Haditechnikai Topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Animefox
Animefox
Az orvlövész mindent lát 😄 Persze hogy nem lõ a saját népére... Mellesleg mindig a legjobb pillanatra vár...

Hát elõszöris küzdõsportról beszéltem, azért sok a hasonlóság. Az alapokban.
A célok nagyon mások.
Küzdõsportban az a cél, h felülmúld az ellenfelet, valamely értékrendszer szerint. Harcban pedig h túlélj, bármi áron. Illetve semlegesítsd az ellenfelet.

Gracie Barra

degenerator
régen néztem a videót, úgy tûnik, rosszul emlékeztem.

konkrétan nem lõnek rájuk. csak ott álldigállnak.

videó.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
az orvlövész valószínûleg arab volt ugyanúgy, szóval csak nem lövi le a sajátjait, ebben bízhattak azok is, akik körbeállták. de tudod mit, elõkerítem azt a videót.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
ok, konkrétan ott állt a kocsi, körülötte arabok, és lövések hallatszottak, majd apróbb porfelhõ a kocsi körül, ahol a golyó becsapódott.

degenerator
ki beszélt izraelirõl?

Hassel606
Rossz vitapartnert választottál, én rokonszenvezem velük...😊 Vagy lehet, hogy én értelmezem rosszul a hozzászólásod. Az "élelmes" jelzõt pozitívumként gondoltam.😊Nagyon sokat "tanulmányoztam" a történelmüket, szokásaikat.

PEACE!

UI: szoktam venni a fáradtságot, és gondolkodom.😊

Jót szoktam nevetni ezeken 'a háború és a sport nem sokban különbözik' típusú marhaságokon.

Kedvencem mikor a focistákat a modern idõk gladiátorainak szokták nevezni a reklámokban. Azok is, csak nem olyan megközelítésben, mint a focirajongó gondolja. Hanem a "kenyeret és cirkuszt a(z ostoba) népnek" vonatkozásban.

"láttam egy olyan videót a liveleaken, amikor a zsidócskák civilekkel állították körbe a kocsijukat, miközben egy orvlövész lövöldözött. arról mi a véleményed?"

Ezt ugye te sem gondolod komolyan? Szerinted mennyire életszerû ez?

Sztem az küzdõsportban a legjobb stílus (ha a cross-traininget nem nézzük), Fedor bizonyíthatja😛
De azért a háború és a sport nem ugyanaz. De azért sokban nem is különbözik😊
Én mind2õt megtanítanám.

Gracie Barra

Bucser
Érdekes hogy egyes emberek az izraeliekkel szemben itthon európában ugyanolyan ellenszenvel viseltetnek mint az amik az arabok ellen.

De helybõl élbõl ha valami rosszat hallanak róluk az tuti úgy volt 1000% mert velejéig gonoszak, ha pedig valami jót tesznek akkor az tuti, hogy "felvan fújva a zsidóbérenc média által és el van ferdítve az egész."

Ahelyett hogy vennék a fáradtságot a gondolkodásra....

Szerinted mia francot tudtak mondani a civileknek, hogy azt orvlövésztûzben körbeállták a kocsit??? lelõlek ha nem állsz ide?? hát azt megteszi az orvlövész...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hassel606
Nmmm, nem hiába, élelmes ez a népcsoport.😊 Gondolom a civilek palesztinok voltak.

Az eset hangfelvétele:

"zsidócska: -Szerbvusz palesztin/izraeli civil! Új vagyok itt és segítségre lenne szükségem. Egy orvlövész lõ ránk és mi lusták vagyunk innen az árnyékból elállni a kocsival, körbeállnál minket plíz? Köszi!
civil: -Aha, szólj hogy mkeddig kell. Hívjam a haverokat is ide?"

Vagy szerinted ez hogy történhetett? Még ha videó is lesz akkor is azon mi fogunk látni? Egy kocsi, zöld ruhások, körbe civilek. És ez mit jelent? Semmit. A Pallywood sorozat tökéletesen bemutatja hogy még az ilyen videókból is mennyit szabad elhinni.

bardocz
Azt,hogy a civilek voltaka hülyék.
Molnibalage
" zsidócskák civilekkel állították körbe a kocsijukat,"

Na ezt látni szeretném, mert ek kamunak tûnik. Az IDF áruld már el, hogyan venne rá izraeli állapolgárt, hogy körbeálljanak egy autót.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

degenerator
szerintem akkor is a szambo a leghatásosabb.
egyébként meg itt lehet megtalálni azt a békefenntartós írást

bucser: láttam egy olyan videót a liveleaken, amikor a zsidócskák civilekkel állították körbe a kocsijukat, miközben egy orvlövész lövöldözött. arról mi a véleményed?

[NST]Cifu
Élbõl mielõtt elfajul: nemzetiségi vitát privátban vagy másik topicban. Pont.

Nimrod45:

Csak átvették az MTI anyagát, szóval az MTI sara, hogy az F-5 szerintük bombázógép.

Amúgy az USAF kiképzõszázadánál (a "Top Gun") repülõ F-5-ös volt az áldozat. Valószínûleg dogfight gyakorlat ment, és a két gép összeakadt...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Te kevered valamivel a krav magát. Ez a "stílus" pont arról szól, h beléd neveljék, ösztönössé tegyék a legalapvetõbb, leghatékonyabb reakciókat.
Hogy reflexbõl tökönrúgd, kiszúrd a szemét kitépd a gigáját, vagy ha épp azt kell, gondolkodás nélkül fuss.
Minden csak nem bemutató, és nem látvány.

