso kep ahol a Sniper celoz a Humwee "motorhaztetejen"...
A mogotte allo (?"fedezo"?) katona fegyvere... a tavcso, a csohossz, a markolat,...a zavarzat viszont egyertelmuen "Colt"...
Hmm? Milyen fegyver az?