95112

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
kiskorúbézoltán #2360 Modemesektől bocsi !
-
kiskorúbézoltán #2359 Puma
-
kiskorúbézoltán #2358
-
kiskorúbézoltán #2357
-
kiskorúbézoltán #2356
-
kiskorúbézoltán #2355 :( -
kiskorúbézoltán #2354 Az isten :
-
kiskorúbézoltán #2353 Én mintha egy francia Pumára emlékeznék , de majd meglátjuk . :)
NÉZZÉTEK A MESTERT ÉS TANULJATOK !!!

-
kiskorúbézoltán #2352 Kezdődik !!! :DDD -
Ez a film csak egy dolog miatt jó - lehet benne látni az amúgy iszonyú ritka Mi-24A helikoptert. De a pozitivumok ennyivel véget is érnek. :) -
lol :D -
kiskorúbézoltán #2349 Jut eszembe a "csípőből tolod"-ról :TV2 21.15 RAMBO 3. !!!
-
kiskorúbézoltán #2348 Ezt csak szemre mondom ! -
Kihúzotatt akkor érdemes használni, ha távoli helyre célzol, ha be van tolva, akkor csak "csípőből" tolod. :D -
ok :D -
kiskorúbézoltán #2345 Ja , ott is kb. 10-15 cm. eltérés van a kihúzott és a betolt válltámaszú fegyver között . :) -
kiskorúbézoltán #2344 Hmm , nem is tudom , nekem szimpatikusabb egy sima mellsőágy .
Talán az AMD okozott annó maradandó lelki sérülést , akkor nagyon útáltam azt az idétlen mellső markolatot . :))) -
KB annyi, mint az M4A1-nél a ki-be húzható válltámasz nem? :) -
Meg tudod, ha egész nap egy 2-3 Kilós fegyvert cipelsz, és ha ott van, akkor nem kell előrenyulni az elülső markolathoz, hanem csak kicsit lejjeb. :) Például az elöltöltős fegyvereknél a tárt is kényelmesebb fogni, csak úgy nehezebb célozni. :) -
kiskorúbézoltán #2341 Úgy éertem mi az öröm benne ? SZVSZ marha kényelmetlen . -
kiskorúbézoltán #2340 Itt egy érdekes válltámasz kialakítás is , ebben mi az öröm ?
betolva

