Haditechnikai Topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valami szövegértelmezési problémád lesz... Én azt írtam le, hogy a seregben mennyi idõ alatt hajtottam végre, milyen körülmények között. Mivel sem a körülmények, sem a fegyver, sem az (akkori) életkorom, sem a gyakorlottság (lehet, hogy évek óta csinálja) nem egyezik meg, így a dolog nem összehasonlítható.
Te mennyi idõ alatt szedted szét és raktad össze?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

degenerator
repülõ tankokról?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Molnibalage
Volt már rá példa.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

nem fogod

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

degenerator
csak egyszer érjem meg, hogy harckocsikról kérdezz..😊

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Molnibalage
A Su-30/33/35 gépeken a zavarótöltetek mennyisége változott vajon? Errõl mit lehet tudni? Vagy maradt a 3x32?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

degenerator
pl zichermann (indexre is linkeltem)

bardocz
nem normális,de ki hasonlítja hozzá?
Bucser
A Kérdés az, hogy SZERINTED normális a SAJÁT TELJESÍTMÉNYEDET az övéhez hasonlítgatni?? (azaz 1-2 év szerintem tök mindegy)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

degenerator
az afrikaiban nem lennék biztos, ismerve a munkaerkölcsüket...

A kislány kapásból 12-13 éves. Egy ilyen idõs gyerek meg, ha sokat gyakorolja, felnõtt szinten képes végrehajtani egy ilyen mûveletet.
Szerintem bármelyik palesztin kissrác, vagy afrikai gyerekkatona megcsinálja ugyanennyi idõ alatt. Ha nem M4-gyel, akkor AK-val.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

degenerator
jönne ken harckocsival

Gundark
De milyen élet lenne a barbiházban mikor összebalhéznánk a rózsaszinû pónicskával, és aknavetõvel lõné az istállót 😊 Mire a pónik lovassági rohamot vezényelnének 😊

bardocz
én még kicsi voltam és nem tudtam megjavítani😊
Szerintem ugyan nem jó, hogy barbiznak, de inkább barbizzanak mint hogy ezt csinálják.

Molnibalage
Mi erõsebb feke gumit raktunk bele. A kisebb kölkök el sem bírták szakítani. 😊

degenerator
lányoknak rózsaszín fõzõbarbi, fiúknak meg harcibarbi...valahogy így állt a 70es években a kampány célja.

bardocz
nem tudom,de nekem mindegyikbe elszagadt a gumi,és szétestek😞 (meg ötödikrõl etõernyõzés kukászacskóval sem tett jót nekik)
Punker
na most annyira nem vagyok képben rég volt, de a GIJOE figurák nem ugyanattól a cégtõl jöttek? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
szerintem elkezdenének terepmintás barbikat gyrtani,lenne amit ak-val,lenne amit m4-el árulnának😊
Punker
kérdezd meg a barbie gyártó cég szóvivõjét 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
miért,az jobb lenne ha barbzna?akkor már csináljon valami értelmeset😊
bardocz
szerintem iskolában apuka könyen intéz neki ötöst😄

nem semmi hogy megtanulta akiscsaj😉
Bucser
Igazából a kiszólásom arra vonatkozott, hogy felnõtt férfiak a saját összeszerlési teljesítményüket hasonlítgatják egy 8-10 éves forma KISLÁNYÉVAL!

Ha nem érzed a kommentben az iróniát akkor inkább hagyjuk😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadist
Nem sokat számít. Ha az apja egy motor szét és összeszerelését tanította volna meg neki, azt is megcsinálná. Viszont lehet, hogy gõze sincs róla, hogy az adott dolog hogy mûködik, és ha rákérdeznél hogy az a valami, amit most éppen kiszedett, az micsoda, csak bután nézne.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Na, az õ apukájának sincs fogalma a gyereknevelésrõl!

Punker
én is inkább fegyvert mint barbit adnék neki 😊

Bucser
OK. De itt egy 8-10 év forma KISLÁNYról van szó...

Sadist
Kb. jah. Youtubon rákeresel AK field stripre, kidob egy videót ahol a srác fél perc alatt kapja szét, és rakja össze.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Molnibalage
A 3M80 Moskit (SS-N-22 Sunburn) az csak a Su-33-ra rakható vagy a 30-ra is rámehet? Ha Su-33-as ha ezt viszi, képes felszállni hordozóról? Milyen korlátozásokkal? Mennyi légiharfegyverzet és üzemanyag maradhat a gépben kb.?

A seregben a járõrbajnokságon ötven-egynéhány mp alatt szedtem szét és raktam össze az AMD úgy, hogy elõtte 5km-t futottam emelkedõn... (szinte semmit sem láttam a szemembe csorgó izzadtságtól)

degenerator
na és puceva/szétszedés nélkül melyik üzemel tovább?😊))

Fenrir
Nem sokkal gyorsabb azt sem összerakni, bár szétszedni feleennyi idõ alatt lehetne mint ezt.

A halál csupán a kezdet...

degenerator

degenerator
jól megválaszoltad a kérdésed😊

Molnibalage
Najó, most légettem magam. Ez modernizált F-4. A trükkös az benne, hogy a tükrözõdés miatt a bal-jobb irány megcserélõdik. (A képemmel eljátszottam ezt.

Molnibalage
Vagy Görög A-7?

Molnibalage
Ez T-38 lenne?

Punker
a fickó nem érdemli meg, kína bazze túl sok az ember a ló többet ér.

degenerator
a fickóra már nem jutott...

bardocz
ha azt s úgy csinálják mint airsoftot akkor jó volt veletek😄
Molnibalage
Nem. Kínai atombomba teszt elõtt.

Punker
I. vh-s kép?

degenerator

lovakra gázálarc?

Pontosabban: "Az angolok szartra páltak."

[NST]Cifu
Valószinüleg nem érte meg nekik. A Szu-24 és Szu-25-ösöket megtartották, jobban használhatóak.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Köszönöm.
azt lehet tudni mi volt a Su-22 elleni legnagyobb kifogás?40 gép nem kevés.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Pluskast
Erre csak megboldogúlt Gózon Gyula színészünk beszolását tudom mondani aki az egyik rádiójáték elõadás során azt mondta az Angolok partraszálltak szöveg helyett, hogy: Az Angolok partra szartak😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

[NST]Cifu
24 Mirage F1 (10-12db rendszerben)
4 Szu-20 (kivonva)
40 Szu-22 (kivonva)
24 Szu-24MK (egy részük rendszerben)
7 Szu-25K/UBK (rendszerben)
9 MiG-23 (kivonva)
7 MiG-25 (kivonva)
4 MiG-29 (rendszerben)
15 IL-76 teherszállító (rendszerben)
1 v. 2 IL-76 AEW/AWACS (rendszerben)
Ismeretlen számú Mi-24D (valószinüleg kivonva)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!