Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Hallottam hogy egy falu támadása közben nemtom hány amcsi katona halt meg, pedig az ellenség Nosin Nagattal volt felfegyverezve. 1-2nek volt csak ppsh... lol
ha ilyen a hozzáállása a fiataloknak.....
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
De egyébként valóban nem olyan egyszerû még ideális könnyû páncélzatot készíteni.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

az egyéni páncélok is menjenek arról.....
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
meg egyébként is fölöslegesen drágák az amcsi cuccok, és nem feltétlen sokkal jobbak.
A t-90 egyébként ár értékék arányba nem rossz. Mondjuk reaktív páncélzat nélkül lóturó.
m16-ost homokba dugod, mellényedet ráteszed és izzadva ásod a lyukad.. szaros kézi ásóval vacakolsz... úgy mint 60 éve vagy elõtte.. Semmi se változik... fegyvered se nagyon jobb... aztán csak annyit látsz hogy a pilóták elhúznak fölötted és ha lent összefutsz velük akkor csak szemedbe köpnek és lenéznek...
Egy hadsereg mindig fejlõdik, a gyalogság sose fog...
Meg lol az is hogy a civíl szférában megtalálok olyan külyüket, amiket ha a zsebembe teszek akkor máris felfegyverzettebb vagyok technikailag mint egy US Marine... és akkor ezek meg itt el kezdenek nekem fikciózni...
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Ezek a "felpáncélzott" katonák pl. a HMMWV-k géppuskásai vagy másképp helyhez kötöttek mint õrtoronyban?
Milyen gránátot használnak ellenük,HEAT;thermobaric vagy más?
De a legfõbb gáz pedig az hogy a második világháború után nagyon trendi lett kinyalni a pilóták seggét!!!!! Ez az igazság. Fél évszázada csak azzal vannak elfoglalva a mai napig.
Gyalogság vagy az egyébb földi alakulat mit kapott 60 év alatt? Kérdem én?? Szar mechanikus fegyverek, kevlar mellény se jár minden katonának és az még nem is testpáncél. Szar sisak, szar ruha, izzadnak, nem látnak semmit, nem tudnak egymással kommunikálni normálisan és kellõen, oda nyomnak nekik papír térképet amivel max a seggüket törlik ki és még cserébe a kordináta megadásakor a pilóták nekik szórnak ólmot. azok meg akik jól végezték a dolgukat hazarepülnek és beülnek egy fotelbe kakaóval mint akik jól végezték a dolgukat...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Akció van a teszkóban? Én utoljára még 2.2 milliárd $-ról hallottam.
Amirõl te beszélsz, az koncepció. Olyan, mint a Miki egér. Nem valódi.
De a keresztes lovagos sztori is szép legenda.
"Jajj szörnyû páncélos lovag aki ha egyszer leesik a lóról, soha nem kell fel mert olyan nehéz..." Viccesen kuncogva nézem mindig újra azt a felvételt mikor egy faszi cigánykereket vet és szartót dob egy olyan páncélban amibõl "alig lát ki" 😉
Ez nem sisak, hanem csak egy szem elé lecsapható kijelzõ, a Land Warrior csomag része. GPS alapúan követi a katonákat, és a baráti egységeket kékkel jelöli a térképen. A katonák legnagyobb baja per pillanat az LW-vel a tömege. Nem hiányzik az a cirka 6-7kg plusz, mert ehhez képest túl kevés extra segítséget nyújt...
A sisak érzékelte hogy más típusu fegyverrel lõnek hol és mikor és hányan. Melyik irányból és merre felé érdemes menni. A gép automatikusan felvet tippeket és stratégiát kidolgoz...
Ilyen nem létezik.
Amit leírtál, az mindenestre Sci-Fi, nem realitás. Talán pár évtized múlva...
