Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
OFF
Nem baj jövõre lezárják a Margit-hidat is és akkor már nem fog a Szabadsághíd egyedûl árválkodni hídlezárás tekinetében. Garantálta a közlekedési káosz.
ON
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Lehet kötni az ebet a karóhoz, csak értelme nincs..
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
"Mi, a közepesen fejlett ipari ország mennyi ideje húzzuk az egyébként létszükséglet 4-es metrót?"
A 4-es metró jelen formájában minden csak létszükséglet...
ON
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A nyugati színvonal ott kezdõdik, hogy a lõszer el van szeparálva a küzdõtértõl. A T-64 óta az szovjet/orosz harckocsiknál a küzdõtér alján van elhelyezve a lõszer az automata töltõberendezésben. Ez így volt a T-72, T-80, T-90 szériánál is. Az ukránok a T-84-120 esetén a teljes tornyot áttervezték, és nyugati mintára a lõszerkészlet (az automata töltõvel együtt) a torony megnyújtott végébe került. Ez bizonyos szintig hátrány, mert megnõ az oldalfelülete a jármûnek, nagyobb célpont lesz, és magasabbra kerül a súlypont. Viszont egy lõszerrobbanásnál a robbanás ereje a meggyengített tetõn keresztül a szabadba távozik, és nem csinál odakozmált paradicsompürét a személyzetbõl.
A T-72-nél alkalmazott automata töltõ vázlatos ábrája
Video a mûködésérõl.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A 95 mintájú bullpup elrendezésû gépkarabélyuk pl. önálló fejlesztés, a hozzávaló lõszer is, és modern benyomást kelt.
Õszintén szólva nem lennék meglepõdve ha még jobb is lenne mint a kalap kaki M-16 vagy L-85 széria.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Majd csak kiderul egyszer valos harci alkalmazasban mit is tud..
Sztm azert osszevetni mas MBT-kkel(ezek kozott azert sok ilyesmi van:M1,Leopard,Challenger,Leclerc,stb)batorsag kerdese....
Seven-Four-Seven--Heavy
Nem azert mert erre a technologiai szinvonaluknal fogva keptelenek,hanem egyszeruen politikai egyseg nincs a kerdesben mert nem akarnak horribilis osszegeket kolteni valamire aminek a hozadekaban nem tudnak megegyezni..!(erted!!!!!????politikai okai vannak nem technologiai..aki mast gondol--pl. hogy annyira elmaradottak technologiailag h nem KEPESEK--annak elment az esze..mar megbocsass!)
Tehat Kedves Cifu mit is ertesz azon a szon h kepesseg...?Ha alapveto szavak jelentesen sem tudunk dulore jutni...?
Nem beszelve h nem csinalnak belole akkora preztizs kerdest mint a kinaiak,igy kompenzalva a tenyleges elmaradasukat..(foleg a videki regioket ahol kozepkori foldmuvelo szinten el a lakossag 60-70%-a...!)De latszat beruhazasokra semmi se draga...!
Ha azt mondod kina,ne az orszag 1/5 reszet kitevo relative fejlett regiobol indulj ki...!!!
Probald mar az egeszet tekinteni..!Vagy menj el kinaba(ne csak pekingbe vagy sanghaiba!)vagy nezz utana elfogulatlanul....
Vegulis a dialektikus materializmust valljak amely szerint a menyiseg(ha el er egy bizonyos szintet)ohatatlanul a minoseg kiszelektalodasahoz vezet(vagyis megjelenik a minoseg automatikusan,ez meg igaz is lehet)... 😊
Seven-Four-Seven--Heavy
Gyakorlatilag összevethetõ bármelyik modern nyugati MBT-vel..
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
vegulis a dialektikus materializmust valljak amely szerint a menyiseg(ha el er egy bizonyos szintet)ohatatlanul a minoseg kiszelektalodasahoz vezet(vagyis manifesztalodik na minoseg)... 😊
Seven-Four-Seven--Heavy
Az, hogy az elektronikai gyártásban a világ átlagszínvonala felett vannak,mit jelent? Hát azt, amit leírtam. Csád a világ része? Uganda a világ része? De hogy egyértelmûbb legyek: A kínaiak az elektronikai gyártásban a világ élvonalában vannak, ahova besorolható a fejlett NYEU, USA, Japán, stb..
Mindent képesek legyártani, és vannak is erõforrásaik rá, hogy megtegyék. Pont most volt a híradóba egy elejtett félmondat: Pekingben az olimpia miatt átadtak 3 új metróvonalat. Mi, a közepesen fejlett ipari ország mennyi ideje húzzuk az egyébként létszükséglet 4-es metrót? És az M0-ást? Amikor kitalálták, hogy Peking köré megépítik a körgyûrût, pár éven belül megcsinálták. Aztán egy év alatt Pekinget körbeültették erdõkkel. Pedig még csak a fejlett keleti régióról beszélünk, a gyakorlatilag nomád körülmények között élõ nyugatról még nem. Ha azokat is felzárkóztatják, akkor lesz tényleges gazdasági súlya Kínának. Bár lehet, hogy addigra belefulladnak a saját környezetszennyezésükbe, ki tudja?
1951-ben nagyot nézett a büszke és korszerûen felfegyverzett amerikai hadsereg, mikor a 38. szélességi körön átkelt pár (százezer) kínai, és majdnem belenyomták õket a tengerbe. Rosszul felfegyverzett mûveletlen parasztok tömege volt, de a kulcsszó a tömeg. Ha nincsenek a repülõgép-hordozók, akkor ma Délkelet-Ázsia a sarló és kalapács alatt masírozna egyszerre.
1.2 - 1.5 milliárd ember, a Föld lakosságának 20-25%-a, amit egy kéz irányít, komoly gazdasági, politikai és katonai tényezõ. Nem kell õket túlmisztifikálni, hogy holnap lerohanják a világot, stb., de ne is becsüljük le. Számolni kell velük minden szempontból.
Jelenleg az USAF-nak két bombázó projektje van, az egyik 2018-as, a másik 2037-es rendszerbe állítási idõpontra datálva.
Már akkor is leesett az állam ezen. WTF? Ezek bántják más gyerekeit, mert az más vallású? És mindez nagy britanniában zajlik, napjainkban?
Szerencsére azóta sokat javult a helyzet, mamár nem történnek ilyen dolgok. Ott legalábbis nem. De hogy az irakiak még száz év múlva is egymás torkát harapdálják majd törzsi és vallási alapon, abban biztos vagyok.
az ír angelikán összetüzések mögött is inkább a politika áll, nem pedig a vallás.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
az igazságért harcoló tálibok pedig mecsetek mellé rakják a bombáikat...
nem neked szólt, csak úgy általában😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
van bármiféle hiteles, mondom, hiteles, nem pedig valami profitorientált "túlélõ" homályos vallomására alapuló vád ellene?
te komolyan elhiszel ilyesmit, hogy savat fecskendezett kisgyerekek szemébe, meg hobbiból falhoz állította az embereket, és agyonlõtte? ópersze.
megjelent a 70es években egy könyv, mengele segédje voltam címmel. azóta kiderült az írójáról, hogy a *******-t volt a segédje, még csak tizenéves lehetett akkoriban, de levették a polcokról ezt a könyvet? nem, kb másfél hónapja láttam egy keszthelyi boltban. és ezt az emberek megveszik, elolvassák, és tényként kezelik a benne levõ hazugságkat.
de csak ennyit akartam, ha esetleg folytatni szeretnéd, akkor priviben ajánlhatok egy topikot, és ott kultúráltan eszmét cserélhetünk.
Remélem, mihamarabb javul a helyzet.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.