Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
itt a telljes, ugyanis az hianyos volt! (Sajnos ez utobbinak viszont a hangja nincs olyan minosegu... Latszik, hogy eredetileg a video nagyobb-szebb-jobb volt es ujrakodoltak..ezt az "eredeti" 13 megaja es a mostani 24 megaja is bizonyitja... az igazi eredetit jo lenne megszerezni!!)
..es hogy miert ide raktak? Hat jo kerdes 😄
Ami a kapcsolótáblát illeti, talán a pilóta/másodpilóta ezen keresztül adhatja át az irányítást a másiknak? De miért kell ilyen helyre felszerelni? A Szu-27UB esetén legalább alulra szerelték, és nem kb. szemmagasságba...
Amugy erre az egeszre a lagjob az a karikatura amit bevagtam a #8360-ban 😊))
Szerintem inkabb a koztudottan rossz kepzest kellene megoldaniuk!! Nem veletlen volt nalunk is a hajozok kozott a mondas hogy "a Mig-21 nem bocsajt meg!" Ha hibaztal ott maradsz!
Hmm en francia gepekre voksolnek elso korben, hisz ugyis rendszerben all, es ahogy olvasom jok a tapasztalatok vele..
Bar MRCA/M2 se rossz huzas, hisz a 29-es is rendszerben van....
Nehez kerdes 😉
(Mindenestre egyes forumokon, mar az F-16-ost emlegetik mint befutot...ami nekem is igen valoszinutlennek tunik...)
A kormányzati engedély megvan a gépek eladására, a fegyverzet viszont kérdéses (márpedig a Gripen és az F-16 gyõzelme csak az AMRAAM esetén reális, azok nélkül nem sokat érnek). Elvileg az F-16-os nem rughat labdába, Indiának szinte jóideje nem volt amerikai gépe, és fegyverzetet is külön kell vásárolni hozzá. Politikailag persze elõnyös, hiszen függetleníthetnék magukat valamennyira az oroszoktól. Erre azonban jó lehet a Francia gép is, mely szvsz a MiG-29 mellett befutó lehet még...
Más kérdés, hogy 126 gép megrendelése elég zsíros falat manapság, szóval az LM lobby gõzerõvel dolgozhat (ha már Pakisztán becsõdölt politikailag...).
(Konnyed szerda delutani elfoglaltsag 😊))
Refresh: Megbocsáss, de nekiálltam utánakeresni a Tarang-nak, átnyálaztam vagy tucatnyi fórumot és oldalt, majd beírtam a választ. Eközben nem szoktam még refreshelgetni... 😊))
A Tarang egy Indiai gyártmányú radarbesugárzásjelzõ és automata chaff/flare szóró rendszer, megtalálható a MiG-21 'Bison'-okon is. A Szu-30MKI az újabb Tarang MkII.-õvel van felszerelve.
(ennek fenyeben erdekes, hogy a panel jobb aljan ott maradt az eredeti is...)
"The complete "Tarang" RWR system package including the power supply, processors,antennae and LCD display. The Tarang, developed by Defence Avionics Research Establishment(DARE), is a solid state, software intensive system operating in the 2-18 Ghz range. It intercepts and identifies all transmissions and has a MIL-STD-1553B comm. interface. The Tarang is an integral part of the Su-30MKI's and Mig-21UPG Bison's EW systems. It will also be deployed aboard the upgraded Jaguar-IS/IMs and an older version known as the Tranquil, equips the upgraded Mig-27ML/mod.Mig-23BN. The complete EW system also captures and records new and unknown threat emission data for subsequent analysis and exploitation. "

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Csak kigurul néhány a határhoz, eldurrogtat pár kört a szomszédos ország fõvárosára, majd el"viharoznak" =).
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-