Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
-Belsõ távvezérlésû géppuskaállvány a parancsnoknak, M2 géppuskával.
-Védõpajzsal felszerelt M240 géppuskaállvány a töltõkezelõnek (bár tényleg más a pajzs, mint a TUSK-nál).
-Rafael gyártmányú raktív páncélzat a kötényezésen.
-Telefon hátul
Ami új a TUSK-hoz képest:
-Fényszórók. Nem infrák, hanem látható fényûek. A cél az, hogy a célterületet fényárba lehessen borítani. Miért jó ez, nos, elõször is egyes milicistáknál éjjelátókat találtak, számukra ez elég fájdalmas lehet ha a szemükbe világítanamk. Viszont az éjjelátók nem túl használhatóak egy városban, amelyik fényárnyban úszik. Viszont a fényszórók jól jönnek, hogy a sötét sikátorokat, az épületek árnyékban lévõ oldalát azért bevilágítsák.
-Az ágyúcsõ tetejére szereltek egy géppuskatartót, hasonlót ahhoz, amit az izraeliek alkalmaznak, M2 géppuskával. A lényege az, hogy az irányzó is tudjon gyalgosok ellen nagy tûzerõt leadni - de nem az ágyúval. Van ugyan egy M240-es géppuskája, de az M2 egy klasszissal komolyabb amúgy. Alternatíva, hogy Mk19-es gránátvetõt szerelnek oda.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Amúgy a reaktívot meg a kis ablakos védelmet észrevettem, node ez a marketing irányváltás azért sokkal meglepõbb! 😊
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
nem tudom mi lehet a furcas a tankon
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
passzolom
Az amerikai hadsereg valószinüleg valamit csinálni fog az M4A1-essel a közeljövõben, lecseréli, vagy legalábbis frissíti a belsõ szerkezetét (átalakítják a jelenlegi közvetlen lõporgáz mûködtetésûrõl olyanra, ahol a lõporgáz csak egy dugattyút mozgat, hasonlóan az AK féle megoldáshoz).
Maga Mihail Szaakasvili elnök adta át pénteken az új fegyverek elsõ példányait egy katonai támaszponton a Tbiliszitõl 80 kilométerre fekvõ Goriban.
A következõ hetekben az egész hadseregben lecserélik a kalasnyikovokat M4-esekre.
Automata és félautomata üzemmódban egyaránt használható az amerikai hadseregben is széles körben használt M4-es."
szórják ki az M4-eseket? a végén mégis csak lecserélik? Cifu nem tudom mi most a helyzet a tenderrel?

Én egy ilyenre tippelnék így elsõ nekifutásra...
Ma volta a modern fegyverek sorozatban a H&K 416. Egyre jobban tetszik ez a mokány ékszer! 😊
Fõleg ez a verza!
(http://crave.cnet.com/8301-1_105-9852603-1.html?part=rss&tag=feed&subj=Crave)

A Google-ba Tow Tractor-ként keres rá (carrier, us navy, stb. kulcsszavakkal).
jobb helyen nem tudom megkérdezni, de hátha tud valaki segíteni! mi az angol neve azoknak a jármûveknek, amik az amcsi anyahajókon vannak? amikkel vontatják a gépeket, tûzoltó kocsik, meg ilyenek! több féle képpen beírtam már googlebe is, meg navy.mil (galériában is szétnéztem, de alig találok valamit! tow truck-ra végülis volt pár találat navy.mil-en. most vagy ennyire kevés info van róluk, vagy én írok be rossz szavakat! leginkább képeket keresnék! köszi
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)