Sok küzdõsportot megnéztem már, h melyik a leghatékonyabb, és ha az életedrõl van szó, akkor mindenképp krav maga.
Sajna pont ez a hátránya is, h mai körülmények között nem igazán alkalmazható, tényleg csak a seregben. Ugyanis az utcán el kell számolni a holtesttel, vagy nyomorékkal akit magad után hagysz😊
De a harcmezõn csak az számít, h életben maradj, az ellenfelet pedig semlegesítsd, és erre a legalkalmasabb.

Gracie Barra

Scottt
F-5 típusú bombázó<#wow1>
Inkább vadász bombázó, vagy korlátozott föld levegõ képességû gép...

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Így román vagy úgy román

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Ez nem jött be, inkább itt van tisztán a link: http://index.hu/politika/bulvar/vad2493/
Na /vad2493/]itt[/url] is van hozzáértés bõven...[url=http://index.hu/politika/bulvar
Animefox
És arra mit felelsz hogy román vagyok?

Scottt
Engem megdobhattok a béke fenntartós linkkel.
Anime Fox: Õszintén szvsz beteg vagy.Már csak azért is me a románoknak szurkolsz.

Punker
kint volt a blog jóideig......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Molnibalage
Fater hozott haza egy érdekes anyagot. Egy ukrán békefenntartó beszámolója még 2004-bõl. Ha érdekel valakit akkor majd bescannelem és feltöltöm valahova.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

TVelvet
Te aztan biztos tudod...
Animefox
Na ja, ez se ritka eset...

Animefox
Azt nehezen, a palesztin kis kölyköknél senki se dobja jobban a követ... Akár az olimpiára is mehetnének ilyen teljesítménnyel. bardocz pisztoly verziója se a legjobb, lásd a youtube videók alapján. Már rég meg van a megoldás... rohan a kis ötéves beidegzõdve a katona felé, az meg páff lerúgja a fejét... Vagy a rinyáló terhes asszonyt hason rugni... Na errõl szól a krav maga! <#taps>

Bucser
btw nemrég volt egy mûsor a palesztin felkelõk vs izraeli katonák témakörben. Azaz hogyan készülnek a zavargásokról a videók.

Elég érdekes volt azaz kb általában az izraeli katonáknak semmi köze hozzá hanem tõlük 200 méterre elkezd a tömeg õrjöngeni, jön a mentõautó elvisznek egy állítólag sérült embert aztán 10 perc múlva egy másik vágásnál már a korábban elvitt emberke cipeli a másik társát ugyanahhoz a mentõhöz😊

Szal érdekes😊

Meg is van

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ez asszimetrikus hadviselés, nem jó. Inkább visszadobni a követ bele a fejibe.<#vigyor1>

bardocz
"Minek verekedjek,amikor van nálam pisztoly?"
degenerator
azokat a terepjáró elé szokás állítani tûzharcban, még ennyit se tudsz😊

Animefox
Az arra jó hogy palesztin gyerekeket rugdossál...<#boxer>

Scottt
Én harcmûvelek.Mindjárt belenézek a videókba aztán levonom a konzekvenciát.

nem feltélten a és csak a kravmagára gondoltam, igazábol kravmagánál ez a mindenféle military vonatkozás jórésze csak marketing szvsz 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

degenerator
én viszont magáról a harcmûvészetrõl beszélek.

TVelvet
ez nem egészen ígyvan. 😊 Ez elsõ sorban önvédelmi célokat szolgál, az edézéseken különféle szituáciokat csinálnak, és arra tanítanak, hogy hogyan kezeld azokat a váratlan helyzeteket.

ugyan nem vagyok vmi járatos, de szerintem sorkatonáknak nem krav magat tanítanak, hanem pár alapfogást azt jolvan.
Egyetértek, átlag sorkatona úgysem lesz soha sokdanos mester... ha 5 hasznos fogás van, amit megtanítanak neki és alkalmazni is tudja amikor kell, az már bõven jó.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

degenerator
épp az a baj a krav magával, hogy bemutatókra jó, de nem túl hatékony.

a hadseregeknek nem oylan "harcmüvészet" kell, aminek az a lényege hogy jol mutasson a mozifilmekben... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Krav Magás videók Discoveryn.

Nézegettem õket, nem sok közöm van harcmûvészethez, ránézésre azonban úgy tûnik nem nagyon van technikája. Egy-két alapfogás van úgy tûnik, inkább arra mentalitásra gyúrnak rá, hogy verd agyon a másikat, amivel tudod, és üsd ahol éred amíg ki nem fekszik. Ez persze nem baj, sõt, hadseregnek pont ez kell, hogy ne legyenek gátlások, ne add föl stb.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Hassel606
Na, ezt nem tudtam. Kösz az infót! 😊

degenerator
tényleg, novo...elnéztem😊

Vojszka Szpecialnovo Naznacsenyija
degenerator
szpecialnogo naznacsenyija. kb

[NST]Cifu
A Spetnaz a különleges erõk neve oroszban. Nem kifejezetten EGY bizonyos különleges erõé.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Kis orszag, nagy orszag. Majdnem ugyanaz a ketto. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Hassel606
De a pajzs a karjukon specnaz...akkor itt is van, vagy mi? <#fejvakaras>