Haditechnikai Topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Hmmm? 😊
Ha esetleg teljes mondatot írnál,érteném,hogy mit mondasz 😛P

mellesleg nyomozástan tanár? hova jársz te maffiozo képzõ? 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

métere még a lgépuska is elvisz csak repülési ivet kell számolnii hozz 😛PPP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Glpetyus
:lál
60 méterre el se visz az a szar 😛

[NST]Cifu
1000 méter már egy kicsit erõs lenne egy 7.62x39-es lõszernek, nem gondolod?
Ettõl függetlenül a 100 méter tényleg nem túl nagy szám, még akkor is, ha azt vesszük, hogy gépkarabélyról van szó...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

traXion
csak 100 méter? nem felejtettél le egy 0-át?

Rsofttal 60 méterre oda lövök ahova célzok 😄

ÁjjLe BoBBi
a nyomozástan tanárom mesterlövész.
nem tetszett neki az AK (gondolom a sorozatlövések meg stb)
megcsinálta pontlövõre. 100 méterre oda lõ ahova céloz. nem gyenge a csávó

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Jah , talán az egyetlen normális fegyverük ami - a milliónyi apró kis alkatrész ellenére - megbízhatóan mûködik ... <#violent>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Glpetyus
Ez a baloldali fegyó elég ûber 😊)

traXion
Fallujah

Mosul

Baghdad

/Amerikai tank ég a háttérben, az országúton támadás érte/

Ubaiti - Nyugat-Irak

Glpetyus

Glpetyus

Csak egy rövid történet, anno 1996-ból.
Egy új srác jött az albérletünkbe, akinek már nem jutott ágy. -semmi gond sem volt, az apja tábornoki rangban szolgált, hát küldött egy tábori ágyat. Ceglédrõl Szegedre az egy ágyért jött 4 kiskatona. és egy tiszt. Egy katona vezette a teherautót, kettõ hozta az ágykeretet, egy a matracot, a tiszt feladata volt aláíratni az átvételi papírt. Ennyiértmár kb ott is lehetett volna venni egyet.
Na, de az is jó volt, mikor bementünk lakni a nõtlen tiszti szállóba. Egy hónapra 110 (száztíz) forintba került!!! De ahogy kinézet... Az egyik helyrõl megállapítottam, hogy az lehetett régen a kazánház, amíg nem vált életveszélyessé. Kiderült, hogy az nem kazánház, hanem a zuhanyzó, és azt kell használni. Oh. Ezek után már semmin sem lepõdtem meg.
Török megbízásban reménykedhetnek a német hadiüzemek?

A török védelmi miniszter szerint országa nyitott arra, hogy új páncélozott katonai jármûveinek kifejlesztésében, gyártásában német cégek közremûködjenek. A páncélos prototípusának fejlesztésével egy török konzorciumot bíztak meg; amely számít a német hadiiparra.

A német Leopard szolgálhat mintául a török páncélos megálmodásához; a projektet kézben tartó török konzorcium és a német gyártók sajtóhírek szerint errõl egyeztetnek, hogy késõbb licensz-szerzõdést vagy más megállapodást kössenek. Két német hadiüzem máris milliárdos üzletrõl beszél. A törököknek ugyanakkor nem tûnik sürgetõnek az ügylet: a haderõ csak 2012 után számol az új harci jármûvel, Ankara addig néhány száz használt német Leopard-II. vásárlásával frissíti fel az arzenálját.

„Az elsõdleges cél páncélozott jármûvek törökországi gyártása a külföldi beszerzés helyett” - mondta a török védelmi miniszter, aki a használt német Leopardok ügyében egyelõre nem tudott egyezségre jutni német kollégájával. Ankara szimbolikus áron vásárolná meg, és maga fegyverezné fel a harci jármûveket, míg a németek felfegyverezve, piaci áron szeretnék eladni azokat. Tovább bonyolíthatja a helyzetet, hogy Törökországban a politikai ellenzék a harckocsi-projekt helyett inkább a rakétaelhárító rendszert fejlesztené.

