95113
10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Cat #6716
    Török megbízásban reménykedhetnek a német hadiüzemek?

A török védelmi miniszter szerint országa nyitott arra, hogy új páncélozott katonai járműveinek kifejlesztésében, gyártásában német cégek közreműködjenek. A páncélos prototípusának fejlesztésével egy török konzorciumot bíztak meg; amely számít a német hadiiparra.

A német Leopard szolgálhat mintául a török páncélos megálmodásához; a projektet kézben tartó török konzorcium és a német gyártók sajtóhírek szerint erről egyeztetnek, hogy később licensz-szerződést vagy más megállapodást kössenek. Két német hadiüzem máris milliárdos üzletről beszél. A törököknek ugyanakkor nem tűnik sürgetőnek az ügylet: a haderő csak 2012 után számol az új harci járművel, Ankara addig néhány száz használt német Leopard-II. vásárlásával frissíti fel az arzenálját.

„Az elsődleges cél páncélozott járművek törökországi gyártása a külföldi beszerzés helyett” - mondta a török védelmi miniszter, aki a használt német Leopardok ügyében egyelőre nem tudott egyezségre jutni német kollégájával. Ankara szimbolikus áron vásárolná meg, és maga fegyverezné fel a harci járműveket, míg a németek felfegyverezve, piaci áron szeretnék eladni azokat. Tovább bonyolíthatja a helyzetet, hogy Törökországban a politikai ellenzék a harckocsi-projekt helyett inkább a rakétaelhárító rendszert fejlesztené.

A német zöldek korábban mindennemű, Ankarával kötendő fegyverüzletet elutasítottak, elsősorban a kurdok elnyomása miatti tiltakozásul. Miután az Európai Bizottság a törökországi csatlakozási tárgyalások megkezdése mellett voksolt, a zöldek jelezték: felülvizsgálják álláspontjukat.

A NATO-tag Törökország egyébként kész részt venni az EU-alakulatok tevékenységében Bosznia-Hercegovinában. „Ha az Európai Uniónak szüksége van ránk, felkészítjük katonáinkat a feladatra” - nyilatkozta a török védelmi miniszter.

Mindez természetesen jól látható módon abba az irányba mutat, hogy Törökország a védelmi területen mutatott aktivitással is javítsa tárgyalási pozícióját a sikeres EU-csatlakozás érdekében.
  • Punkerwork
    a manusz úgy vigyorog mintha 2 16 éves szűzlányt kapott volna
  • [NST]Cifu
    Steyr AUG A3:

[center]

• Glpetyus
    Lőszerek=

Nagy robbanóerejü

Páncéltörő

Emmeg asszem a gyakorló
  • Glpetyus
  • Glpetyus
    Gau-8...

• kiskorúbézoltán #6710
    De sz*r így ... Hol marad a szép búgó hangja ???
  • [NST]Cifu
    Gatling powwa...
  • antijedi
    jah jó volt :)
  • Punker
    privi ment.
  • Punker
    a végét láttam, a falanx-os vid tetszett :)
  • antijedi
    elkéstél... :/
    mernyélők röl volt szó és azt tesztelték hogy tudnának megállitani egy teherautot :)
  • I.C.ram
    és eddig kik nyertek a legtöbbet?

Mi az állás?
  • Punker
    de ez már tényleg OFF úgyhogy ezt inkább ne itt beszéljük meg.
  • Punker
    16x indult újra addig megyünk míg a tengerbe nem szorítjuk őket ugyanúgy mint a blitzkrieg-ben, valszeg te mindig a hadjárat közepén nézted a térképet :)
  • I.C.ram
    és? A frontvonal semmit nem mozdult gyakorlatilag. Gyakorlatilag a semmiért folyik a csata.
  • Punker
    16. hadjárat megy
  • I.C.ram
    Az a baj ezzel a WW2-vel, hogy mikor megjelent, akkor is ugyanitt volt a front. Nincs változás. Állóháború megy már asszem 3 éve...

Tök unalmas.
  • Punker
    reklám van :(
  • antijedi
    discovery, most... :)
  • antijedi
    van aki erre költi van aki arra..., és tény hogy nem rosz game de szvsz anyira nem jo hogy havidijat fizesek érte... :/
  • Punker
    2500 pénz szerintem nem nagy kiadás 1 hónapra
  • Breey
    sry,próbálok bekapscolódni
  • antijedi
    szerintem vótmá...
  • antijedi
    jó nem azé mondtam , mert végülis valamenyire témába vág csak ne ezzel teljen meg a fél topic, volt már tegnap elég flame :D
    amugy meg tényleg jó game lenne ha nem lenne havidijas... :/
  • Breey
    paintballpuska
  • Punker
    ok bocs
  • Sadist
    Furcsa is volt, hogy valami 12.99$/Month :)
  • antijedi
    ha még nem derült volna ki számodra havidijas..., csak hogy ne érjen meglepetés... :)
    Punker: amenyit próbáltam szerintem sem rossz game de ez itt nagyon nem a reklám helye szvsz..., és csak még nem is játékrészleg...
  • ghost cb
    Majd amibe baecsapódik
  • ghost cb
    Azért másnak még lehet köze közülünk!
  • Punkerwork
    a kis térkép a "pálya"

SG-s topic itt
  • Punkerwork
    http://www.wwiionline.hu/
  • Punkerwork
    1 szerveren pár ezren játszunk egyszerre, én 1 városról beszélek :)
  • Sadist
    300 játékos egy szerveren? Armyban max 26-an lehetnek, de abban csak gyalogos haderő van.
    Egy linket nem tudsz adni, ahonnan ezt a Blitzkrieget le lehet tölteni?
  • traXion
    höhö :D
  • Punkerwork
    ott mennyi a max létszám? hétvégén város harcban min 300 ember volt, gyalogság, ágyúk, tankok, repülők meg 1-2 hajó de azokat gyorsan kiszedték :)
  • Bucser
    Csítereknek való szarkupac lett sajnos abból is.....
  • Punkerwork
    nekem nem, én 2. vh-s game-t nyomok csak :)
  • Sadist
    Ha már a játékoknál tartunk, akkor az America's Army visz mindent