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
a páncélzatra annyit, hogy gondolom jó drága lenne az összes katonát felszerelni vele, esetleg lehetne egy kicsi elit-nehézgyalogság...
bár belegondolva, az 1200as években milyen rohadt drága volt egy ló, vagy egy páncél, késöbb pedig hogy elterjedt.
Ezt elfogadom tényként, de amúgy láttam tesztelni valahol, de nem tudom már hogy hol mert amnéziás vagyok, de most nem ez a lényeg, hanem hogy egy olyan intelligens sisak volt mindenkin hogy benne kijelzõn látták hogy ki-ki merre van és merre jár. A sisak érzékelte hogy más típusu fegyverrel lõnek hol és mikor és hányan. Melyik irányból és merre felé érdemes menni. A gép automatikusan felvet tippeket és stratégiát kidolgoz... elemzi a többi katona pozícióját és gyors fedélzeti számítógépes file-cseréléssel azonnal mindenki tudja 2km-es sávban hogy mi a terv. Pupilla figyelõ irányzék össze van kötve a fegyverrel és ahová nézel oda optikázik a fegyver. A páncél össze van kötve a testtel és nyomon lehet követni mindenki pulzusát és egészségi állapotát, még azt is mutatja hogy a másik mit lát és mit figyelt ki, mire lett figyelmes, ill. számítógép kijelzi egyenként mindenki testmozdulatait is. Egyik fekszik, másik éppen áll, ill. fut, vagy éppen pisál vagy szarik 😄 Könnyû ultra erõs páncél újgenerációja már ki van fejlesztve, könnyû vágható, szabható, elosztható nadrágba is és nyakba is. Könnyen lehet benne mozdulni, mint akármelyik sima göncben, sisak is ultra pihe könnyû, de mégis parancsnoki fedélzet van mindenkinél. Emellett hõlátó és egyéb infra optika is van, szal minden komoly berendezés, GPS és elõre letapogatott terepminta, nem pedig egy túrista csalogató Grenadai térkép amit a sziget megszállásakor osztogattak a Rangereknek... Pár darab igazi katonát kell Iraqban hagyni mint anno a kereszteslovagoknál csináltak. Mikor egy utcán vigig sétált egy kereszteslovag, volt rá példa hogy körülötte vagy 100 vállig felfegyverzet arab nem mert ráugrani. Nem tudom már hogy hívták de volt egy keresztes ürge aki nagyon tudott ott rendet okozni. Sokszor miatta felhagytak pár vár ostromával. Pedig akkor voltak több ezren. 1 faszi miatt fordultak vissza!!!! Világ legdúrvább fegyvereivel voltak ellátva by Pápa... Palesztínában akkor haltak ki végleg az oroszlánok mer ezeknek a genyóknak a hétvégi lazítása abból állt hogy oroszlánokon gyakorolták a fonákot 😄 Azok a keresztesek neki ugrottak a vérszomjas fenevadoknak minden nélkül egy karddal... nem szaroztak. Ezt a bizonyos ürgét úgy tudom aztán kinyírták két város között... Vagy 200 ember hullája volt körülötte gyûrüben. Középen volt az õ holteste, de egy karc se volt rajta. Ruha érintetlen, az ipse végkifáradásba halt bele, még trófeának a fejét se tudták lecsapni, a sisak nem jött le róla... Valahogy több száz évvel késõbb én is ezt várnám el az amcsiktól... plusz szabadkéz hogy az a pár bizonyos ember azt csináljon amit akar. Saddamnak is voltak ilyen ürgéi akik ha megjelentek egy faluban vagy városban, bárkit lerendezhettek. Csak páran voltak de az ország félt tõlük. Pisztollyal tudtak bánni. Ezért nem félnek az amcsik m16-osától és jobban félnek ha pisztolyt látnak, ez már idegi alapú beidegzõdés, így kell ám <😉
cikk rola
A video alapján pilotahibára gyanakodom, tul nagy állásszöggel probált felszálni és átejtette a gépet.