Haditechnikai Topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
Bocsánat, tévedtem, 4 millió menekült.

Zsolo007
De te is beláthatod, hogy több millió irakinak azért nem akkora teher ez a megszálósdi. A "régi" rezsim szimpatizánsai csinálják csak ezt a fesztivált. Szerintem ezt a 2 mondatodat gondold át jobban, esetleg olvass egy kicsit utána a dolognak (és nem a nagy médioldalakra gondolok), vagy esetleg kérdezd meg a több mint 1 millió halottat (az invázió óta, civiliek), esetleg azt a majdnem két milliót akik a környezõ országokba menekültek az amerikai csapatok tisztogatásai elöl.

Punker
a nagyrészük egymást öli...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hassel606
Lehet, hogy régimódi vagyok, de igen. Ez a több száz méterrõl, sumákban lövöldözõs, ellenõrzõ pontot, és iskolabuszt, bevásárlóközpontot felrobbantgatós módi nekem nem jön be. 😊 De te is beláthatod, hogy több millió irakinak azért nem akkora teher ez a megszálósdi. A "régi" rezsim szimpatizánsai csinálják csak ezt a fesztivált.
Uff! 😊

I.C.ram
Jó azt te sem várhatod el, hogy szemtõl szemben szállnak majd szemben a megszállókkal 😄
Hassel606
Igen, nagyon sajnálom a rongyfejût. Mekkora megrázkódtatás lehet szegénynek, hogy a tetû, sumák lövésnek semmi eredménye sincs. Azon agyalok, hogy állom neki a lelki dokit. Hátha kiheveri...

I.C.ram
Kezdõdik a hidegháború megint. Mindegy ki nyer, mi szívunk.
I.C.ram
hát ja... asszem mennék is és öngyilkos lennék... mondjuk egy bombával megrakott autóval 😛
I.C.ram
Azért lehetnek Mexikóban is kemény környékek 😄. Azért durva, hogy szervezett bûnözésnek gyakorlatilag ugyanazok az eszközei vannak, mint a rendvédelmieknek.
degenerator
láttam egy videót, koreában vmi munkások lángszórót fabrikáltak, és azzal lõtték a rendõröket, nem volt egyszerû.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

[NST]Cifu
Épp ellenkezõleg. Sehol sincs egy angol, egy koreai vagy egy német rendõrségi színvonalhoz képest.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Scottt
Heh MTV székház...<#idiota>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Animefox
Magyarországon már csak a tömegoszlatás megy profi színten, sõt világszínvonalon.

Scottt
Azt a részt láttam.Megakadt a szemem a rohamdroidokon olyan ismerõsnek tüntek 😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

[NST]Cifu

[NST]Cifu

[NST]Cifu
A Colt Commando-kból készültek ilyen nagyon rövid csövû változatok.

Emberek, nézi most valaki a discoveryt? (A jövõ fegyverei c. sorozat, ami a teleshop militarizált változata). Most mutatnak egy tömegoszlató eszközt , és a "csõcselék" (a szinkronban szó szerint így fogalmaztak) példa alatt a 2006-os budapesti tüntetésekbõl vágtak be részleteket.
Megértük!
Büszkék lehetünk!

.... hogy lehet movit beszurni?

lol igen elbujtak 😊) Nem akarta ki rakni...
www.youtube.com/watch?v=301g0c6_WkA

Special forces movimnál: kommentek Szolnok vs Eger 😄
http://www.youtube.com/watch?v=m7HELcm1jBA

Fehér álcaruhában, hóviharban. <#nyes>

Asszem ezt már kitárgyaltuk, de megjegyezném, hogy végre egy olyan cikk ami igyekszik a tényekre szorítkozni és nem fantizál már überszupermegagigatankot néhány elejtett mondatból 😊

Zsolo007
LOL, egyik zsebbõl a másikba.

Hassel606
Mindig jó üzlet a háború. 😊

Punker
"Az amerikai hadsereg megközelítõleg nyolcezer darab páncélozott Humvee-t ad el az iraki védelmi erõknek.

Ebben az évben szállítanak le 4000 darabot, a maradékot pedig 2009 végére ígérte az Egyesült Államok. Az irakiak darabonként 30000 dollárt fizetnek a jármûvekért, és ha figyelembe vesszük, hogy összesen 8000 darabot vásároltak, akkor ez bizony nem kis kiadást fog jelenteni...

