Haditechnikai Topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hummer+marpat+M16A3. Akkor mi?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Hassel606
Dejez nem is usa.<#hehe>

Punker
legyen fantáziád! 😊 a tulaj a fehér zászlót lengette a csúzlival, így ellõtték a célzót, a manuszt kinyírták és a ahverja mutatja, még ennek is nagyobb a valószínûsége mint hogy valaki hülyén rakja fel a grip-et és nem úgy neki kényelmes legyen 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nem szokas mas fegyveret buzeralni! Legalabbis amikor en katona voltam nem volt szokas. Bar nemtom USAban mi a szokas 😊

Punker
és mi van ha nem a saját fegyvere csak mutatja hogy megtört az eleje? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Talan ha nem a fegyver elejere, hanem a tarfeszek melle leghatulra rakna a foregripet, lehet nem lenne olyan kenyelmetlen. 😊

VRSDM
mégis vannak hivatásbeliek is, akiknek nagyon nem áll kézre a "fogás", ki mit szokott meg, kinek mi a kényelmes.

u dont have to listen anybody else but me

Block 52+

Hassel606
Tényleg!!

Engem idegesít, ha valaki a gyengébb kezével a tárfészket, rosszabb esetben a tárat fogja... Pláne ennél a fegyvernél, hisz van rajta elõl egy grip, vagy minek hívják "fogás"! =)

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Animefox
Najó akkor felejtõs téma, én tudtam rosszul.... hehehehe 😊

Punker
a VI-os hangtompítós sten hez volt 1 bõrdarab rendszeresítve 😊

Sten-t a háború alatt mikor csinálták nem volt ilyesmire lehetõség, utána meg már nem is kellett.

Animefox
Gondoltam erre énis, késõbb nem jött ki emiatt egy védõ burkolat?

Punker
Sten-t a legrosszabb körülmények között kalapálták össze, néha szó szerint! de az tuti a csövet nem fognád mert gyorsan égetné a kezed.

Animefox
Az igaz hogy a Sten Mark II.-nél ha tárnál fogod a fegyvert akkor megakadhat a sorozat??? Jobb azt csõnél fogni, a tárat meg csukló fölött? Van olyan fegyver aminek a tára problémás volt és sok elakadás annak a stabilitási hiánya okozta?

Adam II
A fegyver célgömbje.

Hassel606
Mi?

jah nem block 52...

a lengyeleknek milyen fajta f-16 van? block 60?

Sadist
A kezed?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Adam II
Eltört 😞

Mit keresel konkrétan?

[NST]Cifu
A gyengébb kézzel marokra fogja a tárfészket/tárat.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Molnibalage
Köszi a cuccot, de sajnos nem. 😞

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

degenerator

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Hassel606
Igen, bocsánatot kérek. Nem néztem végig...

Molnibalage
A lövedék átmérõjét megnövelõ részt távolítják el ilyenkor.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Adam II
Szerintem õ nem a torkolattûzre gondol hanem a 0:14-nél lévõ robbanásra.

Hassel606
Valahol a lõporgázoknak el kell hagynia a csövet. Az gáz lenne, ha a harctérbe kerülne így vissza. 😊 Minden meghajtótöltettel (lõpor, kordit,stb)rendelkezõ fegyvernél ilyen a hatás, csak a lassított felfételen ez hangsúlyosabb. (jól megfogalmaztam...)

miután elhagyta a csövet mi az a robbanás?

I.C.ram
Há' egy képzzel csipõbõl 😄
Azt a gránátvetõs változatot hogy a francba fogja az ember?

Hassel606
Az.<#smile>

Ebben találsz párat szerintem 😉

Punker
hát nem álom szép?

HK417

repvez
Ezeken az oldalakon keresgélhets több gépét is sajna az f117-röl csak 2 régi és egy felujitott változatu kép van.
http://uscockpits.com/
http://www.militaryfactory.com/cockpits/index.asp
Molnibalage
Skacok vannak valakinek itt jó minõségû F-117 kabinfotói?

meg amit még hallottam h az amcsi katonák adómentesen kapnak sok cuccot.
azért az se hátrány😊
[NST]Cifu
Kissé félszeg összehasonlítás egy 4 éve katona E5-ös rendfokozatú házas õrmester és egy sima utcai járõr között. Kiváncsiság képpen elkezdtem utánanézni, mi is egy átlag rendõrjárõr fizetése. Ezt találtam.

E szerint egy rendõr tizedes minimum fizetése 44,160$, egy õrmesteré 53,734$, és a legtöbb rendõrségkapitányságnál jár betegbiztosítás és egyébb juttatás is e mellé.

Viszonyításképpen egy építõipari fémipari munkás fizetése 2006-ban átlagban 43,160$, egy nehézgép kezelõé 37,240$, egy villanyszerelõé 43,950$. Nekem nem tûnik kiemelkedõnek a hadsereg fizetési csekkje...

Hát szép... =)

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

degenerator
degtyarev?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

úgylátom nem az alap ami sok hanem a bónuszokkal lehet keresni aki hülye nincs is megfizetve elv

"The Army pays up to $1000 per month to active duty Soldiers and offers a $6,000 per year bonus for qualified Army Reserve Soldiers who have been certified within the past 12 months to be proficient in a foreign language critical to the military and maintain their ability to read, speak and understand it."

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

A link szerint ezek a juttatások elérhetik az évi 40.000$-t, ami egy 6 éve szolgáló captain rangban levõ (ez magyarul százados lenne?) tiszt esetében kiadhat akár évi 100.000 dollárt is az alapbérrel együtt. Ez több, mint duplája egy kórházi orvos fizetésének (az alapbére is több). Azért nem olyan rossz az.
[NST]Cifu
Én úgy látom, hogy a fegyver csövén van a képen is a bipod, csak a csõ konkrétan ki van szedve, és a fegyver mellé van rakva...

[NST]Cifu
1200$/hó az 14.400$/év, ez még a juttatásokkal együtt is elég szerény amerikai viszonylatban.

Bucser
Az inkább valami ex-szovjet RPD változat szerintem.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hassel606
Hasonló, de én úgy tudom, hogy van "modernebb" változatban is. Talán az lesz az a bizonyos második fegyver a képen. 😊