95113

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
RBS 70 Air Defence Missile System -
Nem linkelgetek modemeset, akiknek az van, majd kivárják amig letölti. :D -
Bill 2 - Cable/T1 -
Elmész kukutyinba zabot hegyezni, az A64 nem bírná el a teljes Mozillát, hogy csak a herélt változatát használod?
-
BAMSE - Modem/ISDN
Cable/T1 -
Pass, ezt nem lehet letölteni : ( -
Firefox nem ismeri ilyen holni mms protokolt... -
Hat igen, epp ez a baj! Az SMT-t elismertek utolag oroszok, hogy nuklearis fegyverhordozasra is kepes tipus volt..
De ami kepet lattam kabinrol, kivett modul, helye latszik csak, tudjuk hogy ott a nuklearis fegyverzet vezero egysege kapott helyett. Ha bevetes volt egy piros elzart "borondbol" hozta a pilota magaval...Igy ment (allitolag) Debrencenben is (Su-24-en).
Se a tenyleges fegyverrol se barmirol nincs informacio SMT szinten, csak azt lehet tudni amit az oroszok beismertek par eve, hogy elektronikailag a 21-es tipuscsaladbol az SMT volt kepes atomfegyvert hordozni, es volt is par szazad akik erre a feleadatra lettek felallitva..
Van is egy-ket kepem egy ilyen szazadban szolgalt SMT-rol. Ami szebb napokat is latott..most Moszkvaban rohad kint a csillanghangarban ...(
)

(Infoim szerint a teflonszureke vadasz/vadaszbombazo, a terepfesteses SMT-k meg vadasz/nuklearis-csapasmero szazadokban voltak..ennyi..mast en se tudok..de kell az anyag maketthoz...szeretnek ala atomot rakni ;)) -
tmate6 #3967 és hol? -
aha -
tmate6 #3965 ezeket honnan vetted vannak még? -
Alaposan kifogtál rajtam. Az hagyján, hogy arról nem találtam semmilyen infot, hogy egyáltalán az SMT-ken volt-e nukleáris bomba, de úgy anblok szinte semmiféle komolyabb infot nem találtam a szabadesésű orosz taktikai nukleáris bombákról.
Amit találtam: Az RN-40 taktikai atombomba az 1970-es évektől az 1980-as évek közepéig volt rendszerben, ezt tudták hurcolni (egy darabot) a MiG-29 egyes átalakított (feltehetően 9.12-es) alváltozatai is a megerősített bal belső pillonon. Ez egy körübelül 30kt-nás robbanóerejű fegyver. Snit. Ennyi.

Ezt az egy szál képet találtam, és ez is csak a feltételezések szerint egy RN-40-es.
Sorry, de csak ennyit találtam... -
Egy pár videó, válasszátok ki, a internet hozzáférésetek melyik :
Carl Gustaf (84 mm) - Modem/ISDN
Carl Gustaf (84 mm) - Cable/T1
AT4 - modem/ISDN
AT4 - Cable/T1 -
Cifu
Mig-21SMT-ne rendszeresitett nuklearis fegyverzetrol kellene info, kep vagy akarmi.
thx -
kiskorúbézoltán #3961 Az alapon én is egy ilyen AMD-t nyúztam de annak szürke volt mind a két markolata , kaptunk vagy 20 lőszert , hogy megtanuljunk lőni . :DDD -
Biztosan valami ubernagy haditiok..vagy meg ok sem tudjak a nevet :P -
Az, de nem teljesen vágom, hogy miért nem tudták nevén nevezni a gyereket... -
Ez az America's Armyban található SPR (Special Purpose Rifle)? -
Más táj más nép más kúltúra:))) -
tmate6 #3956 
M16 -
tmate6 #3955 
M249 -
tmate6 #3954 
SR-25 -
Hat aki ugy no fel hogy a kornyezetem senki nem tud rendesen celozni, csak amolyan vadnyugatisan csipobol tuzel, vagy honaljbol..azt nem is csodalom...
De ha az a piszkos homokturo kolyok csecsenfoldon mondjuk Groznijban nott volna fel...tuti minden durranasra fedezeket keresne!!! -
Cap korábban már írt az arabok fegyverhez fűzödő viszonyához.
Gyerek koruk óta a kezükben van, de nem tudják, hogy minek van az AK-47-esen az egyes lövés, ha pedig elsül egy fegyver, és egy tapasztaltabb idegen hasra vágja magát, értetlenkednek, hogy a fehér ember miért csúszik-mászik a porban, mikor van neki két jó lába... :D -
van az alairasomban -
tmate6 #3950 
M82 mesterlövész puska -
Van még ilyen linked ahol van sok video? -
Sea most volt időm letölteni a NATO videokat, Kosovo bombázásáról... Összesen 109 file, és 310 MB átfedések nélkül (volt néhaány ugyanaz amit kitöröltem). Nagyon jok. -
Szerintem ez a kissrác azt se tudja hol van!
Hány éves ez 3? -
Anno ezt a képet a Vicclap.hu-n vagy a Funpic.hu-n láttam. -
tmate6 #3945 hát nem könnyű kitalálni csávó aki kis csónakon ul egy hatalmas stukkerrel -
na nefarassz... -
tmate6 #3943 de mit irsz be? -
gugli -
tmate6 #3941 szerinte aza a csónak elissülyedne ha rátennék azt az .50 caliberű gépágyút -
tmate6 #3940 de honnan szeded az ilyen képeket? -
tmate6 #3939 igy kell ezt 
-

-
tmate6 #3937 hát még megfogni se tudja -
Cvd #3936 Nekem is, a hiradóknál.