95113

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Kivancsi lennek hogy ennek az iraki gyereknek hogy fajna a valla ha loni kene vele..meg a sisak is hogy fityegne a fejen...szettepne a fegyver..
Jo tudom ez csak propagadna miatt lett a kep kedveert igy beallitva, fegyvert adtak a kezebe meg a katona a sisakjat ranyomta...
De akkor is vicc..
(Nah ha mar az lenne a kepen hogy a gyerekre TNT van kotozve...nah az mar remisztobb...mert tudom hogy az "meglehet"...)
-
tmate6 #3934 vmi ilyesmi -
Jaja, csak ők IFTS-nek hívják (Internal FLIR and Targeting System). Mondjuk az AIM-9X is kell hozzá...

F-16C Block60, az orrán az IFTS "púpjával". -
Ilyen?:
-
tmate6 #3931 vmi ilyesmi volt tegnap is csak egy része faborítású -
Mellesleg ezt (ahonnet a kep valo), 800$-ert aruljak jueszejben. -
Pont ilyenem volt a seregben:
-
Hmm felsejlett bennem az elesloveszet, anno.. Hmmm
AMD-65/5....20 loves...200meterre levo buko celt leszedtem mint a pinty ;))
("regi szep idok" ;))) -
Hat jah... talan F-35 eleri "azt" a szinvonalat..de "Kolsz" is csak F-16 Bock 60-on lesz ha jol tudom :P -
tmate6 #3926 hát próbáltam de akkor is érzem dea gránátoknak is van sujja -
Felteszem azért, mert nem szorítottad a válladhoz eléggé. Mondhatni tipikus eset, vadászfegyvereknél is megesik sokszor a kezdőkkel. -
Vaktolteny nem is lok vissza ...illetve alig, az eleshez kepest.
Aki kezedbe adta a fegyvert nem mondta hogy erosen szoritsd a valladhoz? -
Végülis az F-35-ben már lesz sisakcélzó is, szóval "annyira" nincsenek is lemaradva :DD -
tmate6 #3922 Jajj tegnap éjszaka lőhettem egy AK-47essel persze csak vaktöltény volt benne de akkoris fáj a vállam de nagyon -
Nem hiszem hogy rendszeresitik, csak kiprobaltak ;)
(Megint szuletett egy tanulmany, hogy az jobb kell a penz arra hogy mi is tudjuk jobbat csinalni :P) -
Elég furán néz ki az F-16 pilótafülke-makettben :D
A Zsh-7 sisakot is rendszeresítik? :))) -
Pa erdekes kep, Amerikaiak tesztelik a Zvezda K-36D katapultulest:

-
Egyébként nagyon "jók" a videók:) -
Azt a qrva mindenit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Mekkora hülye vagyok... 
-
Egy egy "OpFor" M551 Sheridan tank, amely egy orosz harckocsit imitál.
Lásd:
-
Valakinek van tippje milyen tank van a háttérben? (Az M163 Vulcan mögött)

A festéséől ítélve Brit tank, de Challanger 1-2 sztem biztos nem (a magas test miatt, és mert elől nagyon kockás, és szinte függőleges a test legelől - ez ismerős - ), Centurion nem lehet (lapos torony, és elég kockás, a Centurion-éhoz képest), talán egy ujabb Chieftain, de ezt se hiszem...
Érdekes a lánctalp feletti védő, hogy nincs közvetlenül a lánctap fölött / előtt, hanem az is magassabban van, meg az is elég furcsa hogy a torony előtti rész elég meredek szöget zár be a vizszintessel. -
Jó videók Sea 
Na, közben visszatérnék a már korábban említett amerikai kézifegyver-mizériához. Jelenleg az XM8 legnagyobb ellenfele a 6,8x43mm-es lőszerrel szerelt gépkarabély lenne, pl. a Barrett M468, amely azonban továbbra is az AR-10 "alapjaira" építkezik. Jelenleg minden elemzés tele van az új lőszer előnyeivel (jobb ballisztikai teljesítmény, nagyobb pusztítóerő, stb.), ám viszonylag kevés szó esik egyfelől a NATO szabványról (amely egyenlőre az 5,56x45), másfelől az átállással jelentkező méretes logisztikai kihívással. Ám a "címlapon" továbbra is az előnyök vannak. Erre volt egy érdekes reakció is, miszerint az XM8 is viszonylag könnyen átszerkeszthető lenne a 6,8mm-es lőszerre (márpedig ergonómia terén a két fegyver párharca eléggé egyenlőtlen).

A 6,8mm-es Barrett M468.
Mai napi poéndrazsé (az egyik katonai fórumban olvastam, de tetszett:)): A kérdező egy egyszerű civil volt, aki történetesen rajong a kézifegyverekért. Az öböl-háborút megjárt US Marine-nak tett fel egy ártatlan kérdést: ...(az M16-ok) beragadtak Vietnamban, de most már megszabadították őket a korai gyermekbetegségeiktől, igaz? És a katonás válasz: Nem. Továbbra is beragadnak. -
-
LOL :DDDD
-
Ez kész!!!
A járgány mintha csak papírból lett volna.
-
Amugy joak! 

-
Innen mar nem linkelgetek..
http://www.nato.int/kosovo/video.htm -
Hmmm..szep..de ez a masina megadta magat... -
szerencses flotas... -
Van ennek a hajonak kapitanya? Es Repveze?...szoktak ezek beszelgetni?....nem hiszem...remelem jol megrugdostak a felelosoket! -
Nevebol itelve afganistan...
(De hogy ezek mind miert kibasorban szaladgalnak?....szetfutnanak..meg akar meg is uszhatnak...dehat ezek is csak mudzsahed homokturo parasztok...mit tudnak ezek a hadviselesrol...sajat velemeny..nem belekotni!)) -
Najo. Aludjál... -
Mire is fol szolitasz te fel engem barmire is?!?!?!? -
Blamazs :P -
Ugyanmár, te idős, bölcs ember, tudhatod, ha fenyegetnélek oda irnám hogy vegyel vissza különben "akármi". Tudod ilyen a fenyegetés. Ez csak felszólítás. -
Vietnam Mig kill. -
Ket P-51 osszeutkozik. -
No comment.. MD-80 Hard Landing -
Jah es ha mar az esnel tartunk ES-el nem kezdunk mondatot...
(Bar ahogy elnezem az adataid..kolyok vagy meg..megertem..)