Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Nah hogy meg mindig mentsem a becsuletem 😛
Ime ket kep amin tenyleg van mit keresni...bar nem olyn bonyolult..es akar meg is vadolghatnatok azzal hogy aki ert hozza egybol latja aki nem az meg sose veszi eszre... nah de ez van..hirtelen enyire futotta <#vigyor3>#vigyor3>
Szoval mi az erdekes ebben a ket kepben?
(megjegyzeskent:a ket kep oroszo.-ban keszult!)
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Probalom menteni a munder becsuletet...de mar keso <#vigyor5>#vigyor5>
Fake? on not fake?

Ezen ak epen lathat SB023 egy Su-30MKI es annak is szuletett. Nem Su-30K mint az elozoleg leszalitott papiron MKI tipusok...
Megkavaropdtam...bocs
Most akkro en vagyok felreinformalodva..vagy tenyleg irtak olyanokat bizonyos szaksajtoban hogy problemak vannak az uj AL-31FP hajtomuvek korul?!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
(bocs ha idevago politikus olvassa es o tudja hogy o vett az allam penzem..en nem tudhatom 😛)
Valojaban a negy darab fektuskora gondoltam ami mar mar beteges biztosnsagra utal<#nyes>#nyes><#bee1>#bee1><#nevetes1>#nevetes1>
A hajtomu...amit ugye tudjuk hogy ezek a gepek utolag kaptak meg mivel nem ezze llettel leszallitva...
Tehat ezek szerint (mivel a kep uj..egy nemregiben megrendezett indiai repnapon keszult) szallitjak vagy mar le is szallitottak oket!
(ami szinte biztos hogy nem tegnap...mevel azokat beszerelni berepulo is kell..ami nem 2 perc....es igy osszesegeben jopar hiresztelest meghazuttol eme kep 😊)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Amúgy szerintem rohadt jól néz ki!