95113

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Menj már a sunyiba,és amikor te 1000 üzenetet postoltál a makett topikba egy nap alatt??
Az SMAFU?? :) -
Gratulalok, kapasbol 20 offtopic hozzaszolas...
ez tenyleg sg.hu szinvonal... -
haggyá -
Lkéstél
-
áz, 1. joabb volt :D -
TV - 22:00 Tökéletes katona 2 - Újra fegyverben (amerikai akciófilm, 1999) 89' (18) -
És tényleg :DDDDDDDD
(bár a 2. ritka szar film) -
Ez lesz ma? :) -
Ja vazze Műmájer Bájgúnár Soldzsa Ruha -
látom teljesen rá vagy kattanva a mai későesti filmre ;) -
-
Latom rohadtul unatkozol. -
HelyeZSbitek,...ez a ruha nagyon qrva jó :P
Tiszta Tökéletes Katona by Van Damme :D -
-
-
Ellenben lehet,hogy környezetkímélő :P -
Lehet még nincs "finomhangolva" nem?
-
Miert? Tokre szet van a segguk a "szagertoknek" attol ha fustol egy hajtomu...nah erre a jovo evszazad gepe is fustol....hat mondom erre ha masra nem hogy LOL... -
-
Hmm a stabilizator fel se tunt senkinek sem? -
-
pfff...hülye :) -
A feliratok? -
Ott a pont!
(frissitsetek, editaltam, raktam ra erdekeseget is)
De tenyleg, hogy lehet ma tervezni/gyartani ilyen hajtomuvet aminek ilyen tokeletlen az egestere...
(gondolom szeriaba kerulo hajtomuvek nem kormolnak igy majd...) -
Mi?
A futómű? -
Hogy ennyire füstöl? :) -
kerdes:
Mi a "fura" ezen a kepen?
(Jelzem, nem az erdekes modon "megtoro" stabilizatorra gondolok ezen az uzemmodon, hanem masra!)
-
szerintem is -
hmmm...szerintem ez qrva jól néz ki! -
Hogy lehet ,hogy az arabok amcsi filmet néznek???? -
elirtad:
"az azonban bizonyos, hogy az F/A-22 sorsát továbbra is hatalmas kérdőjelek kisérik..."
helyesen:
"az azonban bizonyos, hogy az F/A-22 sorsát továbbra is hatalmas osszegek es nagyon eros lobby-k kisérik..." -
Beszarok bazzee....Dart "Abdul" Wader :D -
Megkezdte a munkát a Bush-éra másodjára:
Paul Wolfowitz (az amerikai védelmi minisztérium második embere, hírhedt kormányzati 'héja') visszautosította az US Air Force kérését, hogy az F-35 flotta-megrendelést 1,763 gépről 1,200-ra csökkentse, ugyanakkor javasolta, hogy 2008-ban állítsa le az F/A-22 Raptor beszerzéseket (ez magyarul annyit tesz, hogy az eddigi legutolsó változat, miszertint 277 gépet állítanak rendszerbe, mindössze 188 gépre olvadna). Az indoklás az USAF oldaláról az, hogy az F-35 a jelek szerint sokkal többre lesz képes és sokkal jobb hadrefoghatósági mutatókkal rendelkezik, mint az F-16-osok és F-15-ösök, amelyeket le fog váltani, így kevesebb géppel is képesek lesznek megfelelni a kihívásoknak. A DoD viszont úgy látja, hogy az így felszabaduló pénzmennyiséget inkább az F/A-22-es program megkurtításával érjék el, mivel az F-35 olcsóbban üzemeltethető, ráadásul valóban többfeladatú gép, szemben az F/A-22-vel - és ez jobban egybe vág Donald Rumsfeld védelmi miniszter jövőképével.
A DoD szintén leállítaná a C-130J programot, és a felszabaduló pénzmennyiségből több C-17A gépet vásárolna, vagy a C-130 család utódjának fejlesztését kezdené meg. A dolog érdekessége, hogy mind az F/A-22, mind a C-130J a Lockheed Martin Marietta repülőgépgyárában készül, vagyis az "ötlet" elfogadása adott esetben kvázi "kivégezné" a Lockheed egyik legnagyobb gyártó részlegét.
Azonban mindezt még a Kongresszusnak is el kell fogadnia, márpedig a Raptornak erős támogatói vannak az alsó házban, az azonban bizonyos, hogy az F/A-22 sorsát továbbra is hatalmas kérdőjelek kisérik... -
Há istenem ha teccik nekik? De potntosan sikerült akkor elkémkedni a Veder bukót ha még műanyagból is anik:) Pontos receptúra a magasfokú biztonság kulcsa...:) -
ugyan ez :D -
Lál :D Még nem is láttam meg az utolsó képet, már akartam is írni rá, hogy tök olyan mint Darth Wader bukója :DDD -
:DDDDDDD -
Iraki 'Fedayine' csapatok sisakja:
[center]
Az anyaga (bármilyen hihetettlen) sima üvegszál erősítésű műanyag.
(ie.: talán egy légpuskalövedéket megállít)
Vader él? :)) -
-
kiskorúbézoltán #7602 Most , így visszaolvasva persze ennek semmi jelentőssége esetünkben ... 
Má' megint fölöslegesen kötözködtem ...