A német zöldek korábban mindennemû, Ankarával kötendõ fegyverüzletet elutasítottak, elsõsorban a kurdok elnyomása miatti tiltakozásul. Miután az Európai Bizottság a törökországi csatlakozási tárgyalások megkezdése mellett voksolt, a zöldek jelezték: felülvizsgálják álláspontjukat.

A NATO-tag Törökország egyébként kész részt venni az EU-alakulatok tevékenységében Bosznia-Hercegovinában. „Ha az Európai Uniónak szüksége van ránk, felkészítjük katonáinkat a feladatra” - nyilatkozta a török védelmi miniszter.

Mindez természetesen jól látható módon abba az irányba mutat, hogy Törökország a védelmi területen mutatott aktivitással is javítsa tárgyalási pozícióját a sikeres EU-csatlakozás érdekében.

Punkerwork
a manusz úgy vigyorog mintha 2 16 éves szûzlányt kapott volna <#nyes>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

[NST]Cifu
Steyr AUG A3:

Glpetyus
Lõszerek=

Nagy robbanóerejü

Páncéltörõ

Emmeg asszem a gyakorló

Glpetyus

Glpetyus
Gau-8...

De sz*r így ... <#levele> Hol marad a szép búgó hangja ??? <#confused>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

[NST]Cifu

jah jó volt 😊

Punker
privi ment.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
a végét láttam, a falanx-os vid tetszett 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

elkéstél... :/
mernyélõk röl volt szó és azt tesztelték hogy tudnának megállitani egy teherautot 😊

I.C.ram
és eddig kik nyertek a legtöbbet?

Mi az állás?
Punker
de ez már tényleg OFF úgyhogy ezt inkább ne itt beszéljük meg.

Punker
16x indult újra addig megyünk míg a tengerbe nem szorítjuk õket ugyanúgy mint a blitzkrieg-ben, valszeg te mindig a hadjárat közepén nézted a térképet 😊

I.C.ram
és? A frontvonal semmit nem mozdult gyakorlatilag. Gyakorlatilag a semmiért folyik a csata.
Punker
16. hadjárat megy

I.C.ram
Az a baj ezzel a WW2-vel, hogy mikor megjelent, akkor is ugyanitt volt a front. Nincs változás. Állóháború megy már asszem 3 éve...

Tök unalmas.
Punker
reklám van 😞

discovery, most... 😊

van aki erre költi van aki arra..., és tény hogy nem rosz game de szvsz anyira nem jo hogy havidijat fizesek érte... :/

Punker
2500 pénz szerintem nem nagy kiadás 1 hónapra

sry,próbálok bekapscolódni

Zalai nem fázik, csak érzékeny a hidegre.

szerintem vótmá...

jó nem azé mondtam , mert végülis valamenyire témába vág csak ne ezzel teljen meg a fél topic, volt már tegnap elég flame 😄
amugy meg tényleg jó game lenne ha nem lenne havidijas... :/

paintballpuska <#wink>

Zalai nem fázik, csak érzékeny a hidegre.

Punker
ok bocs

Sadist
Furcsa is volt, hogy valami 12.99$/Month 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ha még nem derült volna ki számodra havidijas..., csak hogy ne érjen meglepetés... 😊
Punker: amenyit próbáltam szerintem sem rossz game de ez itt nagyon nem a reklám helye szvsz..., és csak még nem is játékrészleg... <#ejnye1>

ghost cb
Majd amibe baecsapódik <#vigyor3>

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

ghost cb
Azért másnak még lehet köze közülünk! <#ravasz1>

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

Punkerwork
a kis térkép a "pálya"

SG-s topic itt

Punkerwork

Punkerwork
1 szerveren pár ezren játszunk egyszerre, én 1 városról beszélek 😊

Sadist
300 játékos egy szerveren? <#wow2> Armyban max 26-an lehetnek, de abban csak gyalogos haderõ van.
Egy linket nem tudsz adni, ahonnan ezt a Blitzkrieget le lehet tölteni?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

traXion
höhö 😄

Punkerwork
ott mennyi a max létszám? hétvégén város harcban min 300 ember volt, gyalogság, ágyúk, tankok, repülõk meg 1-2 hajó de azokat gyorsan kiszedték 😊