Kisebb elemzést végezve, a költségek 40 százalékát teszi ki a jármûvek ára, míg a fennmaradó összeg a karbantartási munkálatokat fedezi, melyeket fõként Irakban és Kuvaitban fognak elvégezni."

melyik verzió lehet?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hassel606
Most meg nyomatja a hadiflotta a hadgyakorlatot az Atlanti-óceánon.😊 Kezdenek a "testvérek" magukhoz térni. Az amcsik szokásos módón reagáltak.

degenerator

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Animefox
A jenki csak akkor születik újjá egy ilyen találat után, ha az iraqi felkelõ beállítja e a RESPAWN módot. 😊

Adam II
Még jó ,hogy nem YouTube így még a kísértés sem fog el ,hogy beleolvassak a kommentekbe csak ,hogy lássam ,hogy sír a sok pacifista ,hogy elkapták azt a bátor embert aki eltalálta a mocskos csecsemõgyilkos amerikait aki sajnos túlélte.

Hassel606
Hmm, ebbõl a szemszögbõl még nem is láttam.

No, megvan a hosszú változat is, németül.

2perc 27-tõl van errõl az esetrõl szó.

http://video.google.com/videoplay?docid=-5767488433103891352

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Persze látni kellene végig a felvételt...
Talán valahol kering még a Youtube-on a "Marines survived".
Abban lesbõl rálõnek egy tengerészgyalogosra, összeesik, aztán felkel és elbújik a Humvee mögé (kb. mint itt, csak szembõl kapta a lövést)
Na eddig volt az arab változat.
Csakhogy volt tovább is: Ekkor a sûrû "Allah akbar"-ozás közben bejött balról a látómezõbe két másik Humvee, elállták a teherautó útját (amelybõl lõttek), és elfogták a két "mesterlövészt".
Aztán a srác megmutatta a mellény páncéllemezén a lövedék helyét meg a mellkasán a foltot. (Azt hiszem a SpiegelTV egyik mûsorából tették fel)

Utánanéztem: a rövid változat más címen megnézhetõ.

http://www.youtube.com/watch?v=1saxwji3VHg

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Hassel606
Ez egy üres fehérség...
Vagy jó a téli álcájuk! <#nevetes1><#nevetes1>

Scottt
Szegény jenki😞Mázlija volt gondolom azután ujjá született 😊

Punker
nem látszik.

Rohamlövészek 😊

http://index.hu/tudomany/urkutatas/spsshp2/
SpaceShipTwo

Ez nem hadi cucc, de valamelyik repülõgépszakértõ megnézné ezt a kütyüt? Nekem mint hozzánem értõnek elég kiforratlannak tûnik ez a katamarán röpgép felépítés ...

Miért ne lehetne, hogy a kamufegyverekkel gyakoroltak egymáson a "jóarcok"?

ColdFire
hát <#idiota>
ha már vkit lelõnek, hajjonmámeg 😄
amúgy számos durva "mesterlövész" videó van, amit nem tudtam végig nézni, sajnálom a szerencsétleneket így videón keresztül...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

degenerator
lényegtelen, írtam valamit.

PrasCo
Fut a szerencsétlen amerikai - gondolom, arrafelé ennek is van propagandaértéke, ha más nem, kiröhögik.
Én sem értem igazán, hogy miért büszkék erre a tényre annyira, hogy videóval felrakják a netre <#nemtudom>

bardocz
milyen szar lehet már,valakit hátbalõsz,és meg csak meg se hal
PrasCo
Gondolom, a hangtompító amúgy is szépen ráfékezett a golyóra, a mellény már biztonsággal megfogta.
PrasCo
...és olcsóbb volt visszafordítani egy bazinagy hajót, mint helikopterrel rádobni pár szerelõt? <#wow2>
ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

bardocz
milyen lehet már:jónapot,maga kovács pista,a hûtõszerelõ?-bezony ám én vagyok miben segíthetek?
-hát egy anyahajón elromlott egy hûtõ,és meg kéne javítani
-és hol a ahajó
-hát a tengeren
pistabácsi szívbajt kap
Scottt
Harmadik világháborúra készültek?😊