Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Ettõl függetlenül a 100 méter tényleg nem túl nagy szám, még akkor is, ha azt vesszük, hogy gépkarabélyról van szó...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
nem tetszett neki az AK (gondolom a sorozatlövések meg stb)
megcsinálta pontlövõre. 100 méterre oda lõ ahova céloz. nem gyenge a csávó
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Mosul
Baghdad
Ubaiti - Nyugat-Irak
Egy új srác jött az albérletünkbe, akinek már nem jutott ágy. -semmi gond sem volt, az apja tábornoki rangban szolgált, hát küldött egy tábori ágyat. Ceglédrõl Szegedre az egy ágyért jött 4 kiskatona. és egy tiszt. Egy katona vezette a teherautót, kettõ hozta az ágykeretet, egy a matracot, a tiszt feladata volt aláíratni az átvételi papírt. Ennyiértmár kb ott is lehetett volna venni egyet.
Na, de az is jó volt, mikor bementünk lakni a nõtlen tiszti szállóba. Egy hónapra 110 (száztíz) forintba került!!! De ahogy kinézet... Az egyik helyrõl megállapítottam, hogy az lehetett régen a kazánház, amíg nem vált életveszélyessé. Kiderült, hogy az nem kazánház, hanem a zuhanyzó, és azt kell használni. Oh. Ezek után már semmin sem lepõdtem meg.
A török védelmi miniszter szerint országa nyitott arra, hogy új páncélozott katonai jármûveinek kifejlesztésében, gyártásában német cégek közremûködjenek. A páncélos prototípusának fejlesztésével egy török konzorciumot bíztak meg; amely számít a német hadiiparra.
A német Leopard szolgálhat mintául a török páncélos megálmodásához; a projektet kézben tartó török konzorcium és a német gyártók sajtóhírek szerint errõl egyeztetnek, hogy késõbb licensz-szerzõdést vagy más megállapodást kössenek. Két német hadiüzem máris milliárdos üzletrõl beszél. A törököknek ugyanakkor nem tûnik sürgetõnek az ügylet: a haderõ csak 2012 után számol az új harci jármûvel, Ankara addig néhány száz használt német Leopard-II. vásárlásával frissíti fel az arzenálját.
„Az elsõdleges cél páncélozott jármûvek törökországi gyártása a külföldi beszerzés helyett” - mondta a török védelmi miniszter, aki a használt német Leopardok ügyében egyelõre nem tudott egyezségre jutni német kollégájával. Ankara szimbolikus áron vásárolná meg, és maga fegyverezné fel a harci jármûveket, míg a németek felfegyverezve, piaci áron szeretnék eladni azokat. Tovább bonyolíthatja a helyzetet, hogy Törökországban a politikai ellenzék a harckocsi-projekt helyett inkább a rakétaelhárító rendszert fejlesztené.
A német zöldek korábban mindennemû, Ankarával kötendõ fegyverüzletet elutasítottak, elsõsorban a kurdok elnyomása miatti tiltakozásul. Miután az Európai Bizottság a törökországi csatlakozási tárgyalások megkezdése mellett voksolt, a zöldek jelezték: felülvizsgálják álláspontjukat.
A NATO-tag Törökország egyébként kész részt venni az EU-alakulatok tevékenységében Bosznia-Hercegovinában. „Ha az Európai Uniónak szüksége van ránk, felkészítjük katonáinkat a feladatra” - nyilatkozta a török védelmi miniszter.
Mindez természetesen jól látható módon abba az irányba mutat, hogy Törökország a védelmi területen mutatott aktivitással is javítsa tárgyalási pozícióját a sikeres EU-csatlakozás érdekében.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
mernyélõk röl volt szó és azt tesztelték hogy tudnának megállitani egy teherautot 😊
Tök unalmas.
Zalai nem fázik, csak érzékeny a hidegre.
amugy meg tényleg jó game lenne ha nem lenne havidijas... :/

Zalai nem fázik, csak érzékeny a hidegre.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Punker: amenyit próbáltam szerintem sem rossz game de ez itt nagyon nem a reklám helye szvsz..., és csak még nem is játékrészleg... <#ejnye1>#ejnye1>
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Egy linket nem tudsz adni, ahonnan ezt a Blitzkrieget le lehet tölteni?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem