95113

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Milyen jelszót? Regisztrálj akkor újat gecie.
2005.02.05 Játék, Érd
Gyere mert jóak lesz meg leszünk elég sokan. -
Lfelejtettem a jelszót
-
Mi? -
És nem is jössz megnézni az RSoftot. :( -
Én inkább a kézifegyvereket figyeltem, jó tény hogy 1-2 béna van ott aki hátradőlve kezdi a sorozatot!:-D -
:O
Akkor én tévúton voltam :O -
Tévedés, a Kuznyecov él és virul, igaz nemrég kellett egy javításnak alávetni (az üzemanyagrendszerével volt valami probléma). A fedélzeti gépállományát is most néz egy felújítás elé (vagy már elkezdték?). -
Hát ez az,...haditengerészeti használathoz nem ártana,ha legalább 1 müködőképes rep.hordozójuk lenne :P
Már a Kuznyecov sem megy,igaz? -
Érdekes. Mondjuk kicsit furcsa a T-34-es német jelzésekkel látni. :))) -
A következő évtized közepére szeretnék hadrendbe állítani, kérdés hogy bírják anyagilag. Majd meglátjuk. Mondjuk a haditengerészet 'sír' egy saját változatért, és legalább két, 40-50,000 tonnás, nukleáris meghajtású repülőgép-hordozóért, amely legalább 24db PAK-FA vadász és 24db BPLA (az X-47-nek megfelelő, pilóta nélküli csapásmérő repülőgép) szállítására és indítására képes.
A BPLA-ról szintén csak fantáziarajzokat találtam, számomra kissé hihetettlen módon 'farokraszálló' gépet ábrázol...
[center] -
Visszajelzéseket várok! 99 mega lövöldözés van fennt! -
Ajánlom EZT az oldalt minden kedves fegyverrajongó társamnak!!! NAGYON JÓÓÓÓ! 2.vh-s fegyverek! 
-
20 év múlva talán már repülni is fog :P -
Na, akkor egy kis érdekesség:
Az orosz légierő következő géptipusának hányatatott sorsa (MFI/LFI programok, a Szuhoj S-37/Szu-47 győztesnek kihírdetése, és rendszerbeállításáról való döntés, majd visszakozás, és az új PAK-FA program beindítása, amit aztán a felső vezetés döntésére a Szuhoj kapott meg azzal, hogy a többi nagyobb iroda is részt vesz benne bedolgozóként) még mindig nem ért véget. A Szuhoj T-50 legutóbbi (2004 Decemberi) információk a következők:
Főbb adatok (VMF/VVS)
Hossz: 20.6m
Fesztáv: 14.4m
Magassága: 5.84m
Szárnyfelülete: 54.6m2/77m2
Max. Felszállótömege: 32,800kg/31,600kg
Max. leszállótömege (helyben való leszállás) 21,000kg/-
Üzemanyag: 7,000kg/11,000kg
Üres tömeg: 5,750kg
Max. sebessége: 2M
Rep. magasság: 18,800m
Hatótávolsága: 4,200-5,500km/7,400km(légi utántöltéssel)
Hajtómű: 2db AL-41F1
Teljesítménye: 2x 155kN
Tervezett első felszállás, hagyományos változat: 2008
Tervezett első felszállás, helyből felszálló változat: 2012
A fegyverzet légiharc esetén a belső fegyvertérben való elhelyezéséről döntöttek (8 légiharc rakéta).
Pár fantáziakép róla:
[center]
-
Az -
:DD -
Szerintem is FAL -
Na rendben vita over. -
SZU #8036 Ez egy FN Fal? Ilyen kicsi a srác, vagy valóban ilyen hosszú a fegyver? Ez így ránézésre 1.2m wow! -
SZU #8035 Szia =)!
Én állat beismertem a 2. link nagyon-nagyon elszúrását. Kérvényeztem törlését volt, slőn törlésé az valán.
Seaweed írta nekem, hogy politizálás vala. Mondtam neki, hogy 2.at kitörölném ha tudnám, elsőben hol érez ilyesmit.
Ő ezt úgy felfogván, hogy én az ő gondolatait kicsavarnám, félreértvén egymást egymásmellé beszélénk, majd megnyugvánk (szerintem).
Állatok mindenhol vannak. Látom belőled is törne ki, ne hagyd el magad cimbora. Bontakozz csak ki... -
Úgylátom kissé parttalan vita van kialakulóban...
Ez meg csak érdekes:
[center]
-
Nem az elsővel van baj TE ÁLLAT!!!
Ezt már egyértelműen leírták. -
SZU #8032 Jó igaz. Ebben a formában rossz volt az egész link. Nem akartam belőle kiragadni képeket, vagy képsorokat.
Akkor csak azt magyarázd el, hogy az elsőn hol a politika, ha a képek miatt linkeltem? Ott, hogy az oldal szerint US veszteségek vannak? -
nysgm :P -
Megint beszedted a fogalmazás-gátlót? :PP -
SZU #8028 Oks. Részemről out. -
SZU #8027 Kedves Seaweed!
Keress rá legyél oly kedves erre a képre:
http://web.axelero.hu/seaweed/etc/1.jpg
Ott lesznek egy hozzászóláson belül a társai is.
Én legalább egy linket raktam ki, -bár sajnálom, hogy nincs szerkeztés, mert odaírnám, hogy az nézze, aki akarja-. Te legalább kiraktad full képben.
Most akkor miről beszélsz nekem? -
es lattad a kommentar nelkul feliratot?
kedelyborzolas? hol?
jolesz ha ezt itt es mot befejezed! -
SZU #8025 SZU-magyar szótár
"Rámlik jópár lángoló járműv!"
Rémlik jópár lángoló jármű... -
SZU #8024 Ezek szerint az első linken is ez volt szerinted.
Keressek neked hasonlót itt? Ennyire újreg nem vagyok. Végiglapoztam az egész topicot, mielőtt 1x is hozzászóltam volna. Rámlik jópár lángoló járműv!
De ha nagyon feledékeny is vagy. Mint ha itt lett volna egy képsorozat egy orvlövészparádéról, amikor az egyik usmc elesik, odarohan a társa, őt is lelövik a 3. meg elszelel. -
Hat en ugy ertekelem ezt hogy te bevagtal 2 olyan oldalt, "nezzetek" alapon, ami igy csak kedelyborzolasra jo...
Az megint mas ha valaki tala egy kepet/kepsort amit ugy vel hogy ITT erdekesnek/tanulsagosnak talalhatnak...
De azt kizartnak tartom hogy orjongo iraki analfabetak es szettrancsirozott emberi maradvanyok, es hullak kepeit lattad volna... -
SZU #8021 Natyon. -
Szeretnéd mi? :/ -
SZU #8017 Jajbocs. Nem írtam oda, hogy figyelem az oldal készítői benézték a tipusokat...
Az első oldalhoz hasonlóakból legalább fél tucatot találtam itt nálatok. Úgy hogy hátrább az agarakkal. Találtam egy oldalt, itt is láttam hasonlót. Sajnálom, hogy megbotránkoztattam vele egyeseket. -
Nem igazan ertem ezek a kepek mitol vagnak a haditechnikaba....inkabb a kedelyek borzolasara jok...
Szerintem akiket a haditechnika erdekel, azok tisztaban vannak (REMELEM!) a haboru kovetkezmenyeivel!
(arrol mar nem is beszelve, hogy az elso linken egy csomo olyan roncs is van ami soha se volt amerikai...pl a szetdurrantott Su-17/22..amit meg az oldal keszitoje se nezett meg szerintem jol, mivel epp ruhaszarito kotel tartonak hasznalnak....erro lennyit) -

-
flashX #8011 Pont ilyenre gondoltam. thx
-
Ha angol is megfelel, akkor world.guns.ru -
flashX #8009 Hi!
Tudtok egy olyan oldalt mondani ami lőfegyverekkel foglalkozik?
(A fegyver.org -on kívül) -
Hat erre jutottam en is..nem veletlenul kerdeztem itt meg :(((