Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Uff! 😊
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Megértük!
Büszkék lehetünk!
www.youtube.com/watch?v=301g0c6_WkA
Special forces movimnál: kommentek Szolnok vs Eger 😄
http://www.youtube.com/watch?v=m7HELcm1jBA
Ebben az évben szállítanak le 4000 darabot, a maradékot pedig 2009 végére ígérte az Egyesült Államok. Az irakiak darabonként 30000 dollárt fizetnek a jármûvekért, és ha figyelembe vesszük, hogy összesen 8000 darabot vásároltak, akkor ez bizony nem kis kiadást fog jelenteni...
Kisebb elemzést végezve, a költségek 40 százalékát teszi ki a jármûvek ára, míg a fennmaradó összeg a karbantartási munkálatokat fedezi, melyeket fõként Irakban és Kuvaitban fognak elvégezni."
melyik verzió lehet?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
2perc 27-tõl van errõl az esetrõl szó.
http://video.google.com/videoplay?docid=-5767488433103891352
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Talán valahol kering még a Youtube-on a "Marines survived".
Abban lesbõl rálõnek egy tengerészgyalogosra, összeesik, aztán felkel és elbújik a Humvee mögé (kb. mint itt, csak szembõl kapta a lövést)
Na eddig volt az arab változat.
Csakhogy volt tovább is: Ekkor a sûrû "Allah akbar"-ozás közben bejött balról a látómezõbe két másik Humvee, elállták a teherautó útját (amelybõl lõttek), és elfogták a két "mesterlövészt".
Aztán a srác megmutatta a mellény páncéllemezén a lövedék helyét meg a mellkasán a foltot. (Azt hiszem a SpiegelTV egyik mûsorából tették fel)
Utánanéztem: a rövid változat más címen megnézhetõ.
http://www.youtube.com/watch?v=1saxwji3VHg
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
SpaceShipTwo
Ez nem hadi cucc, de valamelyik repülõgépszakértõ megnézné ezt a kütyüt? Nekem mint hozzánem értõnek elég kiforratlannak tûnik ez a katamarán röpgép felépítés ...
ha már vkit lelõnek, hajjonmámeg 😄
amúgy számos durva "mesterlövész" videó van, amit nem tudtam végig nézni, sajnálom a szerencsétleneket így videón keresztül...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
-hát egy anyahajón elromlott egy hûtõ,és meg kéne javítani
-és hol a ahajó
-hát a tengeren
pistabácsi szívbajt kap