kihúzva

az eredeti megoldás
-
Leírás... -
kiskorúbézoltán #2338 ??? -
RIS/RAS... -
kiskorúbézoltán #2336 Egyébként - számomra - érdekes mennyire elterjedt az M-4 (M4 "-" nélkül?) -eseken ez a mellső markolat . -
kiskorúbézoltán #2335 Amikor rájöttek , hogy útálnak gyalogolni . :))) -
mármint a fos képminőséget ? :DD -
Ennyi erővel egy táblát is kitehetnének, hogy "IDE LŐJJ AZ RPG-VEL!" -
Mióta fakelnek. :D -
ezt mikor rendszeresítették? :)
-
LizardX #2330 Hehe, tetszik a nyelvezet. Ugye ezt nem te írtad?! Kérlek nyugtass meg! A jetfly-on szoktak ilyen hozzáértő fordítások lenni.
-
Mi viszont AIM-120C-5-öket veszünk, mivel a Meteor csak az évtized végén lesz sorozatkész... :) -
Cat #2328 A Meteor horizonton túli levegő-levegő rakéta (BVRAAM) program újabb mérföldkövéhez érkezett ma a svédországi Linköpingben. Az MBDA és Meteor-partnere, a SAAB egy JAS 39 Gripen harci repülőgéppel végezte egy mértanilag tipikusnak nevezhető Meteor-rakéta kipróbálását. A kísérlet teljes sikernek bizonyult, valamennyi kitűzött célt sikerült elérni.
A kísérlet, amely a Meteor-rakéta, a Gripen Multi Missile Launcher (MML; több rakéta kilövésére alkalmas eszköz), valamint a repülőgép közötti mechanikai csatlakozások kompatibilitását bizonyította, kiemelkedő jelentőséggel bír, hiszen a Gripen-ről indítják az első levegőirányítású rakéta éles kilövését, amelyre várhatóan 2005. tavaszán kerül sor a svédországi Vidsel térségben.
Annak köszönhetően, hogy az Egyesült Királyság védelmi eszközök beszerzéséért felelős hivatala (DPA; Defence Procurement Agency) 2002. decemberében jóváhagyta a Meteorokra szóló szerződést Nagy-Britannia és öt másik Meteor partnerország megbízásából, az MBDA felgyorsította a programot. A nagy-britanniai Warton-ban található BAE System tesztközpontjában, illetve a franciaországi
Modane-ban nemrég fejeződtek be az aerodinamikai szél-alagútban végzett kipróbálások. A kísérletek során sikeresen tesztelték a rakéta újszerű levegőbeszívását annak torlósugár-hajtóművébe, és ellenőrizték dinamikus töltésének számítógépes modellezését és a rakéta aerodinamikus jellemzőit. A Meteor beállításai megfelelőnek
bizonyultak az első levegőben történő kipróbáláshoz.
Ezek előtt azonban teljes körű éles, különböző becsapódási szögekből és szárnybillentések közepette történő kilövésen kell keresztülmennie a Meteornak a Mondane-i szárazföldi tesztközpontban. Erre 2005 elején kerül sor, jelenleg zajlik a terület előkészítése.
A Meteor-program jelentős állomását, illetve az MBDA által elért előrehaladást értékelve, Guy Griffiths, az MBDA vezető operatív tisztje a következőket mondta el: A program körülbelül 15 hónapja fut, és a szerződésben rögzített valamennyi szállítás megtörtént. Mára ez mintegy 200 szállítást jelent, ami több mint egy szállítás
két munkanaponként a vevők egyike számára. A siker nagyban a Meteor-csapat és a hat vevő-nemzet érdekeit képviselő összevont nemzetközi projekt iroda (International Joint Project Office) között megvalósuló hatékony együttműködésnek és igen nyitott munkakapcsolatnak tulajdonítható. Marwan Lahoud, az MBDA vezérigazgatója elmondta: A legújabb mérföldkő és a program sikere is bizonyítja, hogy az MBDA elkötelezett abban a tekintetben, hogy vezető fegyverrendszer-szállítóvá váljon. Bizonyítja továbbá, hogy a vállalat fővállalkozóként képes egy nagyjelentőségű, több nemzet részvételével megvalósuló program vezetésére, és együttműködésre a világ nagy harci repülőgép-gyártóival.
Az MBDA jelenleg integrációs szerződéseken dolgozik a Meteor-rakétákhoz hordozó-repülőgépeket gyártó Eurofighter, Dassault Aviation és Saab Aerosystems vállalatokkal. A repülőgép-integrációs programok a Meteor-rakéta fejlesztésével párhuzamosan zajlanak majd, lehetővé téve a hat partner-nemzet számára a szakmai részvételének optimalizálását. A Meteor-szerződés előreláthatólag 2010 végén jár le, a Gripen-nel és az Eurofighter Typhoon-nal folytatott fejlesztés-irányított kilövéseket követően. -
És vajon mennyi az előállítási költség?
Mondjuk ez Amerikában édesmindegy!:) -
OFF-olgatunk, OFF-olgatunk? -
Cat #2325 a punkok öltözködésének is nagy a szakirodalma :) ami itt a rocker/punk az ott az extrém
túlzásokba esnek ez tény, de japán ilyen ország -
Az amcsi filmeknek a legnagyobb hasznuk még mindig amerikában van, és a legtöbb amcsi TV filmet is csak évekkel később adják le a külföldi TV-k. Az amcsi filmipar az amcsiknak gyárt elsősorban filmet. -
Nekem unokatesóm volt kint japánban, és hozott képeket a kinti öltözködésről. Mindig is tudtam, hogy a jpán fiatalok nem kicsit extrémen öltözködnek, de mikor megláttam a képeket, majd kiestem a székből!
Japánban az a divat, hogy minél kislányosabbnak nézzek ki egy gimis pl. Defaultból csámpásan állnak a kamera elé, divatból vesznek nyalókát stb...
Külön könyvek vannak a japán "tinik" öltözködéséről, akár itt Magyarországon is. -
Az amcsi filmeket ismeri mindenki..
A japán filmekből ide csak a gagyi jut. :(
A divat (szerintem) a leg menőbb.
A világ összes menő divatcége jelen van a városokban, ott adják el legtöbb pl Armani öltönyt.
A nők is mindíg tip-top :) -
a filmek, divat, stb.. az ottani igényeket mutatják! A lehető legegyértelműbb jelek egy nemzet gondolkodásmódjára.
De gondolom nem kell megemlítenem az amcsi rambó-szerű filmeket, stb. amik szintén azt bizonyítják, hogy milyem más a mentalitásuk az ottani NAGY ÁTLAGnak, akiknek ezeket csinálják. Magyarországon sem azért csinálják a valóvilágot, mert olyan kevesen nézik... Erre van igény.. sajnos.