Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A célok nagyon mások.
Küzdõsportban az a cél, h felülmúld az ellenfelet, valamely értékrendszer szerint. Harcban pedig h túlélj, bármi áron. Illetve semlegesítsd az ellenfelet.
Gracie Barra
konkrétan nem lõnek rájuk. csak ott álldigállnak.
videó.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
PEACE!
UI: szoktam venni a fáradtságot, és gondolkodom.😊
Kedvencem mikor a focistákat a modern idõk gladiátorainak szokták nevezni a reklámokban. Azok is, csak nem olyan megközelítésben, mint a focirajongó gondolja. Hanem a "kenyeret és cirkuszt a(z ostoba) népnek" vonatkozásban.
Ezt ugye te sem gondolod komolyan? Szerinted mennyire életszerû ez?
De azért a háború és a sport nem ugyanaz. De azért sokban nem is különbözik😊
Én mind2õt megtanítanám.
Gracie Barra
De helybõl élbõl ha valami rosszat hallanak róluk az tuti úgy volt 1000% mert velejéig gonoszak, ha pedig valami jót tesznek akkor az tuti, hogy "felvan fújva a zsidóbérenc média által és el van ferdítve az egész."
Ahelyett hogy vennék a fáradtságot a gondolkodásra....
Szerinted mia francot tudtak mondani a civileknek, hogy azt orvlövésztûzben körbeállták a kocsit??? lelõlek ha nem állsz ide?? hát azt megteszi az orvlövész...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"zsidócska: -Szerbvusz palesztin/izraeli civil! Új vagyok itt és segítségre lenne szükségem. Egy orvlövész lõ ránk és mi lusták vagyunk innen az árnyékból elállni a kocsival, körbeállnál minket plíz? Köszi!
civil: -Aha, szólj hogy mkeddig kell. Hívjam a haverokat is ide?"
Vagy szerinted ez hogy történhetett? Még ha videó is lesz akkor is azon mi fogunk látni? Egy kocsi, zöld ruhások, körbe civilek. És ez mit jelent? Semmit. A Pallywood sorozat tökéletesen bemutatja hogy még az ilyen videókból is mennyit szabad elhinni.
Na ezt látni szeretném, mert ek kamunak tûnik. Az IDF áruld már el, hogyan venne rá izraeli állapolgárt, hogy körbeálljanak egy autót.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
egyébként meg itt lehet megtalálni azt a békefenntartós írást
bucser: láttam egy olyan videót a liveleaken, amikor a zsidócskák civilekkel állították körbe a kocsijukat, miközben egy orvlövész lövöldözött. arról mi a véleményed?
Nimrod45:
Csak átvették az MTI anyagát, szóval az MTI sara, hogy az F-5 szerintük bombázógép.
Amúgy az USAF kiképzõszázadánál (a "Top Gun") repülõ F-5-ös volt az áldozat. Valószínûleg dogfight gyakorlat ment, és a két gép összeakadt...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Hogy reflexbõl tökönrúgd, kiszúrd a szemét kitépd a gigáját, vagy ha épp azt kell, gondolkodás nélkül fuss.
Minden csak nem bemutató, és nem látvány.
Sok küzdõsportot megnéztem már, h melyik a leghatékonyabb, és ha az életedrõl van szó, akkor mindenképp krav maga.
Sajna pont ez a hátránya is, h mai körülmények között nem igazán alkalmazható, tényleg csak a seregben. Ugyanis az utcán el kell számolni a holtesttel, vagy nyomorékkal akit magad után hagysz😊
De a harcmezõn csak az számít, h életben maradj, az ellenfelet pedig semlegesítsd, és erre a legalkalmasabb.
Gracie Barra
Inkább vadász bombázó, vagy korlátozott föld levegõ képességû gép...
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Anime Fox: Õszintén szvsz beteg vagy.Már csak azért is me a románoknak szurkolsz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Elég érdekes volt azaz kb általában az izraeli katonáknak semmi köze hozzá hanem tõlük 200 méterre elkezd a tömeg õrjöngeni, jön a mentõautó elvisznek egy állítólag sérült embert aztán 10 perc múlva egy másik vágásnál már a korábban elvitt emberke cipeli a másik társát ugyanahhoz a mentõhöz😊
Szal érdekes😊
Meg is van
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ugyan nem vagyok vmi járatos, de szerintem sorkatonáknak nem krav magat tanítanak, hanem pár alapfogást azt jolvan.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nézegettem õket, nem sok közöm van harcmûvészethez, ránézésre azonban úgy tûnik nem nagyon van technikája. Egy-két alapfogás van úgy tûnik, inkább arra mentalitásra gyúrnak rá, hogy verd agyon a másikat, amivel tudod, és üsd ahol éred amíg ki nem fekszik. Ez persze nem baj, sõt, hadseregnek pont ez kell, hogy ne legyenek gátlások, ne add föl